phanispal Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Α εγώ τώρα γύρισα from work, αλλά δεν έχει κίνηση (αν και κάτι έχει συγκριτικά με άλλες μέρες και ΕΙΔΙΚΑ για Σάββατο :Ρ)
lionheart75 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 οχι δώρο της το έκανα... είχε και γιορτή εκείνες τις μέρες γαμώτο :lol: Εντάξει μην έχεις παράπονο, φθηνά την έβγαλες για τέτοια περίσταση.
G@rg@oun Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Και εγω ψαχνω με τι να βαλω στο ΣΤΑΘΕΡΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ μου WI-FI ... Θα κοψω το ΙΝΤΕΡΝΕΤ που εχω εδω σπιτι γιατι απο πανω μου που μενουν κατι θειοι μου εβαλαν ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΑΣΥΡΜΑΤΟ προχτες και ειδα οτι με ενα ΛΑΠΤΟΠ που εχω πιανω 2γραμμες σημα απο αυτους!! Στο σταθερο μου υπολογιστη τι πρεπει να αγορασω για να βαλω ωστε να πιανει και αυτος το σημα αυτο<που δεν ειναι και πολυ δυνατο!>..θελω κατι που να εχει μεγαλη εμβελεια ωστε να πιανω το σημα απο πανω καλα<2γραμμες και πανω>.. Τι εχετε να μου προτεινετε???
rafail1994 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Και εγω ψαχνω με τι να βαλω στο ΣΤΑΘΕΡΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ μου WI-FI ...Θα κοψω το ΙΝΤΕΡΝΕΤ που εχω εδω σπιτι γιατι απο πανω μου που μενουν κατι θειοι μου εβαλαν ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΑΣΥΡΜΑΤΟ προχτες και ειδα οτι με ενα ΛΑΠΤΟΠ που εχω πιανω 2γραμμες σημα απο αυτους!! Στο σταθερο μου υπολογιστη τι πρεπει να αγορασω για να βαλω ωστε να πιανει και αυτος το σημα αυτο<που δεν ειναι και πολυ δυνατο!>..θελω κατι που να εχει μεγαλη εμβελεια ωστε να πιανω το σημα απο πανω καλα<2γραμμες και πανω>.. Τι εχετε να μου προτεινετε??? Εγώ έχω πάρει αυτό και είμαι κατευχαριστημένος και έχει και πολύ καλή εμβέλεια
G@rg@oun Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Εγώ έχω πάρει αυτό και είμαι κατευχαριστημένος και έχει και πολύ καλή εμβέλεια Φιλε θα πιανει καλο σημα με ΕΝΑΝ οροφο διαφορα??? Ενα παρομοιο TP-LINK αλλα χωρις την κεραια εχει ο αδερφος μου στο σπιτι του αλλα δεν πιανει καθολου μα καθολου καλα σε αποσταση μαλιστα<σε ευθεια χωρις σπιτι στην μεση> 10-15μετρων !!! Επισης δεν υποστιριζει windows7???
rafail1994 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Φιλε θα πιανει καλο σημα με ΕΝΑΝ οροφο διαφορα???Ενα παρομοιο TP-LINK αλλα χωρις την κεραια εχει ο αδερφος μου στο σπιτι του αλλα δεν πιανει καθολου μα καθολου καλα σε αποσταση μαλιστα<σε ευθεια χωρις σπιτι στην μεση> 10-15μετρων !!! Επισης δεν υποστιριζει windows7??? Και εγώ είχα χωρείς κεραία επειδή δεν έπιανε και πηρά αυτό και πιάνει παρά πόλη καλά και αν θέλεις μπορείς να βάλεις και άλλη κεραία με μεγαλύτερη εμβέλεια Εγώ το έχω βάλει και σε windows 7 και δουλεύει.
G@rg@oun Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Και εγώ είχα χωρείς κεραία επειδή δεν έπιανε και πηρά αυτό και πιάνει παρά πόλη καλά και αν θέλεις μπορείς να βάλεις και άλλη κεραία με μεγαλύτερη εμβέλεια Εγώ το έχω βάλει και σε windows 7 και δουλεύει. Δηλαδη η κεραια ειναι που παιζει ρολο στο ποση εμβελεια εχει??? Εγω οταν λεω ειχε ενα ΑΚΡΙΒΩΣ ιδιο με αυτο απλα χωρις την κεραια!! Ποση εμβελεια εχεις δηλαδη εσυ φιλε?μπορεις να τσεκαρεις και να μου πεις?να μην παρω και μου ειναι αχρηστο!!Θα ημουν υποχρεως...
rafail1994 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Δηλαδη η κεραια ειναι που παιζει ρολο στο ποση εμβελεια εχει???Εγω οταν λεω ειχε ενα ΑΚΡΙΒΩΣ ιδιο με αυτο απλα χωρις την κεραια!! Ποση εμβελεια εχεις δηλαδη εσυ φιλε?μπορεις να τσεκαρεις και να μου πεις?να μην παρω και μου ειναι αχρηστο!!Θα ημουν υποχρεως... Ναι η κεραία είναι αυτή που έχει την εμβέλεια αυτή η κεραία που έχει το tp-link είναι 4dBi μπορείς να πάρεις πχ αυτήν που έχει 8dBi.Δεν ξέρω αν υπάρχει πρόγραμμα που να μπορεί να μετρήσει την εμβέλεια αν ξέρει κάποιος ας μου πει να το τρέξω και να σου πω.
G@rg@oun Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Ναι η κεραία είναι αυτή που έχει την εμβέλεια αυτή η κεραία που έχει το tp-link είναι 4dBi μπορείς να πάρεις πχ αυτήν που έχει 8dBi.Δεν ξέρω αν υπάρχει πρόγραμμα που να μπορεί να μετρήσει την εμβέλεια αν ξέρει κάποιος ας μου πει να το τρέξω και να σου πω. Αυτη την κεραια την βαζω πανω στο αλλο USB που μου προτεινες προηγουμενως???ή ειναι αντι για το αλλο???
rafail1994 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Αυτη την κεραια την βαζω πανω στο αλλο USB που μου προτεινες προηγουμενως???ή ειναι αντι για το αλλο??? Ναι σε αυτό που σου πρότεινα ξεβιδώνεις αυτήν που έχει και συνδέεις αυτήν.
G@rg@oun Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Αυτο που δεν λεει ποσα dΒi ξερεις αν ειναι καλυτερο?γιατι καποιοι μου ειχαν πει να παρω τετοιο.. http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=11486&cat=13 ή αυτο? http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=19272&cat=13
rafail1994 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Αυτο που δεν λεει ποσα dΒi ξερεις αν ειναι καλυτερο?γιατι καποιοι μου ειχαν πει να παρω τετοιο.. http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=11486&cat=13 ή αυτο? http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=19272&cat=13 Το πρώτο είναι παρά πόλη καλό δεν έχει ούτε στο site ποσά dΒi.Για μένα πάρε το usb είναι πόλη ποιο εύχρηστο
G@rg@oun Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Το πρώτο είναι παρά πόλη καλό δεν έχει ούτε στο site ποσά dΒi.Για μένα πάρε το usb είναι πόλη ποιο εύχρηστο Φιλε εχεις ενα δικιο ειναι πολυ ποιο ευχρηστο αλλα δεν με ενδιαφερει πολυ αυτο γιατι το σταθερο pc δεν εχω σκοπο να το κουναω...αν πιανει σημα τοτε οκ αν οχι τοτε θα το παρω τσαμπα!! Σορυ που σε πριζω φιλε..απλα δεν εχω ανεση να πεταω λεφτα γιαυτο το ψαχνω!
rafail1994 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Φιλε εχεις ενα δικιο ειναι πολυ ποιο ευχρηστο αλλα δεν με ενδιαφερει πολυ αυτο γιατι το σταθερο pc δεν εχω σκοπο να το κουναω...αν πιανει σημα τοτε οκ αν οχι τοτε θα το παρω τσαμπα!!Σορυ που σε πριζω φιλε..απλα δεν εχω ανεση να πεταω λεφτα γιαυτο το ψαχνω! Και για αυτόν το λόγο σου προτείνω να πάρεις το usb.Εγω στην αρχή είχα πάρει αυτό <<το έχω ακόμη>> και δεν έμεινα καθόλου ικανοποιημένος μετά πηρά αυτό που σου προτείνω και το βάζω όπου θέλω για να πιάνω ασύρματα δίκτυα ενω με το αλλο δεν μπορούσες να κάνεις κάτι
G@rg@oun Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Και για αυτόν το λόγο σου προτείνω να πάρεις το usb.Εγω στην αρχή είχα πάρει αυτό <<το έχω ακόμη>> και δεν έμεινα καθόλου ικανοποιημένος μετά πηρά αυτό που σου προτείνω και το βάζω όπου θέλω για να πιάνω ασύρματα δίκτυα ενω με το αλλο δεν μπορούσες να κάνεις κάτι Το βαζεις οπου θελεις???δλδ τι εννοεις???το μετακινεις οπου βλεπεις οτι πιανει σημα???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.