Antonis3d Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Στα ιδια περίπου είναι, μπορεί η 6850 να είναι καλύτερη σε κάποια παιχνίδια για 3-4 frames, και οι 2 κλοκάρονται μια χαρά και θερμική συμπεριφορά πολύ καλή.. Είμαι υπερ της nvidia ανάμεσα σε αυτες τις 2 λόγο περισσότερων δυνατοτήτων και υποστήριξη οδηγών.. Τι εννοείς? Στα benchmarks φαίνεται καθαρά ποια έχει περισσότερες δυνατότητες πιστεύω.
DreadKnight Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Όλο το rig είναιThermaltake 700W Thoughpower Armor P5K Premium Creative Soundblaster Fatality Core 2 Quad 2.4 3G Dominator ήταν η 8800 ultra και έχω μέσα 4 σκληρούς Raptor X Velociraptor Barracuda και έναν Caviar Δεν πέρασα στα 7άρια επειδή δεν με απασχολεί προς το παρόν το θέμα μιας και κάνω τη δουλειά μου άνετα... Έχω χωρίσει το σύστημα απο τα προγράμματα και τα παιχνίδια και το Storage σε κάθε σκληρό ξεχωριστά οπότε γενικά το pc πάει πάρα πολύ καλά!. Αυτό με το φούρνο θα γίνει το απόγευμα!. Κοίταζα αυτήν εχτές το βράδυ, τί λέει?. http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/SVGA/EVGA-GTX-470-PCI-Express-GDDR5-1280-MB-012-P3-1470-ER.htm αντε ρε παιδι απ το μεσημερι περιμενω να δω τι εγινε μπας και ψησω και εγω την δικη μου
Waldo_Vrs Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Λοιπόν...εν τέλη αυτό με φούρνο δεν δούλεψε...η κάρτα συνεχίζει τα ίδια..άσε που μύρισε αφάνταστα ο τόπος μόλις την έβγαλα... Απο θερμοκρασίες είναι κοντά στα 25 με 30 και την καθάρισα τέλεια σήμερα και τη ξαναδοκίμασα... Απλά όπως ανέφερε ένας φίλος επειδή δεν έχω χρήματα για αγορά λογισμικού τώρα (και λόγω εργασίας πρέπει να είναι αυθεντικό) δεν με ενδιαφέρει να το αλλάξω αφού κάνω τη δουλειά μου άνετα και με τα xp. Απλά υπάρχει φυσικά η περίπτωση να τα αναβαθμίσω στο μέλλον. Ψάχνω μια καλή ώστε να τραβάει και στο 3D πάρα πολύ οπότε θέλω επειδόσεις..δυστυχώς quadro δεν μπορώ να βάλω γιατί δεν παίζουν παιχνιδάκια Οπότε λέω να εκμεταλευτώ τα 300ευρώπουλα που έχω σε μια καρτούλα...απλά δεν ξέρω πια να πάρω...κοιτάω αυτές που προτείνετε...μόνο την 470 είδα εγώ στα γρήγορα ---------- Προσθήκη 21-11-2010 στις 00:22 ---------- Προηγούμενο μήνυμα 20-11-2010 στις 23:07 ---------- Επίσης να ρωτήσω κάτι που θέλω...στα χαρακτηριστικά της μητρικής μου (p5k premium) έχει PCI - Express x16 στο μπλέ...αλλά έχει και ένα μαύρο...εν τέλη σε πιο μπορώ να τη βάλω και τι διαφορά έχει?. Την Ultra την είχα στο μαύρο λόγο του ότι δεν χώραγε με τις ψύκτρες στις ram. Και είμαι στο μεγάλο δίλημμα...να αγοράσω την EVGA GTX470 ή να περάσω στην Sapphire 6870 σε ATI για πρώτη φορά στη ζωή μου ???????... αν και η Sapphire βασικά δεν μου άρεσε προς τα 2 έτη απέναντι στα 3 της εγγύησης που δίνει η EVGA...για πείτε γνώμες...
UpToDate_ Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Η evga δίνει 10 χρόνια αν την δηλώσεις μέσα σε 30 ημέρες απο την αγορά της κάρτας.
vasilisga Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Η evga δίνει 10 χρόνια αν την δηλώσεις μέσα σε 30 ημέρες απο την αγορά της κάρτας. σοβαρα μιλας??? αυτο και μονο ειναι ενας σημαντικος παραγοντας για να την επιλεξεις...
Venisk Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Και είμαι στο μεγάλο δίλημμα...να αγοράσω την EVGA GTX470 ή να περάσω στην Sapphire 6870 σε ATI για πρώτη φορά στη ζωή μου ???????... αν και η Sapphire βασικά δεν μου άρεσε προς τα 2 έτη απέναντι στα 3 της εγγύησης που δίνει η EVGA...για πείτε γνώμες... Και οι 2 είναι εξαιρετικές κάρτες..σε λογικές αναλύσεις πετάνε στα games χωρίς ιδιαίτερους συμβιβασμούς...η κάθε κάρτα είναι μπροστά στα games που υποστηρίζουν οι drivers της, είναι σχεδόν ίδιες σε όλα... Φαίνεται πολύ ελκυστικό το πακέτο της evga όμως δεν γνωρίζω τους όρους για τα 10 χρόνια..
lionheart75 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Λοιπόν...εν τέλη αυτό με φούρνο δεν δούλεψε...η κάρτα συνεχίζει τα ίδια..άσε που μύρισε αφάνταστα ο τόπος μόλις την έβγαλα...Απο θερμοκρασίες είναι κοντά στα 25 με 30 και την καθάρισα τέλεια σήμερα και τη ξαναδοκίμασα... Απλά όπως ανέφερε ένας φίλος επειδή δεν έχω χρήματα για αγορά λογισμικού τώρα (και λόγω εργασίας πρέπει να είναι αυθεντικό) δεν με ενδιαφέρει να το αλλάξω αφού κάνω τη δουλειά μου άνετα και με τα xp. Απλά υπάρχει φυσικά η περίπτωση να τα αναβαθμίσω στο μέλλον. Ψάχνω μια καλή ώστε να τραβάει και στο 3D πάρα πολύ οπότε θέλω επειδόσεις..δυστυχώς quadro δεν μπορώ να βάλω γιατί δεν παίζουν παιχνιδάκια Οπότε λέω να εκμεταλευτώ τα 300ευρώπουλα που έχω σε μια καρτούλα...απλά δεν ξέρω πια να πάρω...κοιτάω αυτές που προτείνετε...μόνο την 470 είδα εγώ στα γρήγορα ---------- Προσθήκη 21-11-2010 στις 00:22 ---------- Προηγούμενο μήνυμα 20-11-2010 στις 23:07 ---------- Επίσης να ρωτήσω κάτι που θέλω...στα χαρακτηριστικά της μητρικής μου (p5k premium) έχει PCI - Express x16 στο μπλέ...αλλά έχει και ένα μαύρο...εν τέλη σε πιο μπορώ να τη βάλω και τι διαφορά έχει?. Την Ultra την είχα στο μαύρο λόγο του ότι δεν χώραγε με τις ψύκτρες στις ram. Και είμαι στο μεγάλο δίλημμα...να αγοράσω την EVGA GTX470 ή να περάσω στην Sapphire 6870 σε ATI για πρώτη φορά στη ζωή μου ???????... αν και η Sapphire βασικά δεν μου άρεσε προς τα 2 έτη απέναντι στα 3 της εγγύησης που δίνει η EVGA...για πείτε γνώμες... Χμμ, η μαύρη pci θύρα της μητρικής (την οποία την έχω) υποστηρίζει 4x και όχι 16x. Για προσπάθησε να βάλεις την κάρτα στην πρώτη θύρα μήπως έχει πρόβλημα η δεύτερη και σου κάνει νερά. Τόσο καιρό έτρεχες την κάρτα με 4x και έχανες σε επιδόσεις.
venumis Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 αααααααααα παιζει να την είχες βρε αγρίκε την καρτούλα στο x4 !!! Γρήγορα στην μπλεεεεεεε γμτ τσάμπα την μαγείρεψε με τα κρεμμυδάκια !!!!
phanispal Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Ισχύει αυτό που ειπώθηκε περί δεκαετούς εγγύησης από την EVGA.
Waldo_Vrs Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 αααααααααα παιζει να την είχες βρε αγρίκε την καρτούλα στο x4 !!! Γρήγορα στην μπλεεεεεεε γμτ τσάμπα την μαγείρεψε με τα κρεμμυδάκια !!!! Δεν υπάρχει περίπτωση απο τη στιγμή που βγάζει artifacts η κάρτα να δουλέψει στην χ16 σωστά... Απλά ο σχεδιασμός της μητρικής με ξεσκίζει...εαν βάλω κάρτα στη μπλέ ΔΕΝ χωράει..γιατί χτυπάει επάνω στις μνήμες ram...Έχω τις Dominator της Corsair και βρίσκει στις ψύκτρες τους..οπότε ή πρέπει να αλλάξω μνήμες με απλές ή να αλλάξω θέση τη κάρτα... Δυστυχώς η μητρική δεν είναι σχεδιασμένη για τα μπουριά που βάζουμε εμείς επάνω
venumis Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 1)Δεν υπάρχει περίπτωση απο τη στιγμή που βγάζει artifacts η κάρτα να δουλέψει στην χ16 σωστά... 2)Απλά ο σχεδιασμός της μητρικής με ξεσκίζει...εαν βάλω κάρτα στη μπλέ ΔΕΝ χωράει..γιατί χτυπάει επάνω στις μνήμες ram...Έχω τις Dominator της Corsair και βρίσκει στις ψύκτρες τους..οπότε ή πρέπει να αλλάξω μνήμες με απλές ή να αλλάξω θέση τη κάρτα... Δυστυχώς η μητρική δεν είναι σχεδιασμένη για τα μπουριά που βάζουμε εμείς επάνω 1)Οχι δεν υπονόησα κάτι τέτοιο, αν η κάρτα χάλασε δεν θα φτιάξει στην σωστή θύρα, απλά δεν ήξερα αν μετά το μαγείρεμα σου έφτιαξε η παλιά σου κάρτα, απο εδω και πέρα εννοούσα να την βάλεις στην μπλε θύρα.. Αν πάρεις κάποια καινούργια κάρτα gtx460 / HD6850/6870 αυτές οι κάρτες ευτυχώς δεν είναι τόσο μακριές.. 2)Αν πάλι εχεις πρόβλημα με τις ψύκτρες στις μνήμες απο το να αγοράζεις άλλες μνήμες που δεν σε συμφέρει, απλά βγάλε τις ψυκτρες απο τις μνήμες, δεν κάνουν και τόσο τρομερή δουλειά ετσι και αλλιώς !!
Heatspreader Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Τη ψησίματα ρε παιδιά? Ας αλλάξει θερμοαγώγιμη πάστα και να μας πει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.