Προς το περιεχόμενο

Crazy Sundays 21/11/2010

G@rg@oun

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τη ωρα τα παραγγειλες γιατι κατα της 10 τα ειχα παραγγείλει εγω κ τώρα ειναι στο κατάστημα αλλα θυμαμαι μετα απο λιγο είχανε βγει εξαντλημένα τη πέμπτη!

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

τη ωρα τα παραγγειλες γιατι κατα της 10 τα ειχα παραγγείλει εγω κ τώρα ειναι στο κατάστημα αλλα θυμαμαι μετα απο λιγο είχανε βγει εξαντλημένα τη πέμπτη!

Στις 16.00 περιπου ,τοτε που τα παρηγγειλα ελεγε περιορισμενο στοκ αλλα μπορουσες να δωσεις παραγγελια. Το θεμα είναι αφου μπορεσα και παρηγγειλα αν ισχυει στην τιμη προσφορας;

Δημοσ.

Στη τιμη που ολοκλήρωσες την παραγγελία θα τα πάρεις κ λογικα θα τα ξαναφέρουν απλα θα θελει να περιμένεις λιγο (στη χειρότερη θα σου δώσω τα δικα μου που ακόμα 50-50% είναι αν παω να τα παραλάβω)!

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ξαναβγαλανε τα GENIUS SP-HF500A WOODEN PC SPEAKERS με καπελο +4€ απο 20 που τα είχαμε πάρει πριν 6 μηνες περιπου!

Αυτες ειναι προσφορες οχι αστεια! smiley_emoticons_handjob.gif

Δημοσ.

Ξαναβγαλανε τα GENIUS SP-HF500A WOODEN PC SPEAKERS με καπελο +4€ απο 20 που τα είχαμε πάρει πριν 6 μηνες περιπου!

Κριση...Δεν βγαινουν...Αρα?

Θα απολυσουμε...Για πτωση τιμων ουτε συζητηση...

Δημοσ.

Dude, η διαφορα ειναι εν μερη στην αυξηση του ΦΠΑ και μεταφορικων (καυσημων). Αντε το καπελο να ειναι 2 Ε συνολο.

Δημοσ.

απο τον νοεμβριο δεν είχαμε αύξηση φπα κ ουτε καμια απο τις δυο τρελες αυξήσεις +20λεπτα στο πετρέλαιο + παίζει να μιλαμε για στοκ απο τοτε που δεν θα επρεπε να επηρεάζετε απο αυτα!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...