Προς το περιεχόμενο

Crazy Sundays 21/11/2010

G@rg@oun

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Τις Ram έχω βάλει και εγώ στο μάτι αξίζουν λέτε?

Εγώ τις έχω ενα χρόνο τώρα,μια χαρά είναι! Super ευχαριστημένος είμαι. Τις τσίμπησα μιας και καιρό ήθελα να πάω σε 8 gb ram. Τις θεώρησα καλή ευκαιρία και τις πήρα!!

Δημοσ.
Εγώ τις έχω ενα χρόνο τώρα,μια χαρά είναι! Super ευχαριστημένος είμαι. Τις τσίμπησα μιας και καιρό ήθελα να πάω σε 8 gb ram. Τις θεώρησα καλή ευκαιρία και τις πήρα!!

Εγώ για new pc τις θέλω. Φαντάσου δεν έχω πάρει τίποτα ακόμα και λέω να ξεκινήσω από τις μνήμες.

---------- Προσθήκη στις 20:29 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:03 ----------

Εγώ για new pc τις θέλω. Φαντάσου δεν έχω πάρει τίποτα ακόμα και λέω να ξεκινήσω από τις μνήμες.

Τις παράγγειλα καλή προσφορά είναι τελικά

Thanks

Δημοσ.

πηρα 2 σετ GENIUS SP-HF500A WOODEN PC SPEAKERS στα 19,90 απλα Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Α (για τα χρηματα τους) εχουν και 2η in εισοδο 3.5 καρφι στη προσοψη (εχω συνδέσει το κινητο μου), υποψιν δεν ειναι τα πρωτα μου εχω και τα Ζ5500 εκτος αλλων

Δημοσ.

πηρα 2 σετ GENIUS SP-HF500A WOODEN PC SPEAKERS στα 19,90 απλα Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Α (για τα χρηματα τους) εχουν και 2η in εισοδο 3.5 καρφι στη προσοψη (εχω συνδέσει το κινητο μου), υποψιν δεν ειναι τα πρωτα μου εχω και τα Ζ5500 εκτος αλλων

Τα παρηγγειλα κι εγω ,βεβαια ακομα είναι η παραγγελια σε εξελιξη αλλα πιστευω να τα προλαβα γιατι λενε περιορισμενο στοκ.Ελπιζω να είναι καλα για τα λεφτα τους οπως λες. Σε μουσικη τα δοκιμασες ή σε ταινια;

Δημοσ.

Τα παρηγγειλα κι εγω ,βεβαια ακομα είναι η παραγγελια σε εξελιξη αλλα πιστευω να τα προλαβα γιατι λενε περιορισμενο στοκ.Ελπιζω να είναι καλα για τα λεφτα τους οπως λες. Σε μουσικη τα δοκιμασες ή σε ταινια;

με 19.90 ουτε τα υλικα κατασκευης τους δεν αγοραζεις...απιστευτη ποιοτητα,φινιρισμα ,εμφανιση(τοποθετουνται αντροπιαστα παντου, 1η φορα που δε γκρινιαζε η γυναικα μου),κατασκευη εξαιρετικη,συνδεσεις(εχω συνδεσει παραλληλα με pc και κινητο ,mp3 και ακουω και ραδιο, mp3, με κλειστο pc),ποιοτητα ηχου ειδικα στα μπασα ,δυναμη , ασε που μου αρεσει συνεχεια να τα κοιτω. τα εχω δοκιμασει σε τραγουδια και ταινιες ..παραγγειλα και 3ο σετ για καβατζα.. και ολα αυτα με 19.90 μπραβο στη Genius

το μονο που δε γνωριζω εαν εχουν μαγνητικη θωρακιση

Δημοσ.

Tα πηρα και εγω τελικα αυτα τα ηχεια αλλα ακομα δεν εχω παει να τα παραλαβω..μου εστειλαν μνμ την Πεμπτη οτι εφτασαν και δεν ευκαιρισα..Δευτερα θα τα τεσταρω...αν και μολις ειδα τις νεες προσφορες και εχει 5.1 ηχεια με 28.90 80W!!τα πηρα και αυτα...

Δημοσ.

Επειδη ο παλιος μου power adaptor του laptop τα εχει παιξει, εχει αγορασει κανενας αυτον που εχουν σε προσφορα?

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.936285&sid=1

Τον αγόρασε την Πέμπτη η κοπέλα μου. Είναι πολύ λεπτός, φθηνός, έχει πολλά βύσματα ώστε να ταιριάζει σε πολλά laptop, με το κούμπωμα του βύσματος στο καλώδιό του αναγνωρίζει για πόσα volt είναι αυτό και εμφανίζει τον αριθμό στα led του, αλλά το πλαστικό τμήμα των βυσμάτων είναι τετράγωνο και όχι στρόγγυλο. Έτσι, εάν η υποδοχή ρεύματος του laptop είναι λίγο βαθιά, δεν μπαίνει! (και μένεις με ένα πιστωτικό ποσό από το e-shop)

Εάν δεν έχεις τέτοιο θέμα (ή με την αναξιοπιστία του e-shop), απλά πάρε το. Kαλή τιμή, πολλά βύσματα και λεπτός όσο το μικρό μου δάκτυλο (και έχω λεπτά δάκτυλα!)

Δημοσ.

Φιλε talos_2002 , σε ευχαριστω για την απαντηση αλλα το εχω αγορασει ηδη και σκεφτομουν να γραψω μια κριτικη για μελλοντικους αγοραστες. Οντως ειναι εξαιρετικα λεπτο και ελαφρυ. Με τα βυσματα δεν εχω (το δικο μου μηχανημα τουλαχιστον) προβλημα. Εχει αρκετα βυσματα που πιστευω θα ειναι αρκετα, δε ζεσταινεται. Τα μονα μειον ειναι το καλωδιο που ειναι σχετικα λεπτο και ελπιζω να μην σπασει οταν το διπλωνω και το οτι δεν εχουν μια θηκη μεταφορας για να μην ψαχνεις τα βυσματα.

Δημοσ.

Εμενα την παραγγελια για τα GENIUS SP-HF500A WOODEN PC SPEAKERS μου την εμφανιζει απο την Πεμπτη σε εξελιξη. Ειναι φυσιολογικο ή να τους παρω τηλ.;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...