Maldino Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Δικιο εχεις φιλε απλα και εγω ειμαι 15 χρονων και δεν πολυκαταλαβαινα τον ορο ... Τωρα το εμαθα το λαθος μου...
paylidis Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Ο μικρός Maldino ανακαλυπτει τον κόσμο. Είτε είσαι 5 είτε 15 είτε 75 εφόσον έχει εγγύηση οφείλουν να στην καλύψουν. Βρες την αποδειξη και κανε τους αυριο μια επισκεψη...
The__Blade Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 χρειάζεσαι την απόδειξη για την εγγύηση, έχεις απόδειξη?
phanispal Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Δεν είναι απαραίτητο, μπορεί να έχει καταχωρηθεί στο αρχείο που κρατούν.
isixos Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 αν είναι μικρο το μαγαζί και είναι γειτονιά θα στην αλαξουνε μπορεί να κάνουνε λίγο καιρό άλλα θα στην αλαξουνε , έμενα που μια μητρική την έκανα bios update και νέκρωσε και την είχα πάρει από μικρο μαγαζί , γειτονιάς και πήγα να πάρω άλλη και τους είπα τη έκανα μου την ζήτησε και μετά από 10-15 μέρες έφερε μια άλλη και μου έδωσε. μην τους πεις ότι έκανες οβερκλοκ όχι ότι παίζει ρόλο άλλα τηα πιαστούνε από εκεί αν είναι κουφάλες , ενδεικτικά αν έχεις πρόχειρο κάνα ενήλικο πχ πάτερα κουβάλα τον και αυτόν
Maldino Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 OK θα το προσπαθησω... αλλιως αλλη καρτα! ---------- Προσθήκη στις 18:37 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:57 ---------- Απο εχθες εως σήμερα εχω αφαιρεση την καρτα γραφικων την 4850. Τωρα την εχω βαλει και ειμαι κανα 7λεπτο οκ! Λετε να το φορτωσω λιγο με FM11 να δομε αν θα γινει τιποτα η να το αφησω ανοιχτο οσο παει? ---------- Προσθήκη στις 18:46 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:37 ---------- Κοντα 20λεπτα και ειμαι μια χαρα. Τι λετε να κανω να δοκιμασουμε αν θα αντεξει?
isixos Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 μπορεί να κάνει τα δικά τις δοκίμασε και μπορεί να μην έχει καλή τροφοδοσία το τροφοδοτικό τι έχεις ??
Maldino Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Μεχρι αυτην την ωρα ειναι αναμενο και ειμαι ΤΕΛΕΙΑ χωρις κανενα προβλημα... Μια ερωτηση. Βλεπω στο AMD overdrive core frequency 171.87Mhz ενω εδω http://www1.sapphiretech.com/cr/products/products_overview.php?gpid=244 ειναι στα 625 η κανω κανα λαθος? Και memory στα 400 εγω ενω στο site 993... λογικα κανω λαθος ε?
Maldino Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Εδω ειναι απο το cpu-z.. Uploaded with ImageShack.us
blacksuede Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Εδω ειναι απο το cpu-z.. Uploaded with ImageShack.us OYAOY! Tι 3500Mhz είναι αυτό?????εκεί έπρεπε να λέει 625/650... και RV770 στον τύπο...που τα βρήκε αυτά??? βάλε τα πάντα στο default...
joef_gr Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 χαχα η πρωτη καρτα με περισσότερα ghz απο τη cpu! ξανακαθαρισε το cmos tis bios μηπως εχεις βαλει απο εκει 205χ15 στην καρτα και οχι στον επεξεργαστη(ξερω μαλλον αδυνατον αλλα ποτε δεν ξερεις). και μετα unistall τους drivers tis ati. ισως και στην χειρότερη με ενα φορματ να φτιαξει τελειως. απλα πιστευω κατι εχεις πειραξει σε software.και την εχεις overclockarei καταλαθος υπερβολικα η εχεις ανεβασει πολυ τα volt της εξου και η υπερθερμανση kai ta artifacts. μηπως να κοιταξεις και την ψυκτρα της καρτας μηπως εχει βουλωσει με σκονη και ζεσταίνεται? καλη τυχη παντως!
Maldino Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Xαχαχα με τρομαζεται. Η πιο γρηγορη οπως ειπα πιο πανω στο AMD OverDrive ειναι πολυ κατωτερα του default. Exω κανει clear CMOS και λοιπα ειναι ολα στην αρχικη τους μορφη στο bios και δεν υπαρχει αυτο το περι 205Χ15 στην καρτα . Tι αλλο διαγνωστικο υπαρχει να δουμε τι ειναι πραγματικα? GPU-Z? A και τα περι 3500 τα εδειχνε και στην onboard ΗD4200...
washcloud Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 ...έτσι επειδή έτυχε να δω το θέμα (να 'ναι καλά ο τίτλος - ΄ξθελα να δω ποιός τον σκότωσε τελικά), να ξέρεις παλουκάρι, ότι με απλό οβερκλόκινγκ του πολλαπλασιαστή κτλ, δεν σκοτώνεις ούτε μερμύγκι. Πόσο μάλλον κάρτες, μάρτες, κι επεξεργασστές. Εκτός κι αν αλλάξεις το βολτάζ (προς τα πάνω) με το οποίο τροφοδοτείς τα εργαλεία σου εκεί. (...και για να κάνεις "reset του BIOS". συνήθως δεν αρκεί το βγάλσιμο της μπαταρίας, αλλά πρέπει ταυτόχρονα να έχεις αφαιρέσει το καλώδιο ρεύματος που πάει στο τροφοδοτικό. Όπως δηλαδή ακριβώς σου είχανε πει να κάνεις. Το τονίζω, απλά).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.