Προς το περιεχόμενο

8800 Ultra <<R.I.P. ?? >>

Waldo_Vrs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θες να πεις ότι ρίχνει την απόδοση στα μισά; Αν ναι, δεν ισχύει κάτι τέτοιο, η διαφορά στην απόδοση είναι από ελάχιστη έως αμελητέα.

• Απαντ. 70
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

κανεις λαθος φιλεμου οι κάρτες γραφικών με δίαυλο pci-e 2.0 σε μητερικες με pci-e 1.0 διαύλους ρίχνουν τους χρονισμούς τους (Mhz-Ghz) στα μισά ακριβώς επίπεδα,κοιτα και το παρακατω αρθρο απο την nvdia Link

pciegraphrev3ffinal.jpg

Δημοσ.

φαντασου την εχω πατησει και εγω ο ιδιος οταν εφτιαχνα το eyefinity εκει να δεις τι εγινε που ειχα χαλασει τα λεφτα για οθονες καρτες ανταπτορες και στο τελος βλεπω αυτο το πραγμα

• Super Moderators
Δημοσ.

πέφτουν λίγο οι επιδόσεις αλλά όχι κάτι τρομακτικό, τώρα για το πως συμπεριφέρονται οι καινούριες κάρτες δεν γνωρίζω αλλά μέχρι την σειρά 9xxx της Nvidia και την 3xxx της ΑΤΙ οι διαφορές ήταν αρκετά μικρές όταν τις έβαζες σε PCI-e 1.1 mobo...

• Super Moderators
Δημοσ.

όπως είπα είμαι σίγουρος μόνο μέχρι τις σειρές που ανέφερα, για τις επόμενες δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εν τέλη η κάρτα τρέχει μιλάμε με 15 και με 20 το ΠΟΛΥ frames μέσα στα games...

Σέρνετε...και πλέον αγανακτισμένος να ρωτήσω...υπάρχει κανένας τρόπος ή κάτι να μεταφέρω 4 θύρες SATA για να συνδέσω επάνω τις συσκευές μου και να πάω τη κάρτα στη μπλε θύρα???.

Δηλαδή δεν ξέρω πλέον τι να πω...

Αυτό μπορεί να μπεί στο σύστημά μου και να κάνει δουλειά?.

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.801113

Τελικα αυτη η καρτα με SATA controllers δε σε βολευει? Αν την παρεις και σε pcie μια χαρα θα πρεπει να σου κανει.

Επισης, αν δεν εχεις πεταξει την παλια σου καρτα, κοιτα απο περιεργεια σε τι κατασταση βρισκονται οι πυκνωτες. Μου εχει τυχει αρκετες φορες να δω καρτες που "σχεδον" δουλευουν αλλα εχουν τεραστια προβληματα σταθεροτητας και πολλες φορες ειχαν τουλαχιστον ενα σκασμενο πυκνωτη

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...