rikoko Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Γεια σας! Πριν λιγες μερες εβαλα επιτελους ασυρματο Ιντερνετ. Το προβλημα ομως ειναι οτι ο υπολογιστης μου αν και βλεπει την κεραια και προσπαθει να συνδεθει μαζι της τελικα δεν μπορει να την αναγνωρισει και ετσι δεν συνδεεται στο Ιντερνετ. Βεβαια το ιδιο εχει ξαναγινει οταν προσπαθουσα να μπω σε καποια free spots ομως δεν ειχα δωσει σημασια -αφου στο σπιτι ειχα ενσυρματο μοντεμ (conn-x) το οποιο το δεχεται κανονικα ο υπολογιστης και μπαινει στο ιντερνετ-και αφου την τελευταια φορα που προσπαθησα να συνδεθω σε ενα free spot συνδεθηκε κανονικα στο ιντερνετ χωρις προβλημα. Ρωτησα τον τεχνικο που ηρθε και εκανε την εγκατασταση και μου ειπε οτι πρεπει να ειναι καποιο προβλημα ειτε με το Firewall ειτε με το Antivirus (NOD32) αφου ο δικος του υπολογιστης συνδεοταν κανονικα με το ρουτερ (ενα Pirelli της Cyta) και εμπαινε στο ιντερνετ. Εχετε καμια ιδεα τι μπορει να συμβαινει? Ευχαριστω εκ των προτερων!
rowan Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Πρέπει να πας στις ρυθμίσεις του firewall του λειτουργικού συστήματος και από εκεί να επιλέξεις να επιτρέπεται η σύνδεση.
rikoko Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 θα ακουστει χαζο αλλα πως γινεται αυτο? εχω windows vista.
poulinos Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 πηγαινε στο control panel και κλεισε το firewall για να δεις αν θα συνδεθει.αν δεν συνδεθει και παλι δοκιμασε να περασεις πιο νεους drivers για την ασυρματη καρτα σου η να αλλαξεις το κλειδωμα στον ρουτερ με καποιο αλλο.πχ απο wpa se wpa/wpa2 .αν δεν πιασει ουτε με αυτο τοτε δοκιμασε με wep σα τελευταια τελευταια λυση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.