Προς το περιεχόμενο

Νεα ΜΒ pro, πότε θα κυκλοφορήσουν;;

neosmacuser

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 396
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Με βάση αυτά που διαβάζω μάλλον θα πρέπει να αισθάνομαι τυχερός που αγόρασα την προηγούμενη σειρά!! LOL

Θα συμφωνήσω με τον Alexzzz στο ότι η Apple πρέπει να περιμένει τις εξελίξεις με το θέμα του Sandy Bridge! Από κει και μετά πρέπει επιτέλους σε μηχανήματα των 2000 ευρώ, να μπει μια σοβαρή κάρτα γραφικών... Αν όχι μια premium, τουλάχιστον μια καλή μέσης κατηγορίας κάρτα της nvidia. Μόνο έτσι προσωπικά θα πειθόμουν να αγοράσω κάτι νέο, αν και προς το παρόν κάνω την κότα μια και έχω ήδη 2 mbp, και το 17άρι μου ακόμα δεν έκλεισε χρόνο. Παρόλα αυτά εύχομαι η Apple να φτιάξει ένα καλό configuration αυτή τη φορά για όλους τους νέους, αν και προσωπικά με βολεύει να μείνουν τα πράγματα ως έχουν, ώστε να μην ξερογλύφομαι με τα καινούργια μηχανάκια! :-D

Δημοσ.

Intel to ship dual-core Sandy Bridge chips on Feb. 20

http://www.macworld.com/article/157720/2011/02/intelsandybrdige.html

Ελληνικα

Με βάση αυτά που διαβάζω μάλλον θα πρέπει να αισθάνομαι τυχερός που αγόρασα την προηγούμενη σειρά!!

Για ποιο λογο?

Δημοσ.

@tr3quartista

1. Το Sandy Bridge είναι ελαττωματικό. Ίσως στα mac να μην υπάρξει θέμα λόγω "κομμένου" configuration, αλλά για ένα μηχανάκι πανάκριβο απαιτώ μόνο το καλύτερο. Από κει και μετά δεν νομίζω ότι ο Arrandale υστερεί και πολύ σε επιδόσεις από τα καινούργια.

2. Θέλω nvidia gpu για το cuda.

Δημοσ.

1. Το Sandy Bridge είναι ελαττωματικό. Ίσως στα mac να μην υπάρξει θέμα λόγω "κομμένου" configuration, αλλά για ένα μηχανάκι πανάκριβο απαιτώ μόνο το καλύτερο. Από κει και μετά δεν νομίζω ότι ο Arrandale υστερεί και πολύ σε επιδόσεις από τα καινούργια.

Οι επεξεργαστές τελευταίας γενιάς Core i της intel, με κωδική ονομασία "Sandy Bridge" ΔΕΝ είναι ελαττωματικοί.

Ελαττωματικές ήταν οι πρώτες παρτίδες από το chipset P67 (αυτό που ελέγχει τα motherboard με SandyBridge CPU). Η intel έχει βρει το πρόβλημα και έχει ήδη ξεκινήσει την παραγωγή των νέων διορθωμένων chipset.

Δημοσ.

Μην περιμένετε πάντως καμιά σοβαρή κάρτα γραφικών στα χαμηλότερα μοντέλα (13" & 15" entry), το πιο πιθανό είναι να χρησιμοποιούν την ενσωματωμένη της intel και με τον εξτρά χώρο να προσπαθήσουν να αυξήσουν το μέγεθος της μπαταρίας.

Δημοσ.

Μην περιμένετε πάντως καμιά σοβαρή κάρτα γραφικών στα χαμηλότερα μοντέλα (13" & 15" entry), το πιο πιθανό είναι να χρησιμοποιούν την ενσωματωμένη της intel και με τον εξτρά χώρο να προσπαθήσουν να αυξήσουν το μέγεθος της μπαταρίας.

Μακάρι. Ούτες η άλλως στο 13', παιχνίδια δεν παίζεις, και η κάρτα η 320GT που είχε δεν είναι για πολλά. Αν καταφέρουν να μειώσουν τις θερμοκρασίες (λόγω μη κάρτας γραφικών), αυξήσουν ακόμα λίγο την διάρκεια μπαταρίας και βγάλουν τελείως το dvd, μπορεί να αγοράσω το πρώτο μου mac.

Δημοσ.

Για ποιο λες;;; Εγω δε ξερω ακομα...

Sent from my iPhone using Insomnia

Κ γω δεν έχω αποφασίσει ακριβώς :P Κάτσε να βγουν με το καλό και βλέπουμε!

Δημοσ.

Οι επεξεργαστές τελευταίας γενιάς Core i της intel, με κωδική ονομασία "Sandy Bridge" ΔΕΝ είναι ελαττωματικοί.

Ελαττωματικές ήταν οι πρώτες παρτίδες από το chipset P67 (αυτό που ελέγχει τα motherboard με SandyBridge CPU). Η intel έχει βρει το πρόβλημα και έχει ήδη ξεκινήσει την παραγωγή των νέων διορθωμένων chipset.

Ναι έχεις δίκιο. Έπρεπε να πω η μητρική του Sandy Bridge. Μακάρι η Apple να περιμένει να βάλει το διορθωμένο chipset.

Δημοσ.

Ναι έχεις δίκιο. Έπρεπε να πω η μητρική του Sandy Bridge. Μακάρι η Apple να περιμένει να βάλει το διορθωμένο chipset.

εσυ τι λες να βαλει το ελλατωματικο? :lol:

Δημοσ.

3 χρονια το ιδιο design δε λεει πια..

Οχι οτι ειναι ασχημο αλλα εχει κουρασει παιδια πρεπει να ανανεωθεί

απο την αλλη εαν δε βγαλει και τωρα quadcore τοτε μιλαμε για αποτυχια..

Δημοσ.

απο την αλλη εαν δε βγαλει και τωρα quadcore τοτε μιλαμε για αποτυχια..

Ας αλλάξει πρώτα τους c2d και μετά βλέπουμε για quadcore :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...