Maldino Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Γεια σας παιδες... Μια καθολου καλη μερα εξελισσεται καθως πριν απο λιγο αποφασισα να κανω το πρωτο μου βημα στον τομεα του ο/c. Αρχικα το ανεβασα στο FSB απο 200 σε 205 Χ15 ανοιγω το pc μπλε κυβακια και κολημενο pc. Αυτη ειναι η λεγομενη μπλε οθονη? Μετα κανω επανεκκινηση και μπαινω bios και τα επαναφερω στην αρχικη τους μορφη! δεν αλλαξε κατι παρα απο το να γινει το ιδιο λιγο καθυστερημενα. Ξανα επανεκκινηση και bios και επιλεγω κατι για να τρεξει σε αρχικες ρυθμισεις. Ανοιγει παλι το ιδιο μαζι με ενα μυνημα απο Catalyst Control Center: Host application με μυνημα οτι οι εργασιες που πιθανων να εκανα πριν να εχουν χαθει. Παταω να μην αποσταλει. Μεχρι εδω οκ. Εχω ομως το Hard disk sentinel που τρεχει αυτοματα και παταω το Χ και αμεσως τα μπλε κυβακια και μετα κατι να φαινεται πως τρεχει απο πισω απο τα windows. Τωρα τον ξαναανοιξα δεν εχω πατησει τιποτα και ειναι οκ προς το παρων. Ανοιγω μοζιλα και καποια μικρα πρασινα κυβακια λιγα ομως 3-4 εμφανιζονται... Τι να κανω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Ανέβασε μια φωτό απ' τα κυβάκια που λες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maldino Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Θα προσπαθησω αν καταφερω να τον ανοιξω... ---------- Προσθήκη στις 18:05 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:56 ---------- Τωρα που τον ξαναανοιξα δεν προλαβα καν να μπω και cνα τραβηξω την εικονα... Στην μητρηκη εχει 2 διακοπτες για ο/c . Να τα πειραξω λιγο να δω τι μπορει να γινει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isixos Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 δεν υπάρχει περίπτωση να χάλασε ο επεξεργαστής σου με αυτήν την συχνότητα , κάτι από κάρτα μου κάνει έμενα η και το τροφοδοτικό αν και δεν το πιστεύω . δοκίμασες σε safe mod ??? έχει διακόπτη cmos ???? αν ναι πάτα τον εναλλακτικά στο bios έχει μάλλον με το f9 εργοστασιακές ρυθμίσεις αν και όπως σου είπα κάρτα είναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maldino Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Δοκιμασα κανενα προβλημα οσο εκατσα σε safe... ---------- Προσθήκη στις 18:10 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:07 ---------- Και εμενα η καρτα μου βρωμαει γιατι και η εικονα δεν ειναι και η καλυτερη οταν ανοιγει ο υπολογιστης και μ βγαζει ενα μυνημα απο ΑΤΙ... σε λιγο ανεβαζω φωτο μολις βγουν τα κυβακια να δειτε... ---------- Προσθήκη στις 18:11 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:10 ---------- Τωρα μου φαινεται καλυτερα... Να τον ζορισω λιγο να δουμε? Τι λετε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Έχεις άλλη να δοκιμάσεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maldino Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 ΤΙΠΟΤΑ το ιδιο μολις ανοιξα cpu z. kai den mporesa na tabhjv fvto... ---------- Προσθήκη στις 18:14 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:13 ---------- Την onboard ισως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isixos Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 η μητρική σου έχει ενσωματωμένη κάρτα , βγάλε την 4850 και ξεκίνησε το χωρίς αυτήν ότι και να είναι το πρόβλημα κάρτα η τροφοδοτικό θα λυθεί , και αν έχεις κάνα φίλο δοκίμασε την κάρτα σε άλλον υπολογιστή , έχω δουλειά θα ξαναμπώ στις 10 πρώτα ο θεός περιμένω αποτελέσματα κρίμα που δεν μπορώ να καθίσω παραπάνω ανώτερα βια βλέπεις , καλή σου τύχη και μην στανοχωριεσε δεν είναι κάτι σοβαρό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maldino Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Εδω... Να βγαλω μια τα παντα και να τα ξαναβαλω? Καρτα γραφικων ραμ κλπ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jakegate7 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 η foto είναι με την onboard ? ή με την 4850? αν είναι 4850 δοκίμασε μια και με την onboard Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Μπας και άλλαξες και το PCI Express Frequency; Δοκίμασε με την onboard. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Me_My_Self_And_I Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Έχω την υποψία ότι στο o/c που έκανες δεν κλείδωσες το fsb της pcix και τώρα η κάρτα γραφικών σου δεν αντέχει το oc. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maldino Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Λοιπον μολις εβγαλα την 4850 και αφησα της μητρικης... Εως τωρα μπορω να πω παει πολυ καλα... Δεν εχω προβλημα. Τι να κανω τωρα :/ κλαιω την καρτα γραφικων...? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Έχεις άλλη να δοκιμάσεις; Επίσης μπορείς να δοκιμάσεις τη συγκεκριμένη σε άλλο σύστημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maldino Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Δυσκολα να την βαλω καπου αλλου... Ουτε αλλη εχω να δοκιμασω αλλα για τωρα μ ειναι καλα η ονboard... Αν την ξαναβαλω την καρτα γραφικων και μπω bios μπορω να διορθοσω το πιθανό προβλημα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.