themis_81 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 υποψιν το ΒΤΟ κανει καμια 10αρια μερες να φτασει... θα ειμαι εκει για 15 μερες , και οταν παω θα το εχουν ηδη κανει παραγγελια Oργανωμενο εγκλημα
soiramk Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 υποψιν το ΒΤΟ κανει καμια 10αρια μερες να φτασει... θα ειμαι εκει για 15 μερες , και οταν παω θα το εχουν ηδη κανει παραγγελια Oργανωμενο εγκλημα Να σας πω μόνο κάτι ως παθών... Το ΒΤΟ θέλει διεύθυνση σταθερή Αμερικής και όχι από ξενοδοχείο. Τουλάχιστον εμένα το καλοκαίρι δε μου το έκαναν
NiCk_ Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Υπάρχουν κι' άλλα άτομα που άρχισαν ήδη να αναρωτιούντε πότε θα κυκλοφορήσουν τα ΝΕΑ MBP ή είμαι μόνος μου ?? Βασικά σκεφτόμουν την αγορά laptop φέτος αλλά από ότι φαίνεται θα περιμένω το επόμενο update που ενδεχομένως να μην προλάβει καν το 2011 .. Ο λόγος είναι ότι θέλω να έχω τα Lion εγκατεστημένα και είμαι με την ελπίδα για νέο design και SSD αντί Superdrive ( έστω και BTO ) .. Υ.Γ. Πράγματι περνάει γρήγορα ο καιρός .. Είναι σαν χθές που μπήκα πρώτη φορά σε αυτό το φόρουμ και ζητούσα συμβουλές για το πρώτο μου Mac και τώρα - σχεδόν 5 χρόνια μετά - άρχισα να ψάχνομαι για το 2ο
daniel's_saving_grace Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Δείτε και aramex.com που σου δίνει μια εικονική διεύθυνση Αμερικής και μετά στα προωθούν σπίτι σου.
themis_81 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Να σας πω μόνο κάτι ως παθών... Το ΒΤΟ θέλει διεύθυνση σταθερή Αμερικής και όχι από ξενοδοχείο. Τουλάχιστον εμένα το καλοκαίρι δε μου το έκαναν Το εγκλημα λεμε ειναι πληρως οργανωμενο ... Ουτως ή αλλως 2 macbook kai 2 ipod θα μεταναστευσουν μαζι μου ...
gRim Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Κάθε πότε βγαίνουν ανανεώσεις στα macbook ρε παιδιά; Μέχρι τον Σεπτέμβριο υπάρχει περίπτωση να βγουν νέα macbook pro ή κανένα air; Κυρίως το air με ενδιαφέρει γιατί θα ήθελα τους νέους επεξεργαστές.
tr3quart1sta Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 ακομα δεν βγηκανε και ψαχνεστε ηδη για τα επομενα... ελεος! :-(
gRim Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 To air δεν βγήκε μόλις και τα καινούργια pro δεν με ενθουσίασαν για τους λόγους που έχουν αναφερθεί πολλές φορές αν και πάλι θα τα αγόραζα όπως είναι. Όμως έχω φάει κόλλημα και θέλω ένα air...οι core 2 duo δεν μου κάθονται καλά και ρωτάω μήπως έχουν ακουστεί φήμες για αλλαγές σε αυτή τη σειρά.
tr3quart1sta Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 γιατι πρεπει να αγοραζει κανεις μονο προιοντα που μολις βγηκανε? εγω πριν 4 μερες παρηγγειλα το Air το οποιο θελει χαλαρα κανα 6μηνο μεχρι να ανανεωθει και το Pro 10μηνο...
gRim Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Όταν σκοπεύεις να δώσεις 1600 ευρώ για ένα λάπτοπ που σκοπεύεις να το κρατήσεις 2-3 χρόνια το σκέφτεσαι λίγο καλύτερα. Αν πίστευα ότι ένα core 2 duo στα 1.86 θα μου αρκούσε για τα επόμενα 2 χρόνια τουλάχιστον, θα το αγόραζα. Έτσι σκέφτομαι και όχι να αγοράσω κάτι αμέσως μόλις βγει. Μακάρι να είχα τα λεφτά να μην έμπαινα καν σε αυτή τη διαδικασία και να άλλαζα κάθε χρόνο.
elenpi Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Να ποστάρω κι εγώ βρε παιδιά τον πόνο μου? Ξέρετε αν αναμένεται να ανανέωση στους iMac? Γιατί κάπου πήρε το μάτι μου ότι από μέσα Μαρτίου μέχρι μέσα Μαίου, ίσως κάνουν την εμφάνισή τους... Γνωρίζετε τίποτα σχετικό; Όχι τίποτ' άλλο, αλλά θέλω να "σκοτώσω" το Dell Studio που έχω, αλλά μην μείνω κ χωρίς υπολογιστή. Έχω, βέβαια, το 13' macbook μου, το οποίο και χρησιμοποιώ όλη μέρα (το Dell το έχω μόνο για να "κατεβαστήρι" και για να κάνω update στο windows essential... ). Κ στο 13', δυστυχώς, δε μπορώ να δουλέψω κανονικά, γιατί χρειάζομαι μεγάλη οθόνη κ έτσι, για σοβαρές δουλειές, αναγκάζομαι να πηγαίνω στο Dell κ στα Windows...
tr3quart1sta Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Να ποστάρω κι εγώ βρε παιδιά τον πόνο μου? Ξέρετε αν αναμένεται να ανανέωση στους iMac? Γιατί κάπου πήρε το μάτι μου ότι από μέσα Μαρτίου μέχρι μέσα Μαίου, ίσως κάνουν την εμφάνισή τους... Γνωρίζετε τίποτα σχετικό; Όχι τίποτ' άλλο, αλλά θέλω να "σκοτώσω" το Dell Studio που έχω, αλλά μην μείνω κ χωρίς υπολογιστή. Έχω, βέβαια, το 13' macbook μου, το οποίο και χρησιμοποιώ όλη μέρα (το Dell το έχω μόνο για να "κατεβαστήρι" και για να κάνω update στο windows essential... ). Κ στο 13', δυστυχώς, δε μπορώ να δουλέψω κανονικά, γιατί χρειάζομαι μεγάλη οθόνη κ έτσι, για σοβαρές δουλειές, αναγκάζομαι να πηγαίνω στο Dell κ στα Windows... αμα συνδεσεις το macbook με την οθονη του Dell?
kpartsi Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 αμα συνδεσεις το macbook με την οθονη του Dell? Το dell studio είναι laptop.
tr3quart1sta Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 The new MacBook Pro support memory bars of 8 GB δλδ 16 γιγα ραμ!! Το dell studio είναι laptop. σωστα... με μπερδεψε η μεγαλη οθονη που ειπε...
kpartsi Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 The new MacBook Pro support memory bars of 8 GB δλδ 16 γιγα ραμ!! Πιο ακριβό θα είναι το MBP ή η μνήμη του;;;;; link $1600!!!!!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.