NemeSis1990 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Σε ποια σκέφτεσαι να πας τελικά; Επειδή κι εγώ για κάτι τέτοιο σκέφτομαι, γιατί να μην προτιμήσω τη νέα σειρά; Αυτά εδώ http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Peripherals/Speakers-Headsets-Microphones/Speakers/Logitech-Speakers-Z506-51-980-00431.htm
phanispal Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Δεν τα έχω ακούσει να σου πω την αλήθεια και το μόνο στο οποίο μπορώ να σταθώ προς το παρόν είναι η ονομαστική ισχύς τους που ανέρχεται στα 48W.
cabdik Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 τα Z-506 δεν θα τα επαιρνα, γιατι δεν εχουν τηλεκοντρολ. κι αν θελεις να απλωσεις τα ηχεια σου στο χωρο, πω θα χειριζεσαι τον ηχο? θα πηγαινεις στο δεξι (η αριστερο ειναι?) ηχειο που εχει επανω του το volume για να το ανεβοκατεβαζεις? αυτο ειναι μειονεκτημα στη συγκεκριμενη σειρα...!!! εγω εχω τα Χ540 και ειμαι ευχαριστημενος!!!
NemeSis1990 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Πήγα στο Public και κοίταξα για αυτά και για τα Z623 (τα οποία είχαν 170 ευρώ). Με την λογική ότι κάποτε τα Ζ5500 είχαν 230 ευρώ δεν μπορώ να δώσω 170 για κάτι τόσο υποδεέστερο. Επίσης τα Ζ506 τα είδα από κοντά, είναι παιχνιδάκια όχι ηχεία... Θα περιμένω την αναβάθμιση των Ζ5500 και τότε θα αποφασίσω. Τι λέτε;
doombringer Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 και γω το ιδιο...θα περιμενω τον διαδοχο των 5500..ελπιζω να εχουν λυσει τα προβληματα που ειχαν τα 5500..αλλα να δουμε ποσο θα εχουν..
DimAslan Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Προς τον topic starter. Σου πρότειναν να πάρεις ακουστικά και σου φάνηκε περίεργο. Ωστόσο, όσοι έχουν ψαχτεί σε θέματα HiFi και HiEnd και γενικά σε απόδοση, ακουστική, κλπ, θα σου πουν ανεπιφύλακτα ότι είναι ίσως η καλύτερη περίπτωση... Πρώτα - πρώτα είναι το μόνο πράγμα που μπορεί να σου προσφέρει μια απόλυτα στερεοφωνική εικόνα. Εικόνα εννοώ να καταλαβαίνεις ακουστικά ότι είσαι στο κέντρο αυτού που διαδραματίζεται... Επίσης, η ποιότητα του ήχου μπορεί να είναι από πάρα πολύ καλή έως άψογη, ειδικά αν επιλέξεις κάποιο καλό ζευγάρι. Ένα σετ bluetooth ακουστικά μπορεί να σου παρέχει προφανώς και την εντελώς ασύρματη ευκολία. Σε πολλές περιπτώσεις ενδείκνυται η χρήση ακουστικών, πχ στο σπίτι αργά μπορείς να ξεκουφαίνεσαι με την αγαπημένη σου ταινία ή παιχνίδι κι οι άλλοι να κοιμούνται... Ναι μεν ψάχνεις για ηχεία, αλλά μην έχεις στο νου σου κάτι τιποτένια headsets και το ακυρώνεις σαν επιλογή... Αυτά.
G@rg@oun Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Σε ποια σκέφτεσαι να πας τελικά; Δεν με ικανοποιησε κατι και πηγα σε μια απλη και φτηνη λυση και πηρα τελικα αυτα http://www.plus4u.gr/showitem.php?ID=134017011&LastAdd=134017011 φιλε απο το e-shop στα 27ε!και περιμενω αν βγει κατι καλο σε προσφορα!
G@rg@oun Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Προς τον topic starter. Σου πρότειναν να πάρεις ακουστικά και σου φάνηκε περίεργο. Ωστόσο, όσοι έχουν ψαχτεί σε θέματα HiFi και HiEnd και γενικά σε απόδοση, ακουστική, κλπ, θα σου πουν ανεπιφύλακτα ότι είναι ίσως η καλύτερη περίπτωση... Πρώτα - πρώτα είναι το μόνο πράγμα που μπορεί να σου προσφέρει μια απόλυτα στερεοφωνική εικόνα. Εικόνα εννοώ να καταλαβαίνεις ακουστικά ότι είσαι στο κέντρο αυτού που διαδραματίζεται... Επίσης, η ποιότητα του ήχου μπορεί να είναι από πάρα πολύ καλή έως άψογη, ειδικά αν επιλέξεις κάποιο καλό ζευγάρι. Ένα σετ bluetooth ακουστικά μπορεί να σου παρέχει προφανώς και την εντελώς ασύρματη ευκολία. Σε πολλές περιπτώσεις ενδείκνυται η χρήση ακουστικών, πχ στο σπίτι αργά μπορείς να ξεκουφαίνεσαι με την αγαπημένη σου ταινία ή παιχνίδι κι οι άλλοι να κοιμούνται... Ναι μεν ψάχνεις για ηχεία, αλλά μην έχεις στο νου σου κάτι τιποτένια headsets και το ακυρώνεις σαν επιλογή... Αυτά. Ελα Φιλε<σορυ ελειπα απο το σιτε> ναι το πηρα σαν αστειο.. Πρωτον μενω μονος μου..οποτε δεν χρειαζομαι ησυχια κλπ. Δευτερον δεν θελω ακουστικα<παρολο που τα επιχειρηματα σου ειναι αρκετα καλα!> ηχεια ψαχνω και περα απο gaming headsets δεν εχω δει κατι αλλο..ουτε γνωριζω βεβαια!
karmen1983 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Δεν με ικανοποιησε κατι και πηγα σε μια απλη και φτηνη λυση και πηρα τελικα αυτα http://www.plus4u.gr/showitem.php?ID=134017011&LastAdd=134017011 φιλε απο το e-shop στα 27ε!και περιμενω αν βγει κατι καλο σε προσφορα! Διόρθωσε το λινκ στα "ηχεία". Δε λέω, δωρεάν μεταφορικά και παράδοση σε 24 ώρες έχει, αλλά για να ακούς ήχο δε κάνει
nick_gr7 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 Πριν 2χρονια περιπου τα CREATIVE 7.1 INSPIRE Τ7900 τα ειχε το e-shop στα 100ευρω και ηταν πολυ καλη τιμη.Απο τοτε που τα εχω μεχρι τωρα κανενα προβλημα δεν ειχα μαζι τους.Το μονο προβλημα που εχω με creative ειναι η καρτα ηχου creative SB X-Fi Fatality XtremeGamer και πιστευω οτι και αλλοι μπορει να εχουν προβλημα,γιατι απο'τι εχω δει κατι παιζει με τους drivers се vista/seven.Оπως ειπαν και πιο πανω αληθινο surround δυσκολα.
yiannis_1 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 Γενικά πάντως οι τιμές εχουν πάρει την ανηφόρα στα ηχεία. Τα x530 τα εχω αγορασμένα στα 45 ευρό απο eshop τουλάχιστον 3 χρόνια και με είχαν απογοητεύσει κιόλας στην αρχή γιατί το μπάσο τους κάλυπτε όλο τον ήχο απο τα δορυφοράκια μισής ίντσας που έχουν. :lol: Τα δε creative t20 που εχω τώρα στο κεντρικό pc είναι αγορασμένα απο πλαίσιο στα 55. Τώρα με τα ίδια λεφτά παίρνεις μόνο το 1 σετ απο τα 2. Απο ότι μου λέει και ενας άλλος φίλος με τα z5500 και εκεί 1.5 με 2 φορές πάνω είναι πλέον η τιμή απο τότε που τα αγόρασε... Και άλλα πράγματα εχουν ακριβύνει αλλά αυτό το πράγμα με τα ηχεία δε μπορώ να το καταλάβω??? Επίσης κάτι που δεν ξέρουν οι πολλοί είναι ότι στα 5.1 - 7.1 η μουσική βγαίνει μόνο απο το δεξί - αριστερό και απο το μπάσο (σωστό κατ εμέ αφού στεροφωνικό ήχο εχουν τα περισσότερα mp3) οπότε οι άλλοι 3-5 δορυφόροι πάνε χαμένοι και είναι μόνο για ταινίες και παιχνίδια που υποστηρίζουν 5.1 Και γενικά τα 5.1 δεν είναι για μουσική.
Heatspreader Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 Ένα ζευγάρι καλά ακουστικά και θα είσαι άρχοντας.Δεν χρειάζεται να γεμίσεις το δωμάτιο σου με ηχειάκια και καλώδια. Προς τον topic starter. Σου πρότειναν να πάρεις ακουστικά και σου φάνηκε περίεργο. Ωστόσο, όσοι έχουν ψαχτεί σε θέματα HiFi και HiEnd και γενικά σε απόδοση, ακουστική, κλπ, θα σου πουν ανεπιφύλακτα ότι είναι ίσως η καλύτερη περίπτωση... Πρώτα - πρώτα είναι το μόνο πράγμα που μπορεί να σου προσφέρει μια απόλυτα στερεοφωνική εικόνα. Εικόνα εννοώ να καταλαβαίνεις ακουστικά ότι είσαι στο κέντρο αυτού που διαδραματίζεται... Επίσης, η ποιότητα του ήχου μπορεί να είναι από πάρα πολύ καλή έως άψογη, ειδικά αν επιλέξεις κάποιο καλό ζευγάρι. Δεν είναι το ίδιο να ακούς με ακουστικά και το ίδιο να ακούς με ηχεία. Ακόμα και όταν θες να ακούσεις ακριβώς τι έχεις γράψει (αν είσαι μουσικός ή κάτι τέτοιο), δεν χρησιμοποιείς ακουστικά, χρησιμοποιείς Monitors. Καταρχήν τον ήχο δεν τον ακούς μόνο, τον αισθάνεσαι, οπότε αν χρησιμοποιείς ακουστικά, χάνεις ένα μέρος του ήχου. Οι αντανακλάσεις επίσης που κάνει ο ήχος στον χώρο, χαρίζει βάθος και χρώμα. Δεν έχουν καμία σχέση τα ακουστικά με τα ηχεία. Το κάθε ένα είναι για διαφορετική χρήση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.