Προς το περιεχόμενο

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΗΧΕΙΩΝ 7.1 καμια ιδεα κανεις???

G@rg@oun

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θελω εδω και καιρο να αγορασω ηχεια 7.1 <εχω ηδη μια καρτα της realtek 7.1 πανω στο pc μου!> αλλα δεν το εχω κανει ακομα και νομιζω οτι ηρθε η ωρα...

Επειδη εγω μονο αυτα ξερω σαν ηχεια... CREATIVE 7.1 INSPIRE Τ7900 αλλα μαγαζι να τα πουλαει δεν βρισκω<οχι σε καλη τιμη δλδ>

εχει καποιος αλλος να μου προτεινει κατι αλλο ή ακομα και αν ξερει καποιο μαγαζι που να τα εχει σε καλη τιμη?<παντα σε νορμαλ τιμη!>

Δημοσ.

Το θέμα είναι αν θα αξιοποιηθούν όμως..

Γιατί αν οι ταινίες δεν υποστηρίζουν 8κάναλο ήχο, δε λέει.

Η μουσική ούτως ή άλλως είναι στερεοφωνική και σπάνια κάποιος ακούει μουσική με πολυκάναλο ήχο.

Με τα παιχνίδια δεν ξέρω τι παίζει ακριβώς.

Δημοσ.

Μία φούσκα είναι τα 7.1, εδώ δεν αξιοποιούνται καν τα 5.1...

Ακόμη και αν βρεις ταινία που να το υποστηρίζει εγγενώς (και όχι εκ των υστέρων με παπατζιλίκια μέσω software), είσαι τόσο σίγουρος ότι θα έχεις το χώρο να το "απλώσεις" σωστά και θα έχεις τη σιγουριά να το ρυθμίσεις κατάλληλα (παράγοντες που διαδραματίζουν εξίσου σημαντικό ρόλο)? Καλά, για παιχνίδια δεν το συζητάω καν, ακόμη και κάποιο 4.1 είναι υπεραρκετό (ίσως το πλέον κατάλληλο)!

Γνώμη μου: βρες κάτι πιο αξιόλογο με λιγότερα "κανάλια", παρά πολυκάναλα σετ του κιλού (γιατί επί της ουσίας περί αυτού πρόκειται).

Από την άλλη μεριά βέβαια, περί ορέξεως ουδείς λόγος...

Δημοσ.
Τι αλλο εχετε να προτεινετε δλδ???

Δεν συζηταω για κατω απο 5.1 !!!

Ένα ζευγάρι καλά ακουστικά και θα είσαι άρχοντας.Δεν χρειάζεται να γεμίσεις το δωμάτιο σου με ηχειάκια και καλώδια.

Δημοσ.

Ένα ζευγάρι καλά ακουστικά και θα είσαι άρχοντας.Δεν χρειάζεται να γεμίσεις το δωμάτιο σου με ηχειάκια και καλώδια.

Ρε φιλε δεν ξερω που κολαει η απαντηση σου..αλλα θελω να βλεπω ταινιες,να ακουω μουσικη,να παιζω παιχνιδια...

ΤΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ πως βολευουν???με δουλευεις???

Δημοσ.

Κοίτα, σου είπαμε τι παίζει με τα 7.1.

Αν εσύ έχεις προαποφασίσει ότι εκεί και μόνο εκεί θα πας, πες το μας να το ξέρουμε.

Ωραια ναι μου ειπατε...αρα δηλαδη να παρω 5.1???αυτο ρωταω..να ακουσω καμια γνωμη και ποια να παρω?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...