Προς το περιεχόμενο

Νεα ΜΒ pro, πότε θα κυκλοφορήσουν;;

neosmacuser

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1199$ τ 13"? δεν θα βάλει ποτέ μιαλό η Apple? ελεος! εγω θα περιμένω του 2012.

με το καλό και το 13. δεν ειναι τρόπος σκέψης αυτός. αν σου χρείαζεται το αγωράζεις αν οχι μπαινεις σε αυτο το τριπάκι να περιμένεις και ξανά το ίδιο.

παντα θα εισαι τεχνολογικά πίσω μην το ψάχνεις, παντα θα υπάρχει κάτι καινούργιο.

πλήρης απογοήτευση

• Απαντ. 396
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

με το καλό και το 13. δεν ειναι τρόπος σκέψης αυτός. αν σου χρείαζεται το αγωράζεις αν οχι μπαινεις σε αυτο το τριπάκι να περιμένεις και ξανά το ίδιο.

παντα θα εισαι τεχνολογικά πίσω μην το ψάχνεις, παντα θα υπάρχει κάτι καινούργιο.

Έχεις απόλυτο δίκιο σε αυτό.

Αν όμως κάτι δεν σου είναι απολύτως αναγκαίο(κάνεις την δουλειά σου και αλλιώς) και έχεις μαζέψει και 2000 ευρώ να ξοδέψεις, περιμένεις την κατάλληλη στιγμή.

Απ'ότι δείχνουν τα πράγματα το επόμενο update θα είναι το δυνατό (redesign) και το θέμα είναι τι κάνουμε τώρα...

Δημοσ.

εγω που το θελω για excel, mathematica, multimedia ,internet αξιζει λετε το νεο προ;

νιωθω πολυ απογοητευμενος. Ενω αποφασισα πριν 2 μηνες να παρω ενα 13.ρι προ, περιμενα τα καινουργια,και δεν μπορω να πω πως ενθουσιαστηκα..εστω να ηταν φθηνοτεροι...

Δημοσ.

"State-of-the-art processors. All-new graphics. Breakthrough high-speed I/O.

Three very big leaps forward."

Ήθελα να ήξερα πως πέρασε από το marketing το παραπάνω.... είναι τουλάχιστον αστείο.

Δημοσ.

Ποτε λετε να ερθουν ελλαδα, ή να το θεσω αλλιως ποτε θα μπορουν οι εδω resellers να δεχθουν παραγγελιες?(που σημαινει οτι θα εχουν οριστικες τιμες/configuration built to order κλπ)

Δημοσ.

Ποτε λετε να ερθουν ελλαδα, ή να το θεσω αλλιως ποτε θα μπορουν οι εδω resellers να δεχθουν παραγγελιες?(που σημαινει οτι θα εχουν οριστικες τιμες/configuration built to order κλπ)

συνήθως +1 μήνα

Δημοσ.

Ρε παιδιά πέρα από τους σχεδιασμούς και τα φούμαρα, το παρόν σασί είναι κορυφαίο. Τώρα αν το liquid metal είναι ακόμα καλύτερο μένει να το δούμε του χρόνου.

Όσον αφορά το super drive εννοείται ότι για pro μηχανήματα είναι απαραίτητο. Πώς είναι δυνατόν να μην μπορείς να κάψεις ένα βιντεάκι ή μερικές φωτογραφιούλες; Δλδ το iDVD θέλετε να λέγεται istick? lol

Τέλος πάντων ωραίοι οι SSD και προσωπικά ούτε εγώ δεν πολυχρησιμοποιώ δισκάκια, αλλά θα έρθει μια ωραία μέρα που θα θες να βοηθήσεις έναν απλό χρήστη και φυσικά ένα CD ή ένα DVD είναι πολύ πιο βολικό από το να του δώσεις τo στικάκι σου.

Οι ουσιαστικές αναβαθμίσεις είναι πολύ σημαντικές, σε βαθμό που με κάνουν να θέλω να πουλήσω το mbp core i7 που έχω... Thunderbolt, 4πύρηνα i7 και i5 και... ati??? Για τη cpu δε με νοιάζει... Οι arrandale είναι ήδη πολύ ισχυροί και προφανώς έχουν και λίγο καλύτερη αυτονομία... Αλλά είναι δυνατόν η 6750Μ να είναι 3 φορές γρηγορότερη από την 330Μ;;;;;; Η 6750Μ είναι medium ranged... είναι δυνατόν να ρίχνει τόσο πολύ της 330Μ που είναι στην ίδια κατηγορία; (με βάση το notebook check http://www.notebookcheck.net/AMD-Radeon-HD-6750M.43958.0.html)

Δημοσ.

Κατά την γνώμη μου όποιος θέλει macbook pro 13 να τρέξει να πάρει το προηγούμενο (πλέον) μοντέλο... Καλοί οι νέοι επεξέργαστες αλλά σε αυτή την κατηγορία οι 3 ώρες (θεωρητικά) λιγότερη μπαταρία είναι σημαντικό θέμα...

Δημοσ.

Θα έπαιρνα το πρώτο μου μακ αλλά μάλλον θα περιμένω ή θα παω για το air. Απαράδεκτο αυτό με την αυτονομία. Φταίνε και τα rumors που ξενέρωσα έτσι αλλά δεν μπορούσαν να ανεβάσουν τουλάχιστον την ανάλυση στο 13 και να έβαζαν και έναν SSD και ας άφηναν ίδιο επεξεργαστή...όχι αυτό το πράγμα όμως..

Δημοσ.

TEΛΕΙΑ ... :rolleyes:

Να ειναι καλα η APPLE με γλυτωσε απο ενα εξοδο ...ΟΥΦ ... :-D

Μια χαρα κρατει ακομη το 15" ΜBP μου με την 9600GT δεν βλεπω τον λογο να δωσω 800+ για το νεο 15" .

Καλυτερα να βαλω εναν SSD ή να παω για MB air !!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...