rafail1994 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Το βαζεις οπου θελεις???δλδ τι εννοεις???το μετακινεις οπου βλεπεις οτι πιανει σημα??? έχω και μια προέκταση για να μην τρώω και την ραδιενέργεια και το βάζω όπου θέλω
G@rg@oun Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 έχω και μια προέκταση για να μην τρώω και την ραδιενέργεια και το βάζω όπου θέλω Το θεμα ειναι οτι εγω δεν εχω αυτη την δυνατοτητα να το μετακινω...να το κολισω στο ΤΑΒΑΝΙ δεν ειναι λυση...και αν δεν πιανει εδω πανω στο pc θα παει αχρηστο...!!!
G@rg@oun Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Τότε πάρε αυτό που μπαίνει σε pci θύρα Εκεινο με τις 3κεραιες που μου εδειξες ε?
rafail1994 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Εκεινο με τις 3κεραιες που μου εδειξες ε? Όχι καλυτέρα αυτο Αυτό που πηρά εγω δεν έμμηνα καθόλου ικανοποιημένος και δεν το προτείνω
G@rg@oun Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Όχι καλυτέρα αυτο Αυτό που πηρά εγω δεν έμμηνα καθόλου ικανοποιημένος και δεν το προτείνω Ναι αυτο εννοουσα και εγω... Ευχαριστω φιλε για ολο το χρονο σου και την βοηθεια..θα το σκεφτω λιγακι παραπανω και θα πραξω αναλογως!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.