fastmanakos Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Καλησπέρα παίδες.Το πισί της υπογραφής μου δούλευε ρολόι μέχρι που αγόρασα iphone και έβαλα το itunes.Τα πρώτα προβληματάκια κάναν την εμφάνιση τους στην αρχή δεν μπορούσε να αναγνωρίσει το iphone.Στην συνέχεια διάβασα σε ένα σάιτ ότι υπήρχε ένα πρόβλημα με το itunes και τις usb σε p55 motherboard και ενας τυπάς πρότεινε σαν λύση να βάλω την ρύθμιση που σου κατεβάζει τον επεξεργαστή όταν δεν χρησιμοποιείται (c1 state νομίζω). Τέλοσπάντων με τα πολλά έφιαξε το πρόβλημα για αρκετό καιρό,αναγνώριζε δηλαδή το iphone το πισί ωστόσο τον τελευταίο καιρό όταν έβαζα το iphone άρχισε να κολλάει όλο το πισί.Ακόμα και στο ίντερνετ έβλεπα πχ βιντεάκια με κολλήματα κλπ μόλις έβγαζα το iphone όλα κομπλέ.Καί όχι μόνο στο ίντερνετ και ταινία στο πισί απ τον σκληρό να έπαιζα πάλι κολλήματα κάθε 3 second κλπ.Ώσπου μια μέρα πάγωσε το πισί όταν έιχα συνδέσει το iphone.Restart απ το κουμπί λοιπόν φορτώνουν windows βλέπω ανάλυση οθόνης 640χ480!!!!!!Τί σκατά λέω πάω να βάλω 1920 βλέπω έχει εξαφανιστεί σαν επιλογή!!!Παλεύω κανα μισάωρο βλέπω ότι στο ανάλυση οθόνης---->ρυθμίσεις για προχωρημένους---->οθόνη (windows 7 ultimate 64bit πάντα) υπάρχει ένα κουμπάκι με την επιλογή "Απόκρυψη λειτουργιών ακατάλληλων για αυτή την οθόνη".Το τσεκάρω βλέπω ότι μετά υπάρχει επιλογή για 1920χ1080 αλλά και καλά δεν το υποστηρίζει η οθόνη.Με τα πολλά το πατάω όλα κομπλέ.Έτσι νόμιζα τουλάχιστον. Πλέον στα παιχνίδια δεν είχα επιλογή για 1920 ανάλυση αλλά μόνο μέχρι 1360χ κάτι.Λέω θα γαμ%#$% οι drivers δεν πειράζει θα τους κάνω απεγκατάσταση με driver sweeper σε safe mode και θα κατεβάσω τους τελευταίους να βάλω.Μπαίνω σε safe mode προσπαθώ να τους σβήσω με το πρόγραμμα μου βγάζει σφάλμα.Ρεστάρτ πάλι σφάλμα.3ο ρεστάρτ μου βγάζει ότι έχει βγεί νεότερη έκδοση πατάω να την κατεβάσω κολλάει όλο το πισί.Ρεστάρτ όλα κανονικά πατάω τα σβήνει και μου βγάζει reboot now?Πατάω ναι πάει να ανοίξει το πισί φτάνει στο λόγκο των παραθυριών πιξελάκια μετά.Ρεστάρτ ανοίγει κανονικά βάζω τους drivers που κατέβασα,κάνω ρεστάρτ μετά το λόγκο των windows ακούω απ τα ηχεία να φορτώνει κανονικά επιφάνεια εργασίας στην οθόνη τίποτα.Μετά το logo windows τίποτα μαύρη οθόνη.Βγάζω το καλώδιο vga τησ οθόνης και απο την κάρτα γραφικών αλλάζω μεριές τέλοσπάντων κάποια στιγμή ανοίγει κανονικά.Περνάω και τα drivers της οθόνης απο ένα αρχαίο cd lg καθώς τόσο καιρό δεν τα χα περασμένα μου την εμφανιζε σαν οθόνη pnp γενικής χρήσης κάτι τέτοιο.Τα βάζω όλα κομπλέ αναγνωρίζει κάρτα γραφικών οθόνες τα πάντα.Κάποια στιγμή κλείνω το πισί να πέσω για ύπνο.Σηκώνομαι το πρωί τον ανοίγω βλέπω μετά το logo των windows blue screen.Ρεστάρτ πάλι το ίδιο,ρεστάρτ ξανά πάλι τπτ.Μετά απο αρκετά ρεστάρτ μου βγάζει στην αρχή ότι απέτυχε το oc.Επιστροφή σε εργοστασιακές ρυθμίσεις μπουτάρει κανονικότατα.Μόλις βάλω τις ρυθμίσεις που είχα στα 3.9 μπλέ οθόνη.Δοκιμάζω στα 3.6 και τις ράμ στα 1440 πάλι μπλέ οθόνη.Στα 3.2 πάλι τα ίδια.Εργοστασιακές ρυθμίσεις κανονικά!Τί στο διάολο συμβαίνει;Έχω αγανακτήσει!Εγώ στην αρχή νόμιζα ότι πήρε μέντα η κάρτα γραφικων καθώς ήταν που ταν για τον πέο έτρωγε και κάτι κολληματάκια καμιά φορά μέσα σε παιχνίδια και πετούσε και πίξελ και ήθελε restart οπότε λέω θα τα παιξε αυτή.Εκτός του ότι τα παιχνίδια δεν μου είχαν σαν επιλογή την ανάλυση το age of empires 3 συγκεκριμένα δεν έμπενε κάν καθώς μου έγραφε "hardware acceleration failed κάτι τέτοιο.Αλλά τό ότι φταίει το oc με έβαλε σε σκέψη και δεν έχω σκεφτεί τίποτα ακόμα.Τί σκατά μπορεί να φταίει τελικά; Όποιος σκεφτεί κάτι ας βοηθήσει γιατί θα το σπάσω το γα54%35#$%#$5!!!!! Συγνωμη για το μεγάλο κείμενο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ColdFusion Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 κανε ενα format για αρχη αν δεν σε κανει κοπος -bios update ,περνα drivers τα παντα να εισαι κομπλε απο θεμα software και μετα βλεπεις αν τα εχει παιξει κατι απο θεμα hardware .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
STORM1978 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 κανε ενα format για αρχη αν δεν σε κανει κοπος -bios update ,περνα drivers τα παντα να εισαι κομπλε απο θεμα software και μετα βλεπεις αν τα εχει παιξει κατι απο θεμα hardware .... +100000 και απο μενα.. λογικα θα διορθωθουν τα οποια σοφτγουερικα προβληματα εχεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.