Προς το περιεχόμενο

Modem/router isdn με μεγάλη εμβέλεια

Γιάννης Μ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρά,

έχει κανείς να προτείνει ένα καλό μodem/router isdn; με ενδιαφέρει η εμβέλεια και η σταθερότητα, διότι θα το βάλω στον κάτω όροφο και δεν μπορώ να κατεβαίνω κάθε 2 μέρες για restart.. α! επιπλέον θα μπαίνω και με pc και με mac και .. φυσικά με ενδιαφέρει και η τιμή :-) ζητάω πολλά;;;

Είχα κάνει δίκτυο με ασύρματο repeater αλλά μου έχει σπάσει τα .....α γιατί κάθε 2-3 μέρες δε ξέρω τι παθαίνει και δεν δίνει ip αν δεν κάνω restart. Xρησιμοποίησα τον router / rereater με ethernet σύνδεση στο isdn modem, οπότε λύνεται το θέμα της σταθερότητας αλλά έτσι δεν φτάνει επαρκώς το σήμα σε όλους τους χώρους που χρειάζομαι. Το router αυτό είναι το ASUS RT-N13U οπότε ψάχνω αναγκαστικά για κάτι με μεγαλύτερη εμβέλεια από αυτό.

Δημοσ.

αν ψαχνεις σκετο ρουτερ μπορεις να παρεις πχ καποιος σαν το air live Που ειναι στα 300 Mw.οπως επισης πχ και μια καρτα alfa για το pc Που ειναι 500 Mw.οποτε εκει ισως γλυτωσεις και τον repeater.

Δημοσ.
αν ψαχνεις σκετο ρουτερ μπορεις να παρεις πχ καποιος σαν το air live Που ειναι στα 300 Mw.οπως επισης πχ και μια καρτα alfa για το pc Που ειναι 500 Mw.οποτε εκει ισως γλυτωσεις και τον repeater.

τα Mw δλδ είναι το βασικό κριτήριο για την εμβέλεια; αυτά τα air live είναι σταθερά; για κάρτα για pc δεν παίζει γιατί έχω πολλές συσκευές που συνδέω ασύρματα.

Δημοσ.

και η κεραια και τα Mw.πχ εχω ενα γειτονα που εχει ενα air live.και παρολο που εχουμε αρκετη αποσταση και ειναι και χωμενο σε ενα δωματιακι το πιανω απο το σπιτι μου και μπορω να συνδεθω.300 Mw ειναι με κεραια κανονικα τις μικρουλς.επισης και σε καφετεριες που βλεπεις πολλες φορες να πιανει μια καφετερια ολοκληρη απο ενα access point ειναι 300 mw.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...