Προς το περιεχόμενο

Νεα ΜΒ pro, πότε θα κυκλοφορήσουν;;

neosmacuser

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 396
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Έχω δει τα πάντα. Είπα μπας και ξέρεις τίποτα παραπάνω έτσι στα μέσα και στα έξω που είσαι...

θυμάμαι που το δικό μου το pro μου είχε έρθει 24 Μαρτίου και χαιρόμουν που δεν περίμενα extra μέρα λόγο εθνικής εορτής... αλλά δεν θυμάμαι πόσο είχα περιμένει να το έχουν διαθέσιμο από το κατάστημα που το παρήγγειλα

Δημοσ.

Bad News Everyone...

Απο το forum του maclife την πήρα την είδηση:

http://www.macrumors.com/2010/11/25/thanksgiving-roundup-apple-buys-land-new-macbooks-in-april-app-store-sales/

Για Απρίλιο πάει η δουλειά. Γαμώτο, αργούν.

Η είδηση αναφέρεται σε Apple Event τον Απρίλη που θα παρουσιάζει τα νέας σχεδίασης MacBook Pro στη γραμμή του MacBook Air. Αυτό δεν σημαίνει ότι μέχρι τον Απρίλιο δεν θα υπάρξει update στα χαρακτηριστικά της υπάρχουσας σειράς....

Δημοσ.

Παιδια, δεν μπορω να διανοηθω, οτι στο επαγγελματικο macbook pro, μπορει να αφαιρεσουν το dvd drive.

Η πρακτικοτητα του να μπορεις να δεις μια ταινια dvd, να γραψεις ενα δισκακι να το δωσεις σε καποιος(διχως να το επιστρεψει), το να κανω install ενα προγραμμα απο dvd, το να γραψω ενα cd με mp3 για το αυτοκινητο μου, ή να γραψω ταινια dvd, ή να κανω rip ενα dvd, απλα δεν μπορει να γινει διχως dvd drive.

Ειλικρινα laptop διχως dvd drive θα μου κοψει τα ποδια.

Ελπιζω να μην κανουν καμια βλακεια...

Δημοσ.

Παιδια, δεν μπορω να διανοηθω, οτι στο επαγγελματικο macbook pro, μπορει να αφαιρεσουν το dvd drive.

Η πρακτικοτητα του να μπορεις να δεις μια ταινια dvd, να γραψεις ενα δισκακι να το δωσεις σε καποιος(διχως να το επιστρεψει), το να κανω install ενα προγραμμα απο dvd, το να γραψω ενα cd με mp3 για το αυτοκινητο μου, ή να γραψω ταινια dvd, ή να κανω rip ενα dvd, απλα δεν μπορει να γινει διχως dvd drive.

Ειλικρινα laptop διχως dvd drive θα μου κοψει τα ποδια.

Ελπιζω να μην κανουν καμια βλακεια...

ολα αυτα τα κανεις με USB !! :blink:

Δημοσ.

ολα αυτα τα κανεις με USB !! :blink:

Πως θα κάψω ένα cd με usb? Και αν το αμάξι μου δεν έχει cd-player που να δέχεται usb?

Ένα απο τα πράγματα που μου ξένισε περισσότερο στο air ήταν ότι δεν έχει θέση για cd/dvd.

Δημοσ.

Πως θα κάψω ένα cd με usb? Και αν το αμάξι μου δεν έχει cd-player που να δέχεται usb?

Ένα απο τα πράγματα που μου ξένισε περισσότερο στο air ήταν ότι δεν έχει θέση για cd/dvd.

εξαρτάται τη χρήση, κάποιος μπορεί να το έχει κ να το χρησιμοποιεί συνέχεια κάποιος καθόλου. πχ εγώ θα ζούσα κ άνεtα χωρίς αυτό με την προυπόθεση κάπου σπίτι να είχα ένα εξωτερικό αντιγραφικό. Στο λάπτοπ άντε να το έχω χρησιμ 15-30 φορές στα 3 χρόνια..τα τελευταία 2 ούτε 1

Δημοσ.

γιατι να τα καψεις σε cd αντι να τα περασεις στο usb stick σου?? :blink: usbοφωνο για αμαξι βρισκεις με 30 έουρος

Δημοσ.

γιατι να τα καψεις σε cd αντι να τα περασεις στο usb stick σου?? :blink: usbοφωνο για αμαξι βρισκεις με 30 έουρος

Ναι αλλά cd player για αμάξι βρίσκεις σε κάθε αμάξι χωρίς (+30 ευρώ)

Αν πας με κάποιου άλλου το αμάξι που δεν έχε usb? Τι θα του πεις? Βάλε γιατί δεν καίω cd?

Δημοσ.

Ναι αλλά cd player για αμάξι βρίσκεις σε κάθε αμάξι χωρίς (+30 ευρώ)

Αν πας με κάποιου άλλου το αμάξι που δεν έχε usb? Τι θα του πεις? Βάλε γιατί δεν καίω cd?

Προβλημα ΤΟΥ. Τα cd/ dvd εχουν πεθανει... :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...