Προς το περιεχόμενο

Wifi σε σταθερό υπολογιστή

EGRANEROE

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παίδες θέλω να συνδέσω το σταθερό μου με το modem στο σπίτι αλλά ασύρματα γιατί διαφορετικά θέλω 30 μέτρα καλώδιο!!

Τώρα το θέμα είναι εξωτερικό στικάκι ή εσωτερική κάρτα??

Και ότι και να διαλέξω το μοντέλο ποιας εταιρίας να πάρω καθότι δεν έχω ιδέα;;

υ.γ. συγγνώμη για τα 2 σχεδόν συνεχόμενα θέματα που άνοιξα...:o

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Xτύπα ένα τέτοιο,

http://www.multirama.gr/products/product?pid=0471193&catid=050500

τοποθέτησέ το σε μια θύρα usb στο πίσω μέρος του κουτιού και θα είσαι κομπλέ.

Συμβατό με win 7. Το έχω στο pc στο σαλόνι και το wifi router είναι στην άλλη άκρη του σπιτιού στο δωμάτιο. Πιάνει καμπάνα και άλλα ασύρματα δίκτυα στην γύρω περιοχή όχι μόνο το δικό μου. Σε κάθε περίπτωση μην δώσεις πάνω απο 15-16 ευρώ και προτίμησε usb adapter λόγω της πολυχρηστικότητας. :-)

Edit: Αντάπτορα 802.11n μέχρι 150Μbps που είναι ελαφρώς ακριβότεροι δεν χρειάζεσαι. Ο 802.11g μέχρι 54Mbps θα σε καλύψει απόλυτα.

Δημοσ.
εγώ πάλι έχω αυτό http://www.plaisio.gr/Peripherals/Networks/Network-Cards/Wireless-Network-Cards/Netgear-WNA3100-Wireless-USB-Adapter-N-300Mbps.htm ... στα θετικά του το πολύ έυχρηστο πρόγραμμα της netgear :-)

Τι να τα κάνεις τα 300Mbps βρε Luciddream?

Εκτός και αν θέλεις να φτιάξεις ασύρματο δίκτυο στο σπίτι για γρήγορη μεταφορά μεγάλων αρχείων απο το ένα pc στο άλλο. Εγώ πάντως που έχω ασύρματο δίκτυο στο σπίτι μια χαρά με καλύπτουν τα 54 και φυσικά δεν με ενδιαφέρει να μεταφέρω μεγάλο ογκο αρχείων απο το ένα pc στο άλλο. Για παράδειγμα αν θέλω να δώ μια ταινία που έχω στο ένα pc την βλέπω κανονικά μέσω δικτύου στο άλλο χωρίς κολλήματα. Δεν με ενδιαφέρει όμως να την μεταφέρω για να την δω. :-)

Δημοσ.
Τι να τα κάνεις τα 300Mbps βρε Luciddream?

Εκτός και αν θέλεις να φτιάξεις ασύρματο δίκτυο στο σπίτι για γρήγορη μεταφορά μεγάλων αρχείων απο το ένα pc στο άλλο. Εγώ πάντως που έχω ασύρματο δίκτυο στο σπίτι μια χαρά με καλύπτουν τα 54 και φυσικά δεν με ενδιαφέρει να μεταφέρω μεγάλο ογκο αρχείων απο το ένα pc στο άλλο. Για παράδειγμα αν θέλω να δώ μια ταινία που έχω στο ένα pc την βλέπω κανονικά μέσω δικτύου στο άλλο χωρίς κολλήματα. Δεν με ενδιαφέρει όμως να την μεταφέρω για να την δω. :-)

δεν είπα οτι χρειάζεται.. αλλα μπορεί κάποιος να ψάχνει εναλλακτικές λύσεις γιαυτο το έγραψα :) άσε που δεν το έχω πάρει καν για μένα.. προσωπικά μόνο τα καλώδια εμπιστεύομαι! για το λαπτοπ της αδερφής μου το πήρα :-D

Δημοσ.
δεν είπα οτι χρειάζεται.. αλλα μπορεί κάποιος να ψάχνει εναλλακτικές λύσεις γιαυτο το έγραψα :) άσε που δεν το έχω πάρει καν για μένα.. προσωπικά μόνο τα καλώδια εμπιστεύομαι! για το λαπτοπ της αδερφής μου το πήρα :-D

Την κακομαθαίνεις βρε χουβαρντά ! :P

(Τουλάχιστον το πλήρωσε αυτή? :P)

Δημοσ.
Την κακομαθαίνεις βρε χουβαρντά ! :P

(Τουλάχιστον το πλήρωσε αυτή? :P)

οχι δώρο της το έκανα... είχε και γιορτή εκείνες τις μέρες γαμώτο :lol: :lol:

true insomniacs δεν λές τίποτα... σε 4 ώρες δουλεύω

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...