Προς το περιεχόμενο

8800 Ultra <<R.I.P. ?? >>

Waldo_Vrs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Τη ψησίματα ρε παιδιά?

Ας αλλάξει θερμοαγώγιμη πάστα και να μας πει.

Τι λες τώρα...εδώ την έβαλα στο φούρνο :lol:

• Απαντ. 70
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εγώ αυτό που θα έκανα θα ήταν να αλλάξω θερμοαγώγιμη. Αν το πρόβλημα δεν ήταν θερμοκρασιών, θα έδινα και λίγο τάση γιατί ίσως να έχει υποστεί Degrade από υψηλές θερμοκρασίες πάντα ελπίζοντας ότι μετά την αλλαγή πάστας θα είχα χαμηλότερες θερμοκρασίες.

Δημοσ.
Εγώ αυτό που θα έκανα θα ήταν να αλλάξω θερμοαγώγιμη. Αν το πρόβλημα δεν ήταν θερμοκρασιών, θα έδινα και λίγο τάση γιατί ίσως να έχει υποστεί Degrade από υψηλές θερμοκρασίες πάντα ελπίζοντας ότι μετά την αλλαγή πάστας θα είχα χαμηλότερες θερμοκρασίες.

Οι θερμοκρασίες κυμαίνονται κοντά στους 30 με 35

Και μπορεί να ξεκολλήσει εν ολίγεις?...ή απλά θα μεταφέρω το θάνατό της λίγο αργότερα?.

Δημοσ.

Ακυρο post αλλα για να μην ανοιγω αλλο θεμα... μητρηκη απο dell latitude d620 με ψυχρη κολληση αμα τη βαλω μεσα θα κανει τιποτα? Αν παρω το μπιστολακι και ζεστανω το σημειο που πεφτει λειτουργει αψογα μεχρι να κρυωσει....

Δημοσ.

Εν τέλη πήρα την EVGA και την έκανα και register για τα 10 χρονάκια.

Αλλά δυστυχώς η κάρτα δεν γίνετε να μπεί στη μπλέ θύρα...όταν πάω να την τοποθετήσω εκεί αφού "έφτιαξα" με moda τις ψύκτρες απο τις ram τώρα βρίσκει ακριβώς πάνω στις θύρες Sata.

Με αποτέλεσμα να μην μπορεί να κουμπώσει καλά επάνω στο slot γιατί η μια πλευρά της χτυπάει στα καλώδια..(και έχω βάλει και τις γωνίες των καλωδίων απο εκείνη τη πλευρά).

Και αναγκαστικά την έχω στην μαύρη υποδοχή...

Δημοσ.

Εν τέλη η κάρτα τρέχει μιλάμε με 15 και με 20 το ΠΟΛΥ frames μέσα στα games...

Σέρνετε...και πλέον αγανακτισμένος να ρωτήσω...υπάρχει κανένας τρόπος ή κάτι να μεταφέρω 4 θύρες SATA για να συνδέσω επάνω τις συσκευές μου και να πάω τη κάρτα στη μπλε θύρα???.

Δηλαδή δεν ξέρω πλέον τι να πω...

Αυτό μπορεί να μπεί στο σύστημά μου και να κάνει δουλειά?.

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.801113

Δημοσ.

Εμποδίζει δλδ και τις 6 SATA της μητρικής σου ή έχεις και τις 6 πιασμένες?

Φυσικά και θα κάνεις την δουλειά σου, αλλά θα είναι αργό! Κοίτα μήπως βρεις τίποτα για θήρα pci-Exp μήπως την βάλεις στις δύο άσπρες που έχει η μητρική πάνω από την μπλέ. Σαν αυτό για παράδειγμα. Αν δε σου φτάνουν οι 2 που έχει πάρε άλλο ένα για 4 συνολικές υποδοχές.

Δημοσ.

Η μητρική έχει 6 και τις χρησιμοποιώ όλες...και μου αφήνει ανοιχτές μόνο τις 2.

Οπότε θέλω άλλες 4...

Αυτός ο controller λέει είναι συμβατός με Asrock μόνο όμως.

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ

Μετά απο 2 ώρες προσπάθειας κατάφερα να μοντάρω και να λειτουργώ τις 4 απο τις 6 ..δυστυχώς όμως τώρα δεν έχω 2 θύρες όπου είναι τα DVD Writers μου.

Υπάρχει καμιά συσκευή να βάλω μέσα να τα συνδέσω? (ή κάπιο multibay αν ξέρει κανείς?) ...δεν με ενδιαφέρει η ταχύτητά που θα πηγαίνουν μιας και δεν τα χρησιμοποιώ πολύ..

Εν τέλη η κάρτα στα 4χ δεν δουλεύει σωστά, τώρα στη μπλε πάει σφαίρα.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Οι θερμοκρασίες κυμαίνονται κοντά στους 30 με 35

Και μπορεί να ξεκολλήσει εν ολίγεις?...ή απλά θα μεταφέρω το θάνατό της λίγο αργότερα?.

Σε Idle, σε full Load μας ενδιαφέρει...

Αλλά και πάλι Idle είναι πολύ χαμηλές για 8800 απ' όσο θυμάμαι τουλάχιστον.

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν μπορεί να μπει η κάρτα στη σωστή θύρα. Στείλε ένα Link ή Screenshot της μητρικής.

Δημοσ.

φιλε μου η μητρικη σου υποστηριζει την pci-e 1 Linkενω η καρτα που πηρες τρεχει καλυτερα σε pci-e 2 δηλαδη ο διαυλος της μητρικης κοβει την καρτα στα μισα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...