Προς το περιεχόμενο

Ανέβασμα σελίδα στο ιντερνετ

vtiiii

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα έχω ένα μαγαζί και προσπαθώ να βρω τρόπο να ανεβάσω μια ιστοσελίδα για να διαφημίσω το μαγαζί μου.

Πια είναι τα βήματα που πρέπει να Κάνο και τι προγράμματα θα χρειαστώ ….

Δημοσ.

Συνήθως ο internet provider που έχεις σου δίνει κάποιο χώρο για να ανεβάσεις την σελίδα σου.

Π.χ. η otenet σου δίνει νομίζω 5MB στο users.otenet.gr

Από εκεί και πέρα μπορείς να αγοράσεις χώρο σε κάποιον σωστό server με αρκετές δυνατότητες ή να βρεις σε κάποιον δωρεάν server όπου θα υπάρχουν και διαφημίσεις.

ΕΔΩ είναι μια μικρή λίστα, ψάξε για free web hosting στο google για περισσότερα.

Μετά είναι το θέμα του ονόματος.

Αυτό πρέπει να πληρώσεις αν θέλεις κάτι σε gr ή κάποια γνωστή κατάληξη ή να χρησιμοποιήσεις το path που σου δίνει ο Provider (π.χ. για otenet ένα παράδειγμα είναι http://userx.otenet.gr/~to_onoma_xrhsth/).

Αν έχεις κάτι σαν το παραπάνω μπορείς να κάνεις μια δωρεάν εγγραφή στο http://www.DynDNS.org και να ενεργοποιήσεις μια δωρεάν υπηρεσία όπου θα μπορείς να βάλεις ένα όνομα του τύπου www.mywebsite.dyndns.org.

Εκεί θα δώσεις το domain name που σου δίνει ο Provider και αυτοί θα στο ανακατευθύνουν εκεί που δήλωσες.

Δες επίσης και για δωρεάν domain στο dot.tk.

Πατάς στο Web domain και δίνεις ένα όνομα που θέλεις.

Πατάς next και αν είναι διαθέσιμο επιλέγεις free domain και ακολουθείς τις οδηγίες.

ΕΔΩ είναι ένα απλό guide.

Τέλος, αφού έχουμε domain name και web hosting δημιουργούμε την σελίδα μας και την ανεβάζουμε στην διεύθυνση που θα μας δώσει ο web hoster, συνήθως γίνεται μέσω ftp.

Ξέρω σε ζάλισα, αλλά δεν είναι κάτι που μπορεί να γίνει με ένα κλικ.

Αν δεν θέλεις να παιδευτείς πηγαίνεις σε ένα τσακάλι που ετοιμάζει σελίδες, τον πληρώνεις για να σου κάνει μια απλή σελίδα και να στην ανεβάζει κάπου.

Σου δίνει τα στοιχεία και σου λέει πως να ενημερώνεις την σελίδα σου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...