earth_walker Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Μην φευγης το ανεβάζω σε λίγο πλζζζζ μετά το κεντραριζμα να μου πεις σε παρακαλώ τι ρυθμίσεις έκανες κεντραριζματος διότι αν αλλάξω κάποιες φοτω θα μου απορυθμιστεί ---------- Προσθήκη στις 23:28 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:21 ----------
kostas0928 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 1) Το φλασάκι σου έχει μέγεθος 12 Mb.... 2) Ολα σου τα κείμενα είναι graphics.... 3) Τα μισά πράγματα δε δουλεύουν σωστά. Νομίζω εν τέλει οτι αυτό το site σου αξίζει να έχεις. Εσένα και σε όλους τους "μεγαλοεπιχειρηματίες" που τσιγκουνεύεστε 50 ευρώ για να αγοράσετε ένα template και κατεβάζετε σπασμένα. Αυτά σε περίπτωση που νομίζεις πως σε ξέχασα . Απλά είχα την περιέργεια να δω τι template ξήλωσες πάλι και απο που. Επίσης κρίμα για το δίσκο σου "που είχε μέσα το fla και καταστράφηκε τελείως"....συμβαίνουν αυτά.... Όποιος θέλει να σε βοηθήσει δικαίωμά του. Απο μένα πάντως δεν έχει.... Αρκετό χρόνο έχασα την προηγούμενη φορά.
earth_walker Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Να είσαι καλά φίλε μου που με θυμάσαι Ευχαριστώ πολύ για την πολύτιμη βοήθεια σου τελικά με τις οδηγίες σου κατάφερα να το φτιάξω Τώρα πάω για ύπνο γιατί έχω σχολειό το πρωί Υ.Γ Στην Ελλάδα δεν χαλαλίζουμε δραχμή.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.