Snolly Δημοσ. 26 Μαρτίου 2003 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2003 Και πιο συγκεκριμένα τις πρώτες σειρές FRIENDS. Το Deinterlace το κάνω με FieldDeinterlace() και δεν έχω γραμμές από εκεί και πέρα αλλά έχω τρελλό ghosting που υπάρχει και στο DVD. Δοκίμασα το GhostBuster και το Exorcist (φίλτρα VDub και AviSynth αντίστοιχα) αλλά δεν είχα ικανοποιητικά αποτελέσματα. Κάποιοι λένε πως τα PAL DVD από NTSC πηγές έχουν ghosting και δεν μπορείς να κάνεις και τίποτα (εκτός κι αν βρεις την NTSC έκδοση και κάνεις IVTC) Μα καλά ολόκληρα studio δε μπορούσαν να κάνουν μια σωστή μετατροπή σε PAL; Δηλαδή ένα IVTC είναι και μετά αλλαγή στο FrameRate από 23.976 σε 25.000. Έτσι κι αλλιώς το PAL είναι Native Film Video. Αυτά τα παράπονα, αν κανείς έχει καμιά παρακμιακή λύση πολύ ευχαρίστως να δοκιμάσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NeTeD Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2003 God bless searching χεχε! Παραλίγο να άνοιγα τόπικ για το ίδιο ακριβώς θέμα, οπότε συνεχίζω εδώ. Έχω τις σεζόνς 1-2-3 και είναι αηδιαστικά ιντερλέισντ! Βρήκες καμιά λύση snolly? Μέχρι πια season κρατάει αυτό τ'ανεκδότο? Παράπονο μου επίσης είναι και η μαμίσια ποιότητα, πολύ μέτρια.. :| Για την ώρα αυτό που κάνω είναι η επιλογή deinterlace από το gknot και μετά το ρίχνω για συμπίεση στο vdub χωρίς φίλτερς κτλ. Αλλά πέρα απ΄το ghosting υπάρχει και ψιλοσπασμοδική κίνηση, λες και χάνει frames + το ότι όλη η deinterlace ιστορία έχει και αντίκτυπο στην ποιότητα.. Κλαψ! Υπάρχει κάτι καλύτερο? άσχετοΥΓ. έχουμε ίδιο signature! 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qspock Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2003 Sto Gordian knot pou douleuw egw, bazw to no-blend FieldDeinterlace giati me to aplo exw ixnh sthn kinhsh (ghosting). To no-blend einai apsogo, den afhnei tetoia ixnh. Epishs gia to xasimo frames (milame panta gia divx-xvid playback) to reclock einai xrhsimotato! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adams Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2003 Αυτο που μπορω να σκεφτω τωρα ειναι οτι στη νεα εκδοση του gknot (σημερινη 0,28,7) εχει νεο filter για deinterlace αντι για το field -KernelDelnt δεν ξερω κατα ποσο μπορει να βοηθησει... Εχω και καιρο να κανω interlaced ταινια (βλεπε dvdr) αλλα απο οτι θυμαμαι σε σχετικα μικρο καδρο ειχα καλυτερα ααποτελεσματα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.