vmp_itachi Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Λοιπόν είμαι ανάμεσα σε οποιοδήποτε gaming laptop και ενα μεταχειρισμενο(σχεδον καινουργιο 5μηνων)macbook air aluminum απο ενα φιλο της δουλειας που το χε παρει στα 1800ευρο μοντελο θα με δωσει απο τριτη με ειπε.Ακουσα καλα λογια για toshiba kai ibm lenovo αλλα οι τελευταιοι ξεφευγουν σε τιμη με φανηκε Περασα απο το πλαισιο οπου απλα μαλωσαμε με τον υπαλληλο γιατι ελεγε γιατι να μην παρω ενα turbo-x σε πολυ φθηνοτερη τιμη και να πω την αληθεια sto http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Notebook/Laptop/Turbo-X-Maestro-CL-i7-450.htm δεν ειχα κατι να του πω γιατι το αντιστοιχο hp πηγαινε 1600
liakjim Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 http://www.shopcenter.gr/%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%8A%CF%8C%CE%BD%CF%84%CE%B1/%CF%80%CE%BB%CE%B7%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE/%CE%A6%CE%BF%CF%81%CE%B7%CF%84%CE%BF%CE%AF%CE%A5%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AD%CF%82/LenovoIdeaPadY560299555.html Σε αυτα τα λεφτα απλα δε υπαρχει κατι καλυτερο.
vmp_itachi Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 α και αν γινετε να υποστηριζει η καρτα δικτυου backtrack 4 γιατι μεγαλη πικρα η γραμμη....και του συγκατοικου δεν ειναι συμβατο βασικα και το macbook του φιλου μου φαινετε καλο η ακομα και να παρω ενα dell απο αμερικη κατι η διαφορα ευρω-δολαριου κατι οι μειωμενες τιμες μου φαινετε οτι συμφερει αν γινετε^^
ektor7 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Λοιπόν είμαι ανάμεσα σε οποιοδήποτε gaming laptop και ενα μεταχειρισμενο(σχεδον καινουργιο 5μηνων)macbook air aluminum απο ενα φιλο της δουλειας που το χε παρει στα 1800ευρο μοντελο θα με δωσει απο τριτη με ειπε.Ακουσα καλα λογια για toshiba kai ibm lenovo αλλα οι τελευταιοι ξεφευγουν σε τιμη με φανηκε Περασα απο το πλαισιο οπου απλα μαλωσαμε με τον υπαλληλο γιατι ελεγε γιατι να μην παρω ενα turbo-x σε πολυ φθηνοτερη τιμη και να πω την αληθεια sto http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Notebook/Laptop/Turbo-X-Maestro-CL-i7-450.htm δεν ειχα κατι να του πω γιατι το αντιστοιχο hp πηγαινε 1600 Αν το turbo-x με την hd4570m,ειναι gaming laptop,τοτε εγω ειμαι πιλοτος και θα παρω το f-16 μου,για να κανω τις βολτες μου,γυρο απο την Αγκυρα! http://www.shopcenter.gr/%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%8A%CF%8C%CE%BD%CF%84%CE%B1/%CF%80%CE%BB%CE%B7%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE/%CE%A6%CE%BF%CF%81%CE%B7%CF%84%CE%BF%CE%AF%CE%A5%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AD%CF%82/LenovoIdeaPadY560299555.html Σε αυτα τα λεφτα απλα δε υπαρχει κατι καλυτερο. +1 και απο μενα για το Lenovo!(Το μονο αρνητικο,ειναι οτι δεν εχει δευτερη ανεξαρτητη ψυχτρα/fan για την καρτα γραφικων) ---------- Προσθήκη στις 01:12 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:06 ---------- α και αν γινετε να υποστηριζει η καρτα δικτυου backtrack 4 γιατι μεγαλη πικρα η γραμμη....και του συγκατοικου δεν ειναι συμβατο βασικα και το macbook του φιλου μου φαινετε καλο η ακομα και να παρω ενα dell απο αμερικη κατι η διαφορα ευρω-δολαριου κατι οι μειωμενες τιμες μου φαινετε οτι συμφερει αν γινετε^^ Αν εχεις καποιο να στο φερει,απο αμερικη,νωμιζω οτι ειναι ισως η πιο συμφερουσα λυση! Κοιταξε,τι παιζει με τις διεθνεις εγγυησεις,των ετερειων που ενδιαφερεσαι!
vmp_itachi Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Αν εχεις καποιο να στο φερει,απο αμερικη,νωμιζω οτι ειναι ισως η πιο συμφερουσα λυση! Κοιταξε,τι παιζει με τις διεθνεις εγγυησεις,των ετερειων που ενδιαφερεσαι! Εχω ατομο που μπορει να το παραλαβει και να μου το ταχυδρομησει...αν γινετε να ερθει σαν απλο courrier δεν ξερω....παντως τα τελη ταχυδρομησεις κτλπ βγαινουν αρκετα αρα αν δεν γινετε μαλλον θα στραφω σε ευρωπαικο παραρτημα αν και το lenovo φαινετε ςραιο και "γρηγορο"
xristoforos89 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Εχω ατομο που μπορει να το παραλαβει και να μου το ταχυδρομησει...αν γινετε να ερθει σαν απλο courrier δεν ξερω....παντως τα τελη ταχυδρομησεις κτλπ βγαινουν αρκετα αρα αν δεν γινετε μαλλον θα στραφω σε ευρωπαικο παραρτημα αν και το lenovo φαινετε ςραιο και "γρηγορο" πολυ καλο θα ελεγα το lenovo. αλλα η 4570 και μαλιστα 512mb για παιχνιδι?? δεν θα κοιμηθω το βραδυ..
vmp_itachi Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Λοιπον ειμαι αναμεσα στα 1)lenovo-700euro ελλαδα 2)dell απο αγγλια ειμαι αναμεσα σε 15αρι ι7 3) 17αρι ι5 εχουν πιο πολλα rpm και πιο γρηγορες ram αλλα βγαινουν 910 ευρω βαλε και μεταφορικα ανεβαινει αρκετουτσικα^^ θα περασω και απο ενα νεο saturn στη πυλαια που ανοιξε αυτη τη βδομαδα να δω αν εχει τιποτα αλλιως αυριο θα παραγγειλω
xristoforos89 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Λοιπον ειμαι αναμεσα στα1)lenovo-700euro ελλαδα 2)dell απο αγγλια ειμαι αναμεσα σε 15αρι ι7 3) 17αρι ι5 εχουν πιο πολλα rpm και πιο γρηγορες ram αλλα βγαινουν 910 ευρω βαλε και μεταφορικα ανεβαινει αρκετουτσικα^^ θα περασω και απο ενα νεο saturn στη πυλαια που ανοιξε αυτη τη βδομαδα να δω αν εχει τιποτα αλλιως αυριο θα παραγγειλω ανεβαινει αρκετα θα ελεγα.. ειδικα αν πληρωσεις και τελωνειο!
ektor7 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 ανεβαινει αρκετα θα ελεγα..ειδικα αν πληρωσεις και τελωνειο! Απο Αγγλια δε περναει τελωνιο.
giorgostzi Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Εγώ θα πήγαινα για κάποιο Dell ή ένα Toshiba. Έχουν εξαιρετικό service.
ss13 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 http://www.e-technoshop.gr/index.php?target=products&product_id=32741&page=full_list
vmp_itachi Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Τα asus τι εγγυηση εχουν ρε παιδια?? ειναι παγκοσμια η μπορει να γινει ??
ektor7 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Τα asus τι εγγυηση εχουν ρε παιδια?? ειναι παγκοσμια η μπορει να γινει ?? Ειναι παγκοσμια! Ομως απ'οτι γνωριζω,το σερβις ειναι στην Ιταλια(δεν ειμαι 100% σιγουρος!)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.