kebinB Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 1199$ τ 13"? δεν θα βάλει ποτέ μιαλό η Apple? ελεος! εγω θα περιμένω του 2012. με το καλό και το 13. δεν ειναι τρόπος σκέψης αυτός. αν σου χρείαζεται το αγωράζεις αν οχι μπαινεις σε αυτο το τριπάκι να περιμένεις και ξανά το ίδιο. παντα θα εισαι τεχνολογικά πίσω μην το ψάχνεις, παντα θα υπάρχει κάτι καινούργιο. πλήρης απογοήτευση
GnG Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 με το καλό και το 13. δεν ειναι τρόπος σκέψης αυτός. αν σου χρείαζεται το αγωράζεις αν οχι μπαινεις σε αυτο το τριπάκι να περιμένεις και ξανά το ίδιο. παντα θα εισαι τεχνολογικά πίσω μην το ψάχνεις, παντα θα υπάρχει κάτι καινούργιο. Έχεις απόλυτο δίκιο σε αυτό. Αν όμως κάτι δεν σου είναι απολύτως αναγκαίο(κάνεις την δουλειά σου και αλλιώς) και έχεις μαζέψει και 2000 ευρώ να ξοδέψεις, περιμένεις την κατάλληλη στιγμή. Απ'ότι δείχνουν τα πράγματα το επόμενο update θα είναι το δυνατό (redesign) και το θέμα είναι τι κάνουμε τώρα...
basilis5 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 εγω που το θελω για excel, mathematica, multimedia ,internet αξιζει λετε το νεο προ; νιωθω πολυ απογοητευμενος. Ενω αποφασισα πριν 2 μηνες να παρω ενα 13.ρι προ, περιμενα τα καινουργια,και δεν μπορω να πω πως ενθουσιαστηκα..εστω να ηταν φθηνοτεροι...
Palp Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 "State-of-the-art processors. All-new graphics. Breakthrough high-speed I/O. Three very big leaps forward." Ήθελα να ήξερα πως πέρασε από το marketing το παραπάνω.... είναι τουλάχιστον αστείο.
mentoras99 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Ποτε λετε να ερθουν ελλαδα, ή να το θεσω αλλιως ποτε θα μπορουν οι εδω resellers να δεχθουν παραγγελιες?(που σημαινει οτι θα εχουν οριστικες τιμες/configuration built to order κλπ)
Loser Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Ποτε λετε να ερθουν ελλαδα, ή να το θεσω αλλιως ποτε θα μπορουν οι εδω resellers να δεχθουν παραγγελιες?(που σημαινει οτι θα εχουν οριστικες τιμες/configuration built to order κλπ) συνήθως +1 μήνα
ixthy Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Ρε παιδιά πέρα από τους σχεδιασμούς και τα φούμαρα, το παρόν σασί είναι κορυφαίο. Τώρα αν το liquid metal είναι ακόμα καλύτερο μένει να το δούμε του χρόνου. Όσον αφορά το super drive εννοείται ότι για pro μηχανήματα είναι απαραίτητο. Πώς είναι δυνατόν να μην μπορείς να κάψεις ένα βιντεάκι ή μερικές φωτογραφιούλες; Δλδ το iDVD θέλετε να λέγεται istick? lol Τέλος πάντων ωραίοι οι SSD και προσωπικά ούτε εγώ δεν πολυχρησιμοποιώ δισκάκια, αλλά θα έρθει μια ωραία μέρα που θα θες να βοηθήσεις έναν απλό χρήστη και φυσικά ένα CD ή ένα DVD είναι πολύ πιο βολικό από το να του δώσεις τo στικάκι σου. Οι ουσιαστικές αναβαθμίσεις είναι πολύ σημαντικές, σε βαθμό που με κάνουν να θέλω να πουλήσω το mbp core i7 που έχω... Thunderbolt, 4πύρηνα i7 και i5 και... ati??? Για τη cpu δε με νοιάζει... Οι arrandale είναι ήδη πολύ ισχυροί και προφανώς έχουν και λίγο καλύτερη αυτονομία... Αλλά είναι δυνατόν η 6750Μ να είναι 3 φορές γρηγορότερη από την 330Μ;;;;;; Η 6750Μ είναι medium ranged... είναι δυνατόν να ρίχνει τόσο πολύ της 330Μ που είναι στην ίδια κατηγορία; (με βάση το notebook check http://www.notebookcheck.net/AMD-Radeon-HD-6750M.43958.0.html)
gallaki Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 άνοιξε το στορε http://store.apple.com/us/browse/home/shop_mac/family/macbook_pro?mco=MTM3NjU5MzU
Palp Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 100 δολλάρια παραπάνω για να αλλάξουν τον 500 gb @ 5400 rpm σε 500 gb @ 7200 rpm... και κρατάνε και τον 5400rpm.
gallaki Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 ειναι λίγο κωλοπιάσιμο αλλα πρέπει να το περιμένουμε αυτό εφόσων θέλουμε μακ....
EyeofOne Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Κατά την γνώμη μου όποιος θέλει macbook pro 13 να τρέξει να πάρει το προηγούμενο (πλέον) μοντέλο... Καλοί οι νέοι επεξέργαστες αλλά σε αυτή την κατηγορία οι 3 ώρες (θεωρητικά) λιγότερη μπαταρία είναι σημαντικό θέμα...
gRim Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Θα έπαιρνα το πρώτο μου μακ αλλά μάλλον θα περιμένω ή θα παω για το air. Απαράδεκτο αυτό με την αυτονομία. Φταίνε και τα rumors που ξενέρωσα έτσι αλλά δεν μπορούσαν να ανεβάσουν τουλάχιστον την ανάλυση στο 13 και να έβαζαν και έναν SSD και ας άφηναν ίδιο επεξεργαστή...όχι αυτό το πράγμα όμως..
tr3quart1sta Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 +++ thunderbolt + 1333 ram ++ cpu + (-50 chf!) (=-40 eur) + facetime hd + gpu = 9+ - 5400 rpm --- no ssd -- low res/matte -- battery - chasis -- "super"drive = 11-
basilis222 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Ακόμα δεν εφηγε ο Steve και τα σκάτοσαν. Καλά βαριουνται να σκευτούν τι πρέπει να βάλουν στο Pro? έλεος!
telegamesvg Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 TEΛΕΙΑ ... Να ειναι καλα η APPLE με γλυτωσε απο ενα εξοδο ...ΟΥΦ ... Μια χαρα κρατει ακομη το 15" ΜBP μου με την 9600GT δεν βλεπω τον λογο να δωσω 800+ για το νεο 15" . Καλυτερα να βαλω εναν SSD ή να παω για MB air !!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.