lak10 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 παιδια πριν απο λιγο ανακαλυψα οτι η γυναικα που μας καθαριζει το σπιτι εχει κανει 5 συνεχωμενα τηλεφωνηματα σε αριθμο Αλβανιας το θεμα ειναι οτι δεν ξερω πως να ξεχωρισω εαν εχει παρει σε σταθερο η σε κινητο. απο την cyta δεν ξεςρουν να μου πουν
Antonis3d Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 παιδια πριν απο λιγο ανακαλυψα οτι η γυναικα που μας καθαριζει το σπιτι εχει κανει 5 συνεχωμενα τηλεφωνηματα σε αριθμο Αλβανιας το θεμα ειναι οτι δεν ξερω πως να ξεχωρισω εαν εχει παρει σε σταθερο η σε κινητο. απο την cyta δεν ξεςρουν να μου πουν Google is your friend! http://en.wikipedia.org/wiki/Telephone_numbers_in_Albania
Sotosgl Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 παιδια πριν απο λιγο ανακαλυψα οτι η γυναικα που μας καθαριζει το σπιτι εχει κανει 5 συνεχωμενα τηλεφωνηματα σε αριθμο Αλβανιας το θεμα ειναι οτι δεν ξερω πως να ξεχωρισω εαν εχει παρει σε σταθερο η σε κινητο. απο την cyta δεν ξεςρουν να μου πουν Πες στην γυναικα σου να ψαξει καλα μπας και της λειπει και κανενα χρυσαφικο και μετα βουρ στο αλλοδαπων.
lak10 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Πες στην γυναικα σου να ψαξει καλα μπας και της λειπει και κανενα χρυσαφικο και μετα βουρ στο αλλοδαπων.φιλε δεν ειμαι παντρεμενο; ακομα ευτυχως
benign Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Παπούτσι από τον τόπο σου.... Εχει πολυ πλακα το insomnia nick σου σχετικα με την επιφυλακτικη αποψη που διατυπωσες.
slygeo87 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Παπούτσι από τον τόπο σου.... Δεν είπε ότι είναι Αλβανίδα. Είπε ότι η γυναίκα που του καθαρίζει το σπίτι, έκανε 5 τηλεφωνήματα στην Αλβανία.
Haldol Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2010 ποιο ειναι ακριβως το προβλημα??? Εννοείς εκτός του ότι έκανε διεθνείς κλήσεις χρεώσιμες με μεγάλα ποσά χωρίς την έγκρισή του;
lexmark Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2010 Καλα, ουτε για μεγαλα ποσα ειπε, αλλα οπως και να εχει ειναι καπως το ολο θεμα! Εγω θα ρωτουσα την ιδια ομορφα και ηρεμα και μετα θα τα επαιρνα κρανιο
panosno1com Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2010 και θα κανα φραγη εξερχομενων διεθνων κλησεων
Jason13 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Βγάλε απ'την πριζα το τηλεφωνο οταν ερχεται!!!
UpToDate_ Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Πιάστην την ώρα του <<εγκλήματος>> και πες της ότι πρέπει να <<πληρώσει>> !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.