tr3quart1sta Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 What you need to know about Thunderbolt
Loser Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Όσον αφορά το superdrive... Τι σας έχει πιάσει; Τόσο πολύ άχρηστο είναι; Δλδ για να κάψουμε 1 DVD θα πρέπει να κουβαλάμε φορητό drive; Αχ, θυμάμαι όταν είχε πρωτοπαρουσιαστεί το air χωρίς superdrive, το τι φασαρία είχε γίνει τότε.... (αν και εγώ είμαι υπέρ της κατάργησής του). Όσο για τα rumors περί 2 δίσκων 1 SSD για το λειτουργικό και ένα για τα αρχεία του χρήστη, νομίζω ότι κάτι τέτοιο για να το δούμε θα πρέπει να περιμένουμε και αλλαγές στο λειτουργικό (και σίγουρα ένα μεγάλο event που να το παρουσιάζουν). Γενικά το mac OS είναι φτιαγμένο για τον απλό χρήστη, για κάποιον που δεν πρέπει να ψάχνει πώς τι και πού. Το να βάζεις τον χρήστη να αποθηκεύει τα αρχεία του σε έναν σκληρό δίσκο και το λειτουργικό σε άλλον, νομίζω ότι εκτός της λογικής της apple. Μια τέτοια αλλαγή θα πρέπει να γίνει με κάποιον τρόπο που να μην είναι εμφανής στον τελικό χρήστη, άρα θα πρέπει να υπάρχει ειδική συμπεριφορά του λειτουργικού.
warchief Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Αχ, θυμάμαι όταν είχε πρωτοπαρουσιαστεί το air χωρίς superdrive, το τι φασαρία είχε γίνει τότε.... (αν και εγώ είμαι υπέρ της κατάργησής του). Όσο για τα rumors περί 2 δίσκων 1 SSD για το λειτουργικό και ένα για τα αρχεία του χρήστη, νομίζω ότι κάτι τέτοιο για να το δούμε θα πρέπει να περιμένουμε και αλλαγές στο λειτουργικό (και σίγουρα ένα μεγάλο event που να το παρουσιάζουν). Γενικά το mac OS είναι φτιαγμένο για τον απλό χρήστη, για κάποιον που δεν πρέπει να ψάχνει πώς τι και πού. Το να βάζεις τον χρήστη να αποθηκεύει τα αρχεία του σε έναν σκληρό δίσκο και το λειτουργικό σε άλλον, νομίζω ότι εκτός της λογικής της apple. Μια τέτοια αλλαγή θα πρέπει να γίνει με κάποιον τρόπο που να μην είναι εμφανής στον τελικό χρήστη, άρα θα πρέπει να υπάρχει ειδική συμπεριφορά του λειτουργικού. Αντρέα κάτι τέτοιο μπορεί να γίνει πολύ εύκολα, ο SSD mounted sto root / partition kai to /User στον δεύτερο σκληρό. Πιστεύω πως το πρόβλημα αυτή την στιγμή με την Apple και την κουτσουρεμένη υποστήριξη SSD έχει να κάνει με το TRIM support στο Snow Leopard, και για το οποιο δεν υπάρχει ούτε rumor γιατί δεν έχει υλοποιηθεί και γιατί (απο ότι φαίνεται) δεν πρόκειται να υλοποιηθεί.
Tablet Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Αυτα ειναι επιτελους! Τωρα τι να πει κανεις... Νομιζω απο τις καλυτερες αναβαθμισεις των τελευταιων ετων...
mentoras99 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 συνήθως +1 μήνα Δηλαδη, από τοτε και μετα θα μπορουν να δεχθουν παραγγελία για τα νεα μοντελα? Στα τελη Μαρτη περιπου, κατα προσεγγιση, και με βαση την υπαρχουσα εμπειρια?
dreamdok Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 εγώ έχω mini mac και θα περιμένω τους νέους imac είχα μια πιθανότητα να πάρω το pro 15' άλλα για αυτά τα spec είναι ΚΟΡΟΪΔΙΑ τα 1800 ευρώ μεταξύ μας αν δεν φορούσε osx δεν θα έπιανε πάνω από 900 ευρώ άλλα τόσα για το λειτουργικό και το μιλαρακι ? υπαρχή κοροϊδία όπως προανέφερα είναι σίγουρο μην τσιμπάτε εύκολα - δείτε την περίπτωση mini mac 2010 μόνο για ελάχιστες διαφορές ζητούσαν 300 επιπλέω από το 2009 late - ένταξη είναι εμπόριο πουλάνε τρελά άλλα σαν αγοραστές-χρήστες να βλέπουμε και το συμφέρων μας
tr3quart1sta Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Δηλαδη, από τοτε και μετα θα μπορουν να δεχθουν παραγγελία για τα νεα μοντελα? Στα τελη Μαρτη περιπου, κατα προσεγγιση, και με βαση την υπαρχουσα εμπειρια? Εγω περασα το πρωι μια βολτα απο το Saturn (Ελβετια) και ταχουνε φερει ηδη!!!
banned_acc Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 μια πιθανότητα να πάρω το pro 15' άλλα για αυτά τα spec είναι ΚΟΡΟΪΔΙΑ τα 1800 ευρώ γιατι θεωρεις οτι ειναι κοροιδια ?μια χαρα ειναι τα spec αν εξαιρεσεις τον σκληρο και τα γραφικα στο 13αρι!αν θελεις παιχνιδια απλα παιρνεις παιχνιδομηχανη
ixthy Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Αυτα ειναι επιτελους! Τωρα τι να πει κανεις... Νομιζω απο τις καλυτερες αναβαθμισεις των τελευταιων ετων... Δεν ξέρω αν κάνεις πλάκα, αλλά συμφωνώ. Δεν είδαμε αλλαγές στο σασί, αλλά το hardware είναι απίστευτα πιο γρήγορο από τα υπάρχοντα mbp, όπως δείχνουν κάποιες μετρήσεις που κυκλοφόρησαν και εδώ... H 6750M και οι τετραπύρηνοι σε συνδιασμό με το thunderbolt τα σπάνε! Αισθάνομαι περίεργα που τα τωρινά 13άρια είναι εφάμιλλα με το 17άρι μου με arrandale στα 2,66 και 330Μ GT nvidia. Tα τωρινά μοντέλα έχουν διπλασιάσει τις επιδόσεις, ενώ και τα γραφικά φαίνεται να ανεβαίνουν έως και 3 φορές!!! Διάβαζα σε ένα άλλο forum ότι η 6750 στο starcraft 2 βγάζει 40 fps με full graphics, κάτι που για τα δεδομένα των mbp ακούγεται εξωπραγματικό! Βέβαια και η τιμή τιμή δεν έχει!!!
Loser Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Αντρέα κάτι τέτοιο μπορεί να γίνει πολύ εύκολα, ο SSD mounted sto root / partition kai to /User στον δεύτερο σκληρό. Πιστεύω πως το πρόβλημα αυτή την στιγμή με την Apple και την κουτσουρεμένη υποστήριξη SSD έχει να κάνει με το TRIM support στο Snow Leopard, και για το οποιο δεν υπάρχει ούτε rumor γιατί δεν έχει υλοποιηθεί και γιατί (απο ότι φαίνεται) δεν πρόκειται να υλοποιηθεί. πάνω στην ώρα Link
archi Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Εγώ την Δευτέρα θα πάρω μάλλον το 13αρη i5 2.3 απο Αγγλία,περίμενα περισσότερα πράγματα αλλα αποτι διαβάζω τα μηχανήματα είναι πιο γρήγορα κ δυνατά απο τα προηγούμενα!σκεφτόμουν κ το 15αρη i7 2.0 αλλα έχουν 550 λίρες διάφορα!δεν ξέρω αν αξίζει,τουλάχιστον για την χρήση που το θέλω. Sent from my iPhone using Insomnia
gallaki Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 εγώ παρήγγειλα απο Καναδά το 13 to i5 θα το στείλει ενας θείος. Τί να κάνω για να μήν πλερώσω τελεωνείο? Απλα να το στείλει σαν δώρο και να σημειώσει οτι η τιμή του είνια κατω απο 100$??
panos2000gr Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 εγώ παρήγγειλα απο Καναδά το 13 to i5 θα το στείλει ενας θείος. Τί να κάνω για να μήν πλερώσω τελεωνείο? Απλα να το στείλει σαν δώρο και να σημειώσει οτι η τιμή του είνια κατω απο 100$?? Πολύ χλωμό να περάσει χωρίς τελωνείο...στην θέση σου θα το σκεφτόμουν 2 και 3 φορές πριν το παραγγείλω από Καναδά. Εδώ ανοίγουν στο τελωνείο τα μικροαντικείμενα από Ebay και πιστεύεις ότι θα τους ξεφύγει το Macbook? Αλλο να πας στο Καναδά και να φέρεις ένα μαζί σου (χωρίς κουτί πάντα) και άλλο να το παραγγείλεις.
gallaki Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Πολύ χλωμό να περάσει χωρίς τελωνείο...στην θέση σου θα το σκεφτόμουν 2 και 3 φορές πριν το παραγγείλω από Καναδά. Εδώ ανοίγουν στο τελωνείο τα μικροαντικείμενα από Ebay και πιστεύεις ότι θα τους ξεφύγει το Macbook? Αλλο να πας στο Καναδά και να φέρεις ένα μαζί σου (χωρίς κουτί πάντα) και άλλο να το παραγγείλεις. θα μου το στείλει ένας θείος. απλά έλεγα μήπως μπορέσω να κανω κάτι για να μήν πληρώσω τελωνείο. αμα το έβαζε σε άλλο κουτι ισως? ή το πολύ πολύ θα του πώ να περμένει και επειδή κάνει συχνά ταξίδια αυτός μόλις έρθει ευρώπη να μου το στείλει απο κάποια ευρωπαική χώρα :/ γμτ... αμα τελικά περάσει τελωνείο πόσο λέτε να πληρώσω?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.