Waldo_Vrs Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Έχω μια Asus 8800Ultra στο σύστημα κοντά 3-4 χρόνια απο τότε που βγήκε σχεδόν. Μητρική Asus P5K Premium και Windows XP 32bit Εχτές το βράδυ την ώρα που πάω να ανοίξω ένα game (CSS) κολάει το σύμπαν και αρχίζει να ψυλοτρεμοπαίζει η οθόνη βγάζοντας μπλε γρέζια... Η Media Player όταν παίζει βίντεο έχει μέσα Artifacts ενώ παίζει με το ζόρι...(εν μέρη παίζει) Επίσης μέσα στο game τα βλέπω μια καλά και μια με γρέζια και χαλασμένα χρώματα..αλλά κολάει εντελώς δεν τρέχει τίποτα Να φανταστώ πως η αγαπημένη μου καρτούλα με άφησε χρόνους?. Αν ναι...τι προτείνετε για μια καινούργια που να είναι συμβατή με τη σαβούρα μητρική μου?. Χρήση είναι 3D και βίντεο εφαρμογές και φυσικά παιχνιδάκια..(γενικά τα πάντα) Μέχρι 300-350ευρώ...
phanispal Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Λογικά ναι, ήρθε η ώρα της. Κάποιοι βάζοντάς τες στο φούρνο τα κατάφεραν και τις έστρωσαν, δεν ξέρω βέβαια αν ψήνεσαι να την ψήσεις :Ρ Για καινούρια περίμενε λίγο ακόμα να δούμε τι θα παιχτεί με την 580 και τις τιμές γενικότερα.
Waldo_Vrs Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Λες να τη πετάξω μέσα μαζί με τα λουκάνικα σε κανά ταψί απο κάτω???... Δυστυχώς επειδή το έχω και για δουλειά το pc αυτό πρέπει να προχωρήσω σε αγορά νέας μέσα στη βδομάδα. (τι παίζει με το φούρνο και στρώνουν???..)
phanispal Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 http://forum.notebookreview.com/gaming-software-graphics-cards/385857-baking-gpus-oven.html http://www.addictivetips.com/computer-tips/fix-your-graphics-card-by-baking-in-oven/ [ame]http://www.youtube.com/watch?v=R7jUqoKVY-k[/ame] Νομίζω πως δεν έχεις τίποτα να χάσεις.
profi Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 λιώνουν ελαφρά οι κολλήσεις παντού σε όλο το pcb κ "επανέρχονται" στην θέση τους ΑΝ κάποια είχε χαλάσει με τον καιρό κ δεν έκανε καλή επαφή!
Waldo_Vrs Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Άντε να δούμε...θα το κάνω δε γ....αφού ούτος η άλλος άχρηστη είναι... Για πείτε και καμιά νέα όμως... Οι καινούργιες οι GTX κουμπόνουν άνετα στην P5K ?... Επίσης ως χρήστης Windows XP με DX9 δεν θα έχω κάποιο πρόβλημα?.
venumis Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Να ζήσουμε να την θυμόμαστε.. Φίλε μου η καλύτερη κάρτα για τα λεφτά της σίγουρα είναι η gtx460.. ενβιντια είχες ενβιντια θα έχεις.. Προτίμησε την υλοποιήση της Gigabyte oc απλά τα σπάει και αθόρυβη..
phanispal Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Απορώ γιατί δεν έχεις ήδη πάει σε 64bitα 7..
caution Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Ε όχι και σαβούρα η p5k premium - αλλά γιατί δεν μας λες όλο το rig ;
paylidis Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 είμαι περιεργος να μάθω τα αποτελεσματα για το φουρνο πάντως. ειχα δοκιμάσει και εγω πιστολάκι σε μία 8600 σε ενα acer laptop αλλα ήταν acer οποτε δεν υπηρχε περίπτωση να φτιαχτεί χωρις χέρι τεχνικού και κατέφυγα στον carib
venumis Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 ι και εγω πιστολάκι σε μία 8600 σε ενα acer laptop αλλα ήταν acer οποτε δεν υπηρχε περίπτωση να φτιαχτεί χωρις χέρι τεχνικού και κατέφυγα στον carib Αφου ήταν Acer θα έπρεπε να χρησιμοποιήσεις πιστόλι οχι πιστολάκι Κάδο απορριμάτων θέλει οχι χέρι τεχνικού
vasilisga Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 αν μπορεις να περιμενεις μεχρι αρχες Δεκεμβρη, καλως αν δεν μπορεις παιρνεις μια 6870 στα 220ε και ξεμπερδευεις
Heatspreader Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Τόσο εύκολα τα παίζουν οι κάρτες γραφικών...?! Μπράβο...
Waldo_Vrs Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Όλο το rig είναι Thermaltake 700W Thoughpower Armor P5K Premium Creative Soundblaster Fatality Core 2 Quad 2.4 3G Dominator ήταν η 8800 ultra και έχω μέσα 4 σκληρούς Raptor X Velociraptor Barracuda και έναν Caviar Δεν πέρασα στα 7άρια επειδή δεν με απασχολεί προς το παρόν το θέμα μιας και κάνω τη δουλειά μου άνετα... Έχω χωρίσει το σύστημα απο τα προγράμματα και τα παιχνίδια και το Storage σε κάθε σκληρό ξεχωριστά οπότε γενικά το pc πάει πάρα πολύ καλά!. Αυτό με το φούρνο θα γίνει το απόγευμα!. Κοίταζα αυτήν εχτές το βράδυ, τί λέει?. http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/SVGA/EVGA-GTX-470-PCI-Express-GDDR5-1280-MB-012-P3-1470-ER.htm
caution Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Πάντως οι Asus έχουν 3 χρόνια εγγύηση - για τσέκαρε μήπως είναι εντός, πριν την κάνεις διπλοφουρνιστή
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.