bebis4 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 παιδια καλημερα.ξερει κανεις πως λειτουργει το παραπανω προγραμμα της σονυ για τν μπαταρια? εγω λειτουργω το λαπτοπ με την μπαταρια επανω συνηθως. αυτο πρεπει να το ενεργοποιησω η οχι? και αν το ενεργοποιησω τι ακριβως κανει? αν το ενεργοποιησω και δεν εχω την μπαταρια στο λαπτοπ ποια ειναι η χρησιμοτητα του?
akalos Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 παιδια καλημερα.ξερει κανεις πως λειτουργει το παραπανω προγραμμα της σονυ για τν μπαταρια?εγω λειτουργω το λαπτοπ με την μπαταρια επανω συνηθως. αυτο πρεπει να το ενεργοποιησω η οχι? και αν το ενεργοποιησω τι ακριβως κανει? αν το ενεργοποιησω και δεν εχω την μπαταρια στο λαπτοπ ποια ειναι η χρησιμοτητα του? μα το λεει καθαρα η sony στις επιλογες που εχει στο power management Battery life will be about 80% of the one of the fully charged battery, however, this mode prevents battery degradation and is more effective if you usually use the computer with battery power. [Note] When you use the AC adapter to power the computer and the battery power is higher than the desired value, it takes time to reach the specified amount of battery charge. It is recommended to discharge the battery to less than 80% by using the computer with battery power.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.