Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα! Αυτόματη επιδιόρθωση κατά την εκκίνηση

AkisTze

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας! παρακαλώ απαντήστε μου αν γνωρίζεται κάτι για το παρακάτω θέμα.

Προχτές (19/11/10) για 1η φορά καθώς άνοιξα τον υπολογιστή μου αυτός έκανε αυτόματη επιδιόρθωση κατά την εκκίνηση, η επιδιόρθωση ήταν επιτυχής και ο υπολογιστής άνοιξε κανονικά. Σήμερα (21/11/10) για 2η φορά έκανε και πάλι αυτόματη επιδιόρθωση κατά την εκκίνηση, Ήταν και πάλι επιτυχής αλλά αυτήν την φορά δεν άνοιξε. Αφού τον έκανα επανεκκίνηση από το κουμπί, άνοιξε κανονικά! Μπορεί να μου πει κανείς τη πρόβλημα υπάρχει και κάνει τόσο συχνά αυτόματη επιδιόρθωση κατά την εκκίνηση;

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας!

Δημοσ.

Γειά σου κ εσένα!Καλως ήρθες.

Όταν λες αυτόματη επιδιόρθωση εννοείς scan disk?

Αυτό σε πρόβλημα σκληρού παραπέμπει.Ακούς τίποτα ήχους ή έχεις τίποτα κολλήματα?

Δημοσ.

Κάνε ένα καθάρισμα τον δίσκο σου με Ccleaner.

(Στις επιλογές του Ccleaner τσέκαρε το "καθαρισμός ελεύθερου χώρου".

Μετά κάνε και ένα defrag τον δίσκο.

Στο ξανακάνει τώρα;

Δημοσ.

Αυτό σε πρόβλημα σκληρού παραπέμπει.Ακούς τίποτα ήχους ή έχεις τίποτα κολλήματα?

Δες τι εννοώ με την επιδιόρθωση κατά την εκκίνηση: http://windows.microsoft.com/el-GR/windows7/Startup-Repair-frequently-asked-questions

---------- Προσθήκη στις 13:34 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:26 ----------

Κάνε ένα καθάρισμα τον δίσκο σου με Ccleaner.

(Στις επιλογές του Ccleaner τσέκαρε το "καθαρισμός ελεύθερου χώρου".

Μετά κάνε και ένα defrag τον δίσκο.

Στο ξανακάνει τώρα;

Κάνω καθαρισμό με το Ccleaner. συχνά και κάνω defrag τον δίσκο. Δεν νομίζω να είναι από αυτό. Μέχρι τώρα δεν μου το έχει ξανακάνει, αν μου τον ξανακάνει θα σας πω!

---------- Προσθήκη στις 13:39 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:34 ----------

Ο υπολογιστής δεν κολλάει καθόλου και δεν κάνει περίεργους ήχους.

Δημοσ.

Ρίξε μια ματιά στα προγράμματα που τρέχουν στην εκκίνηση.

Κάνε και ένα windows update .

Στην τελική ρίξε και μια επαναφορά συστήματος.

Δημοσ.

^... τα του αποπάνω ποστ μάλλον αχρείαστα (για την περίπτωσή του έστω) είναι.

AkisTze, όπως γράφεις, μάλλον έχεις ήδη φροντίσει, ΑΛΛΑ αν όχι, πάρε αντίγραφα των σημαντικών αρχείων του δίσκου.

Έπειτα κατέβασε αρχικά το πρόγραμμα της εταιρίας του και πάτα ένα φουλ σκανάρισμα. Αν ΔΕΝ σου βγάλει ειδοποιήσεις για failure κλπ, κατέβασε/τρέξε ΚΑΙ το ΗD Sentinel και δες τί λέει κι αυτό.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...