oneofthem Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 (*αν σκεφτώ καλύτερο τίτλο θα το διορθώσω αλλά δε μου ρχεται κάτι) - ξέρεις κανείς αν υπάρχει τρόπος να ανοίξω περισσότερα instance ενός προγράμματος που δεν το επιτρέπει, σε xp? επίσης υπάρχει λόγος που δεν το επιτρέπει ή είναι απλά θέμα feature? ευχαριστώ
micos000 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Για να μην το επιτρέπει ο προγραμματιστής να έχει πολλαπλά instances μάλλον θα έχει κάποιο λόγο. Για ποιό πρόγραμμα πρόκειται; Ίσως αν έστηνες ένα virtual λειτουργικό και να έτρεχες το πρόγραμμα από εκεί μέσα δεύτερη φορά να γινόταν, αλλά δεν θα έχει πρόσβαση στα ίδια resources και είναι και λίγο μπελάς να κάνεις κάτι τέτοιο.
oneofthem Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 χμ, άλλο τπτ δεν σου ρχεται έτσι - εκτός από virtual κι εγώ μέχρι στιγμής δεν βρήκα τπτ άλλο αν και δεν έψαξα πολύ για video converter το θέλω θέλω κάποια στιγμή να μετατρέψω μερικούς σκληρούς με video σε χαμηλότερη ανάλυση για να κάνω χώρο αλλά επειδή δεν χρησιμοποιεί 100% cpu θέλω να βάλω multiple instances αλλιώς δεν θα τελειώσει ποτέ
jim_p Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Κανε τη δουλεια σου με αλλο προγραμμα που να μπορει να εκμεταλευτει τους 2+ cores του επεξεργαστη σου.
micos000 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Το format factory επιτρέπει πολλαπλά instances.
oneofthem Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 θα το δοκιμάσω, νόμιζα πως και κάποια από τα άλλα που έχω επιτρέπουν αλλά τελικά δεν βρήκα κάποιο Κανε τη δουλεια σου με αλλο προγραμμα που να μπορει να εκμεταλευτει τους 2+ cores του επεξεργαστη σου.αυτό δεν εξαρτάται από το πρόγραμμα αν θυμάμαι καλά από ότι μου είχαν απαντήσει, αλλά από την κωδικοποίηση
random Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 μπορεις να προσπαθήσεις να τρεξεις ενα 2ο instance με την επιλογή "run as.." (εφ όσον εχεις ή φτιάξεις, και ενα 2ο χρηστη στα win)
oneofthem Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 μπα δεν παίζει ούτε έτσι και μάλλον φαίνεται πως υπάρχει λόγος για αυτό, δεν είναι απλά θέμα δυνατοτήτων που έγραψα - σκεφτόμουν να ξεβολευτώ και να κάνω μετατροπή σε άλλο format (x264/mp4) που χρησιμοποιεί το 100% για να τελειώνω αλλά φαίνεται πως είναι δώρον άδωρον τελικά αλλά θα δοκιμάσω περισσότερα προγράμματα και ρυθμίσεις κι ελπίζω να βρω κάποια λύση anyway αυτό είναι θέμα για το audio/video software forum ευχαριστώ για τη βοήθεια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.