Προς το περιεχόμενο

8800 Ultra <<R.I.P. ?? >>

Waldo_Vrs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δυστυχώς είναι καθοδόν για τον 4ο χρόνο να κλείσει...οπότε δεν μπαίνω στο κόπο μα ψάξω καν την απόδειξη...

Απο ότι θυμάμε όλες είχαν 2 χρόνια και κάπιες 3...με 4 δεν είχε καμία κάρτα

• Απαντ. 70
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Μια χαρά είναι, όμως με xp και dx9 χάνεις ότι πολυτιμότερο έχει..τα γραφικά της!

Σίγουρο αυτό; Γιατί νομίζω ότι το DX9 ζει και βασιλεύει ακόμα.

Δημοσ.

Πάρε μια HD6850 και ενα used modo με χ38,χ48 chipset

Eπίσης dx9 me dx11 = η μέρα με τη νύχτα :)

ps. Μη ξεχάσεις να βάλεις λαδολέμονο και λίγη ρίγανη στην ultra,θα πάρει άλλη γεύση!

Δημοσ.

Συμφωνώ phanispal..όμως δεν είναι λίγα τα xp για το 2010?..απλά δεν βρίσκω το λόγο της αγοράς αν δεν εκμεταλλεύεσαι τον κύριο παράγοντα για τον οποίο την αγοράζεις..

Δημοσ.
Πάρε μια HD6850 και ενα used modo με χ38,χ48 chipset

Eπίσης dx9 me dx11 = η μέρα με τη νύχτα :)

ps. Μη ξεχάσεις να βάλεις λαδολέμονο και λίγη ρίγανη στην ultra,θα πάρει άλλη γεύση!

φανταζομαι θες να πεις mobo

μητρικη ομως γιατι να αλλαξει???

Δημοσ.
Έχω μια Asus 8800Ultra στο σύστημα κοντά 3-4 χρόνια απο τότε που βγήκε σχεδόν.

Μητρική Asus P5K Premium και Windows XP 32bit

Εχτές το βράδυ την ώρα που πάω να ανοίξω ένα game (CSS) κολάει το σύμπαν και αρχίζει να ψυλοτρεμοπαίζει η οθόνη βγάζοντας μπλε γρέζια...

Η Media Player όταν παίζει βίντεο έχει μέσα Artifacts ενώ παίζει με το ζόρι...(εν μέρη παίζει)

Επίσης μέσα στο game τα βλέπω μια καλά και μια με γρέζια και χαλασμένα χρώματα..αλλά κολάει εντελώς δεν τρέχει τίποτα

Να φανταστώ πως η αγαπημένη μου καρτούλα με άφησε χρόνους?.

Αν ναι...τι προτείνετε για μια καινούργια που να είναι συμβατή με τη σαβούρα μητρική μου?.

Χρήση είναι 3D και βίντεο εφαρμογές και φυσικά παιχνιδάκια..(γενικά τα πάντα)

Μέχρι 300-350ευρώ...

Eπειδή δεν είδα κανέναν να σε ρωτήσει για θερμοκρασίες, τι θερμοκρασίες πιάνει η κάρτα σου σε idle και full load έχεις τσεκάρει? Ίσως να γλυτώσεις το ψήσιμο (αν είναι θέμα θερμοκρασιών) με μια αλλαγή πάστας και ένα καθάρισμα του cooler της κάρτας.

Επίσης σε καμμιά περίπτωση δεν είναι σαβούρα η πολύ καλή p5k premium ....

Παλιά ναι, σαβούρα σε καμμιά περίπτωση. :-)

Δημοσ.

Εντάξει καλό ειναι το direct 11 αλλά ψάχνεις με την καραμπίνα για να βρεις μια εφαρμογή που να την υποστηρίζει και μπορεί βέβαια να μην σου αρέσει κιόλας..

Αυτο είχα πάθει εγω με το dirct 10 κανένα παιχνίδι δεν μου άρεσε..Οπως πολύ σωστά έγραψε το παλικάρι το direct 9 ζει και βασιλεύει

Αν πιάσουμε τον παράγοντα οτι κάποιοι θέλουν να εχουν μόνο νόμιμα αγορασμένο ενα λειτουργικό τότε δεν είναι ευκολο να αγοράσει κάποιος τα vista ή τα 7 αν κάνει μια χαρά την δουλειά του με τα xp

Δημοσ.

Εγώ πιστεύω ότι με τέτοιο μηχάνημα δεν αξίζει να μένει με xp.

Λειτουργικό του 2002 με λειτουργικό του 2010 έχει τεράστιες διαφορές..

Άσε που έχουν σταματήσει να υποστηρίζουν τα xp πλέον.Θέλουν να τα σβήσουν απ' τον χάρτη.

Δημοσ.

Παιδια ο ανθρωπος ζηταει καρτα και οχι λειτουργικο.

Λοιπον παρε μια 460. Η 470 νομιζω ειναι υπερβολικη. Τωρα αναλογως την οθονη σου (που δεν μας εχεις πει ποια ειναι) πας στην εκδοση 768Μβ ή 1024ΜΒ.

Καλη λυση ειναι κ η AMD 6850 αν δεν εχεις προβλημα να βαλεις ΑΜD.

Δημοσ.
τα ιδια ειναι περιπου...

παντα με την 1gb ετσι? ;)

Ναι αλλά γιατί να πάρεις την gtx 460 αφού, έστω και για λίγο, η 6850 είναι καλύτερη και έχουν και την ίδια τιμή.

Δημοσ.
Βασικά από διάφορα benchmarks που έχω δει η 6850 είναι ελαφρώς καλύτερη από την GTX 460 1GB που είναι στην ίδια περίπου τιμή.

http://www.youtube.com/watch?v=eqbeQwL9DT4

Στα ιδια περίπου είναι, μπορεί η 6850 να είναι καλύτερη σε κάποια παιχνίδια για 3-4 frames, και οι 2 κλοκάρονται μια χαρά και θερμική συμπεριφορά πολύ καλή.. Είμαι υπερ της nvidia ανάμεσα σε αυτες τις 2 λόγο περισσότερων δυνατοτήτων και υποστήριξη οδηγών..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...