Προς το περιεχόμενο

ssd ocz vertex 2 120gb ( 162.52euro ;;; )

alakhai

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παλίκαροι θέλω αυτό το τεμάχιο για τον η/υ της υπογραφής.

Λέτε να έχω κάποιο πρόβλημα συμβατότητας ή ορμάω με τα μούτρα?

Ότι έχω και χρησιμοποιώ τώρα και στο μέλλον, καλύπτομαι από την χωρητικότητά του (120gb).

Τιμή φωτιά λέμε όμως!!!

Έχω πάρει από εκεί ακουστικά και την 6870 της υπογραφής, οπότε δεν τίθεται θέμα εμπιστοσύνης.

http://www.pixmania-pro.gr/gr/gr/06610623/art/ocz/%CF%83%CE%BA%CE%BB%CE%B7%CF%81%CE%BF%CF%82-%CE%B4%CE%B9%CF%83%CE%BA%CE%BF%CF%82-ssd-vertex-2-sata-ii-2.5---120-g%CE%B2.html

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Moderators
Δημοσ.

Που τον βρηκες τοσο φιλε; Δωσε ενα λινκ!

Ναι ορμας, δεν εχεις τιποτα να φοβηθεις! Απλα θελεις φορματ! :-)

Δημοσ.

162.52 ευρώ και 10 μεταφορικά (πληρώνω μισό μισό με φιλαράκι που παίρνει και αυτός πράγματα)

φπα δεν πληρώνεις λέμε...!!!

• Moderators
Δημοσ.

φπα δεν πληρώνεις λέμε...!!!

Ποιος το λεει αυτο και που; :rolleyes:

Αν ισχυει, καρααξιζει. Αν οχι.. εχμ...

• Moderators
Δημοσ.

Έξοδα αποστολής : 12,99 € χωρίς ΦΠΑ

Σύνολο εμπορευμάτων και υπηρεσιών : 162,52 € χωρίς ΦΠΑ

Σύνολο της παραγγελίας σας : 175,51 € χωρίς ΦΠΑ

Επισης, αυτο ειναι το επαγγελματικο site της Pixmania (εξου και το Pro). Αρα μηπως θελει να εισαι... επαγγελματιας (επαγγελματικο ΑΦΜ, τιμολογιο κτλ κτλ) για να σου στειλει;

Δε ξερω, κατι μου βρωμαει...

Δημοσ.
Έξοδα αποστολής : 12,99 € χωρίς ΦΠΑ

Σύνολο εμπορευμάτων και υπηρεσιών : 162,52 € χωρίς ΦΠΑ

Σύνολο της παραγγελίας σας : 175,51 € χωρίς ΦΠΑ

Επισης, αυτο ειναι το επαγγελματικο site της Pixmania (εξου και το Pro). Αρα μηπως θελει να εισαι... επαγγελματιας (επαγγελματικο ΑΦΜ, τιμολογιο κτλ κτλ) για να σου στειλει;

Εμ? Προφανώς ρε παιδιά. Δεν ξέρω τι γράφει το παιδί πιο πάνω αλλά η διαδικασία περιλαμβάνει να στείλεις όλα τα απαραίτητα έγγραφα και να σε εγκρίνουν. Αλλιώς ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση να τεθεί παραγγελία. Και φυσικά αυτό θα πρέπει να φανεί μετά στην περιοδική δήλωση του ΦΠΑ σου στις ενδοκοινοτικές συναλλαγές.

Οπότε μην γράφουμε ότι θέλουμε και παρασύρουμε τον κόσμο...

Δημοσ.

Γινεται μόνο εφόσον εχεις επαγγελματικό ΑΦΜ . Το έχω κανει χρεωνοντας το τιμολόγιο στην εταιρεία που δουλευω.

Δημοσ.

με αυτά που γράφετε νιώθω πως δεν υπάρχω...!

ψέματα λέω οτι έχω αγοράσει πριν μια βδομάδα την κάρτα γραφικών και έδωσα 175 ευρώ (χωρίς φπα, με τα μεταφορικά παρακαλώ) για να προκαλέσω εντυπώσεις (να ψάξετε τα ποστ μου)...

άλλα ρωτάω και αλλού καταλήγουμε...

όποιος δυσπιστεί να μην ασχοληθεί...

όποιος θέλει να "προστατέψει" τα "καημένα" παιδάκια που παρακολουθούν τα θέματα αυτά, να αποδείξει πρώτα αυτός οτι γράφω ό,τι να' ναι και να μην γράφει ό,τι θυμικά του κατεβαίνουν στο μυαλό του...

όποιος γουστάρει μπαίνει, ψάχνει και βρίσκει (μου είναι παντελώς αδιάφορο να σας παρουσιάζω αποδείξεις καθότι μη υποχρεωμένος για αυτό)...

οπότε καλύτερα να διαγράψει κάποιος υπεύθυνος αυτό το θέμα μιας και δεν είσαστε άνθρωποι για συζητήσεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...