misfit Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Hello παιδιά, πιστεύω να είμαι στο σωστό thread Γνωρίζει κανείς κάποιο πρόγραμμα που να κατεβάζει οποιοδήποτε video από κάποιο site? Και δεν αναφέρομαι σε youtube myspace και τετοια video. Μιλαω να κατεβάζει όλα τα video! Ευχαριστώ εν των προτέρων
parsifal Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Ψάχνεις standalone/desktop πρόγραμμα που να κάνει αυτήν τη δουλειά; Κάποιο κατάλληλο add-on για τον browser σου δε θα σου έκανε ως λύση π.χ.;
TheELF Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Teleport Pro και γενικά οποιοδήποτε offline browsing εργαλείο απλά για αυτό είμαι σίγουρος ότι μπορείς να ορίσεις ποιους τύπους αρχείων θες να κατεβάσεις,αν η σελίδα είναι προστατευμένη αλλάζει το θέμα και είναι παν δύσκολο να γίνει αυτό που θες.
misfit Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Teleport Pro και γενικά οποιοδήποτε offline browsing εργαλείο απλά για αυτό είμαι σίγουρος ότι μπορείς να ορίσεις ποιους τύπους αρχείων θες να κατεβάσεις,αν η σελίδα είναι προστατευμένη αλλάζει το θέμα και είναι παν δύσκολο να γίνει αυτό που θες. Απότι καταλαβαίνω κατά 95% πρέπει να είναι προστατευμένη η σελίδα. Θα κατεβάσω τώρα το πρόγραμμα και θα σου πώ thanx ---------- Προσθήκη στις 15:11 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:05 ---------- Teleport Pro και γενικά οποιοδήποτε offline browsing εργαλείο απλά για αυτό είμαι σίγουρος ότι μπορείς να ορίσεις ποιους τύπους αρχείων θες να κατεβάσεις,αν η σελίδα είναι προστατευμένη αλλάζει το θέμα και είναι παν δύσκολο να γίνει αυτό που θες. τζίφος! δεν εβγαλα ακρη!
georgalasg Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 orbit downloader βαζεις μαζί και το grab++ κατα την εγκατάσταση Το ανοιγεις. Κανεις refresh την ιστοσελίδα και πατας to play στο video. Αυτοματα το grab το πιανει και το κατεβαζεις. Με αυτον τον τρόπο κατεβαζεις ενα ενα video και οχι ολοκληρες ιστοσελίδες. Αλλα μεχρι στιγμής εχω κατεβασει οτι θελω. Δεν ειχα προβλημα πουθενα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.