kanesaxo Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Παιδες θα αναλύσω τι μυο κάνει το πισι, και θελω τα φώτα σας. Αλλιως παω για φορματ,που κωλυομαι για πολλους λογους να κάνω. Εχει μέρες τώρα που: Σα να κολλάει το ιντερνετ.Ενω το ρουτερ κλειδώνει στα 1020/16000 πηγαινει λες και εχω 56Κ. Δεν ανοιγει σελίδες,αν ανοιξει κανει 10 ώρες.Αλλες δνε τις ανοιγει καθολου. Οταν ανοιξουν και κανω κλικ σε λινκ που ανοιγει αλλο ενα παραθυρο mozilla με yahoo. Κανοντας κλικ στο μσν για να ανοιξει το μαιλ μου, δεν ανοιγει πλεον το παραθυρο βγαζοντας σφαλμα συνδεσης. Απο hotmail Μπαινει κανονικα. Επίσης το security essentials δεν κανει update βγαζοντας μυνημα "connection timed out" κτλ, ενω ειμαι συνδεδεμένος στο ιντερνετ. Εχω εκνευριστεί πολύ... Καμμια ιδέα? Υ.Γ. ρουτερ το τομσον της φορθνετ.
TheELF Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Δεν ακούγεται σαν πρόβλημα του PC αλλά σαν πρόβλημα με την σύνδεσή σου,Forthnet έχεις; Πες σε ποια εταιρία είσαι και σε ποια περιοχή μπας και βρεθεί κάποιος "γείτονας" να δείτε αν είναι γενικό κακό. Μόνος σου μπορείς να κινηθείς με δύο τρόπους. 1. θεωρώντας ότι κόλλησες ιό οπότε αρχίζεις τα σκανναρίσματα με το Antimalware. 2.θεωρώντας ότι είναι πρόβλημα του PC οπότε κατεβάζεις κάποια LIVE διανομή τον LINUX που τρέχει αποκλειστικά από το cd, ξεκινάς με αυτό, κάνεις αρκετή ώρα δοκιμές με το internet και βλέπεις πως πάει.
timoboll Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 καταρχας ξαναβαλε το firefox απο την αρχη διοτι και μενα καμια φορα κολλαει το ιντερνετ και φταιει το firefox το οποιο τωρα τελευταια μου εχει σπασει τα νευρα ---------- Προσθήκη στις 15:44 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:43 ---------- προβλημμα του πσ ομως δεν ειναι σιγουρα
kanesaxo Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Ναι φορθνετ εχω εκτος θεσνικης. Δεν ετυχε καποιος γνωστος με φορθνετ να μου πει πως η φορθνετ του κάνει νερα. Το περιεργο είναι πως στο μτορεντ εχω σωστές ταχύτητες. Τι να χρησιμοποιήσω για αντιικο? εχω μονο το security essentials,το οποο βρισκει μονο τα κλασσικα κρ@κ σαν ιους. Να απεγκαταστησω τον φιρεφοξ λες ε ? οκ θα το δοκιμασω.
kanesaxo Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Για πειτε μου καποιο προγραμμα που αν αποθηκευσει τις ρυθμισεις που χω για τον φιρεφοξ.Σωσμενες σελιδες κτλ. Για κωδικους εχω το password exporter, για τα υπολοιπα δεν εχω κατι. Eγκατεαστησα το antimalware, αλλα κι αυτο κομπλάρει οταν παει να κανει αναβαθμιση, οπως και το security essentials. Το antimal μου βγαζει "error winHttpsend request"...
vasilisga Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 το πιο απλο, δοκιμασες με κανεναν αλλο browser? δες τον chrome που ειναι πολυ ελαφρυς
kanesaxo Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 το πιο απλο, δοκιμασες με κανεναν αλλο browser?δες τον chrome που ειναι πολυ ελαφρυς ναι φιλε μου, τοσο με explorer,οσο και με opera. Ειναι σαν "κατι" να μην αφηνει την επικοινωνια με το ιντερντετ,σερβερ ο,τι διαολο... Δηλ το Update των προγραμματων,δεν χρειάζεται σελιδες ή browsers.
hammerd Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Για πειτε μου καποιο προγραμμα που αν αποθηκευσει τις ρυθμισεις που χω για τον φιρεφοξ.Σωσμενες σελιδες κτλ.Για κωδικους εχω το password exporter, για τα υπολοιπα δεν εχω κατι. Eγκατεαστησα το antimalware, αλλα κι αυτο κομπλάρει οταν παει να κανει αναβαθμιση, οπως και το security essentials. Το antimal μου βγαζει "error winHttpsend request"... mozbackup λεγεται και κανει τελεια δουλεια
Centurion Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Θα πρότεινα να επαναφέρεις τις εργοστασιακές ρυθμίσεις στο ρούτερ σου μήπως φταίει κάποια ρύθμιση.
Bandura Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Χμμ βρε κατι μου θυμιζει αυτο... εβαλες adblock στον firefox? Γιατι κι εγω πριν βαλω σερνοτανε... και τωρα... πεταει.
lovis Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Κοιτα αν εχεις τορρεντ ανοιχτο και εχεις πολλα connections . Για να δοκιμασεις κλεισε ολα τα τορρενταδικα, κανε ρεσετ το ρουτερ και το pc σου. Αν φτιαξει ηταν αυτο. Αλλιως κανε ρεσετ το pc σου και μετα το ρουτερ και δες..αν καλυτερευει και μετα απο λιγο ξαναχαλαει τοτε κατι εχεις που σε "μπουκωνει.."
kanesaxo Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Eυχαριστώ το τιμ για τις αμεσες απαντήσεις του. Εντελει (προφανως...) πρεπει να ηταν καποιο malware ή παρεμφερές αρχείου. Εγκατέστησα το προγραμμα που αναφερθηκε στην 1η σελίδα, κι ολα δουλεψαν ρολόι. Για να ειμαι ακριβής, και το προγραμμα αυτο στην αρχη δεν εκανε αναβαθμιση μεσω ιντερνετ.Το τρεξα οπως ηταν, βρηκε καποια κακοβουλα αρχεια, τα οποια αφαιρεσα, κι επειτα αναβαθμιστηκε κανονικα οπερ κι εκανα πληρη ελεγχο του πισι. Ολα δουλευουν ρολοι τώρα. Παντως περίεργο...τόσα χρονια ποτε δεν είχα "κολλησει" κατιτις...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.