Προς το περιεχόμενο

OpenOffice 3.2.1 el Προβλημα με τον ορθογραφο

Evgenios1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε αυτη τη σελιδα κατεβαζεις το οο. Οπως λεει και στη σελιδα, το οο δεν περιεχει ορθογραθικο ελεγχο, ετσι πρεπει να κατεβασω το αντιστοιχο Puling που αναθερει το εν λογου σάιτ. Το προβλημα μου ειναι οτι δεν το κατεβαζει, βασικα μου βγαζει ερορ στη σελιδα. Να πω οτι δοκιμασα με chrome & ie αλλα τιποτα.

Μηπως εχεις κανεις το συκγεκριμενο puling, και μηπως μπορει να μου το δωσει;

Δημοσ.
Σε αυτη τη σελιδα κατεβαζεις το οο. Οπως λεει και στη σελιδα, το οο δεν περιεχει ορθογραθικο ελεγχο, ετσι πρεπει να κατεβασω το αντιστοιχο Puling που αναθερει το εν λογου σάιτ. Το προβλημα μου ειναι οτι δεν το κατεβαζει, βασικα μου βγαζει ερορ στη σελιδα. Να πω οτι δοκιμασα με chrome & ie αλλα τιποτα.

Μηπως εχεις κανεις το συκγεκριμενο puling, και μηπως μπορει να μου το δωσει;

για ρίξε μια ματιά εδώ

Δημοσ.

Και ποια ειναι αυτη εδω η διαδρομη; File>Wizards>Install new dictionaries

το εχω στα ελληνικα και δεν υπαρχει τιποτα στο μενου "Αρχειο" το οποιο να φερνει προς wizards

Δημοσ.

Φαίνεται να είναι down αυτήν τη στιγμή ο server του extensions.services.openoffice.org. Ή προσωρινό πρόβλημα ή κάποιο προγραμματισμένο maintenance οι συνήθεις λόγοι. Λίγη υπομονή, το πιθανότερο είναι να φτιαχτεί σύντομα.

btw, οι οδηγίες στο link που προαναφέρθηκε είναι λίγο παλιές. Ο wizard για την εγκατάσταση λεξικού έχει φύγει από το File μενού. Τώρα πρέπει να πας στο μενού Tools > Extension Manager..., από εκεί διαχειρίζεσαι πλέον τα πρόσθετα του OpenOffice.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...