Προς το περιεχόμενο

application - άνοιγμα multiple instances (xp)

oneofthem

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

(*αν σκεφτώ καλύτερο τίτλο θα το διορθώσω αλλά δε μου ρχεται κάτι)

-

ξέρεις κανείς αν υπάρχει τρόπος να ανοίξω περισσότερα instance ενός προγράμματος που δεν το επιτρέπει, σε xp?

επίσης υπάρχει λόγος που δεν το επιτρέπει ή είναι απλά θέμα feature?

ευχαριστώ

Δημοσ.

Για να μην το επιτρέπει ο προγραμματιστής να έχει πολλαπλά instances μάλλον θα έχει κάποιο λόγο.

Για ποιό πρόγραμμα πρόκειται;

Ίσως αν έστηνες ένα virtual λειτουργικό και να έτρεχες το πρόγραμμα από εκεί μέσα δεύτερη φορά να γινόταν, αλλά δεν θα έχει πρόσβαση στα ίδια resources και είναι και λίγο μπελάς να κάνεις κάτι τέτοιο.

Δημοσ.

χμ, άλλο τπτ δεν σου ρχεται έτσι - εκτός από virtual

κι εγώ μέχρι στιγμής δεν βρήκα τπτ άλλο αν και δεν έψαξα πολύ

για video converter το θέλω

θέλω κάποια στιγμή να μετατρέψω μερικούς σκληρούς με video σε χαμηλότερη ανάλυση για να κάνω χώρο

αλλά επειδή δεν χρησιμοποιεί 100% cpu θέλω να βάλω multiple instances αλλιώς δεν θα τελειώσει ποτέ

Δημοσ.

Κανε τη δουλεια σου με αλλο προγραμμα που να μπορει να εκμεταλευτει τους 2+ cores του επεξεργαστη σου.

Δημοσ.

θα το δοκιμάσω, νόμιζα πως και κάποια από τα άλλα που έχω επιτρέπουν αλλά τελικά δεν βρήκα κάποιο

Κανε τη δουλεια σου με αλλο προγραμμα που να μπορει να εκμεταλευτει τους 2+ cores του επεξεργαστη σου.
αυτό δεν εξαρτάται από το πρόγραμμα αν θυμάμαι καλά από ότι μου είχαν απαντήσει, αλλά από την κωδικοποίηση
Δημοσ.

μπορεις να προσπαθήσεις να τρεξεις ενα 2ο instance με την επιλογή "run as.."

(εφ όσον εχεις ή φτιάξεις, και ενα 2ο χρηστη στα win)

Δημοσ.

μπα δεν παίζει ούτε έτσι

και μάλλον φαίνεται πως υπάρχει λόγος για αυτό, δεν είναι απλά θέμα δυνατοτήτων που έγραψα

-

σκεφτόμουν να ξεβολευτώ και να κάνω μετατροπή σε άλλο format (x264/mp4) που χρησιμοποιεί το 100% για να τελειώνω αλλά φαίνεται πως είναι δώρον άδωρον τελικά

αλλά θα δοκιμάσω περισσότερα προγράμματα και ρυθμίσεις κι ελπίζω να βρω κάποια λύση

anyway αυτό είναι θέμα για το audio/video software forum

ευχαριστώ για τη βοήθεια

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...