GeorgT. Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 τη ωρα τα παραγγειλες γιατι κατα της 10 τα ειχα παραγγείλει εγω κ τώρα ειναι στο κατάστημα αλλα θυμαμαι μετα απο λιγο είχανε βγει εξαντλημένα τη πέμπτη!
deschri Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 τη ωρα τα παραγγειλες γιατι κατα της 10 τα ειχα παραγγείλει εγω κ τώρα ειναι στο κατάστημα αλλα θυμαμαι μετα απο λιγο είχανε βγει εξαντλημένα τη πέμπτη! Στις 16.00 περιπου ,τοτε που τα παρηγγειλα ελεγε περιορισμενο στοκ αλλα μπορουσες να δωσεις παραγγελια. Το θεμα είναι αφου μπορεσα και παρηγγειλα αν ισχυει στην τιμη προσφορας;
GeorgT. Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Στη τιμη που ολοκλήρωσες την παραγγελία θα τα πάρεις κ λογικα θα τα ξαναφέρουν απλα θα θελει να περιμένεις λιγο (στη χειρότερη θα σου δώσω τα δικα μου που ακόμα 50-50% είναι αν παω να τα παραλάβω)!
GeorgT. Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Ξαναβγαλανε τα GENIUS SP-HF500A WOODEN PC SPEAKERS με καπελο +4€ απο 20 που τα είχαμε πάρει πριν 6 μηνες περιπου! Αυτες ειναι προσφορες οχι αστεια!
Genatos Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Ξαναβγαλανε τα GENIUS SP-HF500A WOODEN PC SPEAKERS με καπελο +4€ απο 20 που τα είχαμε πάρει πριν 6 μηνες περιπου! Αυτες ειναι προσφορες οχι αστεια! Κριση...Δεν βγαινουν...Αρα? Θα απολυσουμε...Για πτωση τιμων ουτε συζητηση...
default Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Ξαναβγαλανε τα GENIUS SP-HF500A WOODEN PC SPEAKERS με καπελο +4€ απο 20 που τα είχαμε πάρει πριν 6 μηνες περιπου! Αυτες ειναι προσφορες οχι αστεια! Dude, η διαφορα ειναι εν μερη στην αυξηση του ΦΠΑ και μεταφορικων (καυσημων). Αντε το καπελο να ειναι 2 Ε συνολο.
GeorgT. Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 απο τον νοεμβριο δεν είχαμε αύξηση φπα κ ουτε καμια απο τις δυο τρελες αυξήσεις +20λεπτα στο πετρέλαιο + παίζει να μιλαμε για στοκ απο τοτε που δεν θα επρεπε να επηρεάζετε απο αυτα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.