Προς το περιεχόμενο

Βιταμίνες-φαρμακευτικά προιόντα απο εξωτερικό

ravend

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

είχα μια συζήτηση σήμερα και μου δημιουργήθηκε η απορία.

μπορούμε να πάρουμε βιταμίνες και λοιπά φαρμακευτικά που δεν χρειάζοντε συνταγή γιατρού απο κάποιο κατάστημα του εξωτερικού?αγγλία/γερμανία κτλ..

τσέκαρα πχ το αμαζον αλλά δεν στέλνει ελλάδα.

έχετε καμιά ιδεά/εμπειρία?

είναι εφικτό η δεν επιτρέπεται νομοθετικά?

Δημοσ.

Συμπληρώματα και βιταμίνες φυσικά και γίνεται. Είτε από stores στο ebay είτε από μεγάλα online stores όπως bodybuilding.com.

Πολλά από αυτά τα βρίσκεις μάλιστα και στο 1/3 της τιμής που τα πουλάνε εδώ, μαζί με μεταφορικά.

Δημοσ.

το γρουσούζεψα τελικά και αγγαρευ...εεεμ επωμήστικα την έρευνα αγορά για την μάνα της κοπέλας μου!

έχεις να προτείνεις κάποιο site συνοδεία της εμπειρίας σου απο αυτό?αυτό είναι απο αγγλία η αμερική?

ευχαριστώ.

Δημοσ.

Βασικά τα πιο πάνω post σου δίνουν απάντηση για το που να βρεις, αν πεις και τι συγκεκριμένα ψάχνεις τότε θα σε βοηθήσουμε πιο πολύ.

Δημοσ.

εμ ναι..σωστό..το θέμα είναι πως δεν ξέρω,

απλά μου είπαν αν μπορώ να βρώ τρόπο να παίρνουν απο αγγλία γτ είναι πιο φτηνά,βιταμίνες κτλ..συγγνώμη,δεν ξέρω ούτε ονόματα ούτε λεπτομέρειες απο αυτά.

ελπίζω να βοηθά έστω και λίγο..

εγώ γενικά είχα την απορία κατα πόσο είναι καλό να παίρνεις τέτοια προιόντα μέσω ίντερνετ,λόγω ευαισθησίας κτλ..

απο ebay δηλαδή θα πάρεις κάτι το οποίο θα το βάλεις στον οργανισμό σου?

εκεί με χαλάει..

θα μου πείς απο την άλλη,αν ξέρεις τι ψάχνεις δεν θα υπάρχει θέμα.

Δημοσ.

Πιστεύω ότι μπορείς να μιλήσεις με κάποιον γιατρό που να γνωρίζει από αυτά. Η μαμά μου έχει γνωστούς της ιατρούς που αγοράζουν οι ίδιοι για τον εαυτό τους διάφορα νέα μηχανήματα όπως αυτές οι συσκευές που μετράνε το ζάχαρο όλη την ώρα με αυτοκόλλητο χωρίς τρυπήματα, από το εξωτερικό επειδή ακόμα δεν τις έχουν φέρει στην Ελλάδα και όχι μέσω αντιπροσώπων των εταιρειών αλλά από amazon αλλά δεν ξέρω αν πρέπει να έχεις την άδεια γιατρού για αυτό όλο.

Δημοσ.

Δυστηχώς πάει 1+ χρόνος που έχω να ασχοληθώ με το θέμα και έχουν φύγει από τα bookmarks μου. Πάντως τα μεγάλα μαγαζιά στο ebay τουλάχιστον θα έχουν τεράστιο αριθμό πωλήσεων αφού θα στέλνουν συστηματικά (κάθε 3 μήνες σε μενα).

Δεν έχει σημασία που είναι από ebay store εφόσον κοιτάς ημερομηνία λήξης, αν είναι σφραγισμένο, αν δεν έχει ύποπτες τρυπούλες κτλ. Ούτως ή άλλως από έξω τα εισάγουν για να τα βρεις και εδώ.

Εννοείται πως την έρευνα αγοράς την κάνεις από εδώ, συμβουλεύεσαι πρώτα και γιατρούς/διαιτολόγους/γυμναστές/ό,τι αρμόζει στην περίπτωση, και πας και αγοράζεις ό,τι συζητήσετε. Δεν παίζουμε με αυτά και δεν πέρνουμε ό,τι έχει το -ψηφιακό- ράφι, γιατί τότε είτε το πάρεις από έξω είτε από εδώ το ίδιο κακό θα πάθεις

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...