Προς το περιεχόμενο

IE cannot open the site'''

ergidis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω τα vista home premium. To προβλημα. Οταν προκειται να ανοιξω μια σελιδα απο το διαδικτυο βγαζει μυνημα οτι "The internet explorer cannot open the internet site (αυτη που ζηταω).. Οperation aborted.. Ti συμβαινει?? και πως διορθωνεται αυτο??

Δημοσ.

Δοκίμασε πρώτα και με δεύτερο browser π.χ. με το chrome,αφού μπορεί να είναι πρόβλημα του IΕ,αν δεν ανοίγει με κανένα τότε δες firewall.

Δημοσ.
Δοκίμασε πρώτα και με δεύτερο browser π.χ. με το chrome,αφού μπορεί να είναι πρόβλημα του IΕ,αν δεν ανοίγει με κανένα τότε δες firewall.

Tωρα δεν ανοιγει καθολου οθτε ο ΙΕ.. Με αλλο (οπως μοτζιλλα ) δεν το κανει..

---------- Προσθήκη στις 19:14 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:11 ----------

Kai μαλιστα επειδη με το μοτζιλλα βλεπω και μεγαλιτερη ταχυτητα πως γινεται να το καταργισω ενελως το ΙΕ και να εχω για browser το οπερα και το φαιρφοχ.. Πως γινεται???

Δημοσ.
Εχω τα vista home premium. To προβλημα. Οταν προκειται να ανοιξω μια σελιδα απο το διαδικτυο βγαζει μυνημα οτι "The internet explorer cannot open the internet site (αυτη που ζηταω).. Οperation aborted.. Ti συμβαινει?? και πως διορθωνεται αυτο??

Δοκίμασε να το κάνεις Reset ίσως και φτιάξει.

Άνοιξε το ΙΕ και πάνε πάνω δεξιά.

Tools=>Internet Options=>Advanced=>Reset=>Reset=OK.

Δημοσ.
Ευχαριστω για απαντησεις Αλλα πως θα απεγκαταστησω το ΙΕ???

Καλύτερα να μην τον απεγκαταστήσεις. Άστον όπως είναι.

Ο ΙΕ είναι μέρος των windows και αν τον βγάλεις πιθανόν να μην λειτουργούν άλλα πράγματα μετά.

Δημοσ.
Καλύτερα να μην τον απεγκαταστήσεις. Άστον όπως είναι.

Ο ΙΕ είναι μέρος των windows και αν τον βγάλεις πιθανόν να μην λειτουργούν άλλα πράγματα μετά.

Το αυτο! Ασε τον οπως ειναι, σβησε τις συντομευσεις αν δεν θελεις να τον βλεπεις πουθενα και χρησιμοποιησε αλλους. Ετσι κι αλλιως ο ΙΕ δεν ειναι και οτι καλυτερο! :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...