pappous_soulis Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Απ'το τρέιλερ πάντως μου μυρίζει μούφα. Μάλλον απ'τον θείο θα έρθει.
BaLsAmoMenos Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Ναι, απο το trailer φαινεται μουφα αλλα ειναι αρκετα καλο. Και cinema δηλαδη, αξιζει.
mnls Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 καλησπερα σε ολους. η ταινια αυτη μου θυμισε μια ταινια με παρομοιο σεναριο που ειχα δει πριν πολλαααααα χρονια στην ΝΕΤ. και τοτε καποιος ξαναζουσε την ιδια και ιδια μερα στην οποια πεθαινε καποιο δικο του προσωπο(νομιζω η γυναικα του). αυτη την ταινια προσπαθω να βρω και δεν μπορω. και δεν ειναι καμμια απο αυτες που λετε πιο πανω(δυστυχως).αν καποιος ξερει τον τιτλο και μπορει να βοηθησει θα του ημουν υποχρεος
FarCry Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 καλησπερα σε ολους. η ταινια αυτη μου θυμισε μια ταινια με παρομοιο σεναριο που ειχα δει πριν πολλαααααα χρονια στην ΝΕΤ. και τοτε καποιος ξαναζουσε την ιδια και ιδια μερα στην οποια πεθαινε καποιο δικο του προσωπο(νομιζω η γυναικα του). αυτη την ταινια προσπαθω να βρω και δεν μπορω. και δεν ειναι καμμια απο αυτες που λετε πιο πανω(δυστυχως).αν καποιος ξερει τον τιτλο και μπορει να βοηθησει θα του ημουν υποχρεος αυτη λες? http://www.youtube.com/watch?v=T_yDWQsrajA
demessakis Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Αν και η αναζήτηση ταινιών, έχει το δικό της νήμα, μήπως αναφέρεσαι στο Run Lola Run; Το έχει δείξει σίγουρα η ΝΕΤ παλιότερα. Αν δεν είναι, θα σπάσω το ξερό μου, να θυμηθώ ποια ταινία λες, γιατί και μένα, κάτι μου θυμίζει.
sheik Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Κι εγω απο το trailer δεν ενθουσιαστηκα απο την αποψη οτι μοιαζει με μιξη ενα σωρο παρομοιων ταινιων, αλλα αυτο το 90% στο rotten με ψηνει πολυ ασχημα http://www.rottentomatoes.com/m/source_code/
mnls Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 καλημερα οχι δεν ειναι το Groundhog Day,ουτε το Run Lola Run ουτε κανενα αλλο απο αυτα που αναφερθηκαν. λεγοντας παλια στη ΝΕΤ εννοω πριν απο 15 χρονια περιπου
DKNI Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Eπειδη χθες αξιωθηκα να το δω, οντως δεν ηταν το χαλι που περιμενα, αλλα νομιζω οτι το 90% του rottentomatoes, ειναι αποδειξη του ελαττωματικου τροπου που λειτουργει: Αν διαβασετε τις κριτικες, κανεις δεν ενθουσιαστηκε (να της βαλει πχ το αντιστοιχο 9/10) αλλα το 90% προκυπτει γιατι το 90% των κριτικων ηταν fresh αλλα μονο σε φαση "καλο ηταν μωρε" (και συμφωνω, καλο ηταν, καλυτερο αποτι περιμενα, μεχρι εκει) Μεγαλη Απορια για την ιστορια Στην αρχη κολλησα. Οκ, χεσε τη Φυσικη κτλ,αλλα ας πουμε οτι πηγαινε στις μνημες ενος ανθρωπου για 8'. Πως σκατα μεσα στις μνημες, ομως, γινονταν πραγματα που αυτος ο ανθρωπος δεν μπορουσε να ξερει? Στο τελος, νομιζα οτι πηρα την απαντηση. Ο Πηγαιος Κωδικας σε παει σε αλλη πραγματικοτητα. Οκ, δεκτον, αρα κολλαει. Αυτο που δεν κολλαει ειναι, καλα, κανεις απο τους επιστημονες δεν του ειπε "Συγγνωμη ρε φιλε, πως εκανες αυτο και αυτο και αλλαξες τα γεγονοτα με μνημες που ο Σον Φρεντις δεν μπορουσαν να εχουν? Ωπ, ρε συ, μηπως ειναι αλλη πραγματικοτητα?" Δηλαδη μονο σε εμενα φανηκε κουλο που οι επιστημονες δεν εντοπισαν εγκαιρα τις πραγματικες δυνατοτητες του Source Code?
sotosko Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Μεγαλη Απορια για την ιστορια Στην αρχη κολλησα. Οκ, χεσε τη Φυσικη κτλ,αλλα ας πουμε οτι πηγαινε στις μνημες ενος ανθρωπου για 8'. Πως σκατα μεσα στις μνημες, ομως, γινονταν πραγματα που αυτος ο ανθρωπος δεν μπορουσε να ξερει? Στο τελος, νομιζα οτι πηρα την απαντηση. Ο Πηγαιος Κωδικας σε παει σε αλλη πραγματικοτητα. Οκ, δεκτον, αρα κολλαει. Αυτο που δεν κολλαει ειναι, καλα, κανεις απο τους επιστημονες δεν του ειπε "Συγγνωμη ρε φιλε, πως εκανες αυτο και αυτο και αλλαξες τα γεγονοτα με μνημες που ο Σον Φρεντις δεν μπορουσαν να εχουν? Ωπ, ρε συ, μηπως ειναι αλλη πραγματικοτητα?" Δηλαδη μονο σε εμενα φανηκε κουλο που οι επιστημονες δεν εντοπισαν εγκαιρα τις πραγματικες δυνατοτητες του Source Code? Έχοντας παρακολουθήσει και το Fringe, επομένως έχω εμπειρία με τα παράλληλα σύμπαντα, έχω να πω το εξής: Οι επιστήμονες δεν κατάλαβαν τις πραγματικές δυνατότητες του Source Code επειδή ήταν πεπεισμένοι ότι δεν γίνεται να αλλάξει το παρελθόν. Πίστευαν πως ότι άλλαζε ο Colter Stevens όσο ήταν στο μυαλό του Σον Φρέντις άλλαζε μόνο μέχρι να τελειώσουν τα 8 λεπτά (πίστευαν δηλαδή ότι δημιουργούταν μια παράλληλη πραγματικότητα αλλά μόνο για 8 λεπτά). Επίσης, πιστεύω ότι οι σκηνές που δείχνει στο τέλος, εννοώ εκεί που η Goodwin παίρνει το μήνυμα στο κινητό της, είναι από το παράλληλο σύμπαν που δημιουργήθηκε μέσω του Source Code και δεν είναι το ίδιο σύμπαν με αυτό που βλέπαμε πιο πριν.
DKNI Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Καλα, και εμεις βλεπουμε Fringe και η εκει κατασταση δεν εχει καμια μα καμια σχεση με το πως λειτουργει το θεμα στο source code(ασε που μιλαμε για εντελεως διαφορετικες ερμηνειες του παραλληλου Συμπαντος) Προφανως στο τελος το Συμπαν ειναι αυτο που εμεινε η συνειδηση του Κολτερ, δεν ειναι το δικο μας, το δικο μας συνεχισε να κυλα. Δεν ειναι αυτο το νοημα της ερωτησης, ουτε ο περιορισμος των 8 λεπτων, αλλα η δημιουργια νεου Συμπαντος με απειρες δυνατοτητες (οπως το δικο μας Συμπαν), δυνατοτητες που περιοριζοταν στο Input που μπορει να ειχε το μυαλο του Φρεντις. Πως γινεται να μην το πηραν πρεφα. Αφηνω ενα ενδεχομενο, επειδη το ειδα βραδάκυ με οχι πολυ δυνατα την ενταση και οι υποτιτλοι ειχαν ενα μικρο θεματακι αποδοσης αγγλικων, ο μαυρος ο επιστημονας να ειπε κατι που δεν εγινε σαφες στους υποτιτλους.
xavier Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 να πω την αληθεια το source code το ειδα, μου ψιλοαρεσε αλλα δεν εκατσα να το φιλοσοφησω γιατι αν το εκανα πιστευω οτι θα με επιανε πονοκεφαλος και ειχα καλυτερα πραγματα να κανω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.