tr3quart1sta Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 3 χρονια το ιδιο design δε λεει πια.. Οχι οτι ειναι ασχημο αλλα εχει κουρασει παιδια πρεπει να ανανεωθεί απο την αλλη εαν δε βγαλει και τωρα quadcore τοτε μιλαμε για αποτυχια.. το design θα αλλαξει λενε... κοιτα το Air που με C2D 1.4! παει σφαιρα δλδ με τον i7 πως θα παει??
ixthy Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Καλά σφαίρα δεν πάει λόγω του c2d αλλά λόγω του SSD. Τώρα να υπενθυμίσω τη σειρά 8600Μ GT που ήταν ελαττωματική;
tr3quart1sta Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Καλά σφαίρα δεν πάει λόγω του c2d αλλά λόγω του SSD. τον οποιο θα εχουνε και τα καινουρια pro και σε συνδυασμο με τους επεξεργαστες που θα βαλουνε φαντασου πως θα τρεχουνε... Τώρα να υπενθυμίσω τη σειρά 8600Μ GT που ήταν ελαττωματική; λες να το ξερανε απο πριν και τη βγαλανε? δλδ τωρα με το θεμα με τους sandy bridge που το ξερουν και οι πετρες θα πει η Apple "δε γ@μι#ται, ας την βγαλουμε ετσι κιαλλιως αφου τα προβατα θα τρεξουν να τα αγορασουνε" ?
Palp Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 τον οποιο θα εχουνε και τα καινουρια pro και σε συνδυασμο με τους επεξεργαστες που θα βαλουνε φαντασου πως θα τρεχουνε... Οι SSD δεν κάνουν καμία διαφορά στο πόσο γρήγορα τρέχουν τα προγράμματα/παιχνίδια αλλά μόνο στο άνοιγμά τους. λες να το ξερανε απο πριν και τη βγαλανε? δλδ τωρα με το θεμα με τους sandy bridge που το ξερουν και οι πετρες θα πει η Apple "δε γ@μι#ται, ας την βγαλουμε ετσι κιαλλιως αφου τα προβατα θα τρεξουν να τα αγορασουνε" ? Δεν επηρεάζει καθόλου τα notebooks γιατί έτσι και αλλιώς τα δύο SATA που χρησιμοποιούν (HDD+DVD/HDD2) δεν παρουσιάζουν κανένα πρόβλημα. Τό ότι τα υπόλοιπα 4 SATA που δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις έτσι και αλλιώς δεν λειτουργούν τι σημασία έχει; Εκτός και αν θέλουν να βάλουν eSata port που μου φάινετε απίθανο αφού η apple υποστηρίζει παραδοσιακά το FW.
ixthy Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Μακάρι ρε παίδες, αλλά έχουν δει πολλά τα μάτια μας και από άλλες εταιρείες, που όντως χρησιμοποίησαν ελαττωματικά chips, εις γνώσιν τους κιόλας! Όσον αφορά την 8600, δεν ξέρω αν η Apple το ήξερε, αλλά να ξέρετε ότι τα mbp, ήταν τα μόνα μηχανάκια που είχαν την εν λόγω κάρτα υποχρονισμένη, αλλά και πάλι αυτή η 8600 καιγότανε!
kebinB Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Μακάρι ρε παίδες, αλλά έχουν δει πολλά τα μάτια μας και από άλλες εταιρείες, που όντως χρησιμοποίησαν ελαττωματικά chips, εις γνώσιν τους κιόλας! Όσον αφορά την 8600, δεν ξέρω αν η Apple το ήξερε, αλλά να ξέρετε ότι τα mbp, ήταν τα μόνα μηχανάκια που είχαν την εν λόγω κάρτα υποχρονισμένη, αλλά και πάλι αυτή η 8600 καιγότανε! τρου story, παθών.
toxotis70 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Kι εγω ειχα το ιδιο προβλημαμε την 8600 , αλλα μετα απο 3,5 χρονια μου αντικατεστησαν ολη τη πλακετα - logic board με καινουργια!
tr3quart1sta Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 το θεμα ειναι για τα καινουρια που προκειται να κυκλοφορησουν και οχι για κατι παλια με ελλατωματικες καρτες γραφικων...
alexx Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Ποτε αναμενονται τα καινουργια? Μες τον απριλιο?
tr3quart1sta Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 New MacBooks To Be 20% Lighter, Have Significant Battery Improvements, And More! The 17″ model is also claimed to be gaining an advanced graphics option that will, for some reason, only be available in the 17″ model. τρεχουν τα σαλια του ixthy
Kasrith Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Πολλά rumors μαζεύτηκαν φίλε.. Κάτσε να δούμε λέω εγώ, πριν αρχίσουμε τα "Πω πω είδες τι είπαν?" κτλ
tr3quart1sta Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Πολλά rumors μαζεύτηκαν φίλε.. Κάτσε να δούμε λέω εγώ, πριν αρχίσουμε τα "Πω πω είδες τι είπαν?" κτλ τσιμπα αλλο ενα New MacBook Pro Design Leaked by Intel?
TwitterLover Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 γεναροφλεβαρη το mbp και ιουλη το os Κοντευει να τελειωσει ο Φλεβαρης και τιποτα ακομα!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.