sakra21 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Καλησπέρα παιδια Εχω ενα προβλημα εδω και καιρο με τα win7 και δεν εχω βρει ακομα τη λυση... Καθε φορα που κανω install καποιο internet security programm ή καποιο firewall τα προγραμματα λειτουργουν κανονικα αλλα μπλοκαρεται το ιντερνετ και οταν κανω reboot τα windows κρασαρουν και ανοιγουν μονο με επαναφορα συστηματος. Καθε αποψη πανω στο θεμα καλοδεχουμενη
popeye68 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Tα Windows είναι γνήσια; Firewall είναι άλλο πράγμα. Μάλλον antivirus θες να πεις. Σβήσε όλα τα antivirus που έχεις εγκαταστήσει και εγκατέστησε το MSE. Τα Win. είναι ενημερωμένα;
sakra21 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Tα Windows είναι γνήσια;Firewall είναι άλλο πράγμα. Μάλλον antivirus θες να πεις. Σβήσε όλα τα antivirus που έχεις εγκαταστήσει και εγκατέστησε το MSE. Τα Win. είναι ενημερωμένα; οχι οταν περναω μονο antivirus (που δν εχουν firewall απο μονα τουσ) δεν εχω προβλημα.Επισης τα windows αυτα τα εχω περασει και σε σταθερο υπολογιστη αλλα μονο sto laptop μου βγαζει αυτο το προβλημα
popeye68 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 To firewall είναι στο έναρξη > πίνακας ελέγχου > τοίχος προστασίας των windows. Αυτό λέγεται firewall. Τώρα αν το firewall είναι ρυθμισμένο να μπλοκάρει όλα τα antivirus.....
filip123go Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Εμένα γιατί μου κάνει κάτι σε bug...? Για τρέξε ένα malwarebytes και ένα Spybot-S&D..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.