Προς το περιεχόμενο

Νεα ΜΒ pro, πότε θα κυκλοφορήσουν;;

neosmacuser

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχουμε Apple Store Στην ελλαδα? μπορεις απο το Amazon. Για ελλαδα θα αργισουν.

Είναι λίγο offtopic η ερώτηση, αλλά για αγορά macbook από amazon ισχύει 12μηνη εγγύηση;

• Απαντ. 396
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Είναι λίγο offtopic η ερώτηση, αλλά για αγορά macbook από amazon ισχύει 12μηνη εγγύηση;

ναι αποπου και να παρεις ιχσυει παγκοσμια εγγυηση

Δημοσ.

Ρε παιδια, ποτε αναμενουμε μες τη μερα να ανανεωθει το apple store και να βγουνε στον αερα τα νεα μοντελα?

Σημερα? Αυριο? Πότε; (ωρες ελλαδας)

Δημοσ.

Here are the specifications of one 15" Macbook Pro, most certainly the lower end one.

Core i7 quad core 2 GHz 6 MB of L3 cache

4 GB DDR3 1333 MHz

Hard Drive 500 GB 5400 rmp

15" Display with a 1440x900 resolution

Intel HD 3000

Radeon HD 6490 256 MB of VRAM

HD Facetime video camera

Superdrive 8x

Thunderbolt port compatible with I/O peripherals and high speed Mini DisplayPort

SDXC card slot, one Firewire 800 and two USB 2.0

Numeric audio out

Ethernet

Backlit keyboard

Dimensions and weight 36,4x24,9x2,41 cm; 2,54 kg

Δημοσ.

Τα ιδια site που μας ειχαν φλομωσει στις φημες τοσες μερες , τωρα γραφουν οτι τα mbp που θα ανακοινωθουν σημερα θα ειναι απλο upgrade και οι σημαντικες αλλαγες σε design , specs , υλικα κλπ θα ερθουν με τα mbp του 2012.

ΕΛΕΟΣ!!

Δημοσ.

Η επιτυχία του καινούργιου μοντέλου θα εξαρτηθεί αποκλειστικά από την τιμή του! Ειδικότερα για το 13αρι, αν ξεφύγει πάνω από τα 1450-1500 ευρώ νομίζω ότι θα πατώσει!!! Δεν βλέπω καμιά ουσιαστική αναβάθμιση πλην του επεξεργαστή που να με κάνει να το προτιμήσω σε σχέση με το παρόν μοντέλο.

Το entry level 13αρι μπορείς να το βρεις σήμερα ολοκαίνουργιο με 1150 ευρώ. Όσοι το πάρουν ή όσοι το έχουν, μπορούν να "πετάξουν" μαμά δίσκο+supedrive και να το μετατρέψουν με ένα πακέτο αναβάθμισης 300-350 ευρώ σε ένα πάρα πολύ δυνατό μηχάνημα.

Συγκεκριμένα με 330 ευρώ αγοράζεις:

- SSD OCZ Vertex 2 120GB

- WD 750GB 2.5"

- 2nd Optibay HDD που μπαίνει στη θέση του superdrive

- USB 2.0 enclosure for Superdrive (για να το κάνουμε εξωτερικό)

και έχεις έναν MACBOOK PRO με όλα τα καλούδια, έναν ταχύτατο SSD και πολύ μεγάλο αποθηκευτικό χώρο. Σημαντικά πράγματα δηλαδή που απουσιάζουν από το νέο MBP.

Δημοσ.

υπομονή λίγη ώρα ακόμα και θα ξέρουμε τα ακριβή specs και τις τιμές (οι οποίες δεν νομίζω ότι θα διαφέρουν από τις σημερινές, πάγια τακτική της apple)

το είχα πει και νωρίτερα για τα rumors, ποτέ μην τα εμπιστεύεστε.

Όσο για το complete redesign εγώ θεωρώ πολύ απίθανο να προχωρήσουν σε τέτοια αλλαγή και να μην κάνουν event για να τα παρουσιάσουν

Δημοσ.
Όσο για το complete redesign εγώ θεωρώ πολύ απίθανο να προχωρήσουν σε τέτοια αλλαγή και να μην κάνουν event για να τα παρουσιάσουν

Αυτό είναι που θα έπρεπε να μας υποψιάσει ότι δεν στέκουν τα rumors.

Δημοσ.

Η επιτυχία του καινούργιου μοντέλου θα εξαρτηθεί αποκλειστικά από την τιμή του! Ειδικότερα για το 13αρι, αν ξεφύγει πάνω από τα 1450-1500 ευρώ νομίζω ότι θα πατώσει!!! Δεν βλέπω καμιά ουσιαστική αναβάθμιση πλην του επεξεργαστή που να με κάνει να το προτιμήσω σε σχέση με το παρόν μοντέλο.

Το entry level 13αρι μπορείς να το βρεις σήμερα ολοκαίνουργιο με 1150 ευρώ. Όσοι το πάρουν ή όσοι το έχουν, μπορούν να "πετάξουν" μαμά δίσκο+supedrive και να το μετατρέψουν με ένα πακέτο αναβάθμισης 300-350 ευρώ σε ένα πάρα πολύ δυνατό μηχάνημα.

Συγκεκριμένα με 330 ευρώ αγοράζεις:

- SSD OCZ Vertex 2 120GB

- WD 750GB 2.5"

- 2nd Optibay HDD που μπαίνει στη θέση του superdrive

- USB 2.0 enclosure for Superdrive (για να το κάνουμε εξωτερικό)

και έχεις έναν MACBOOK PRO με όλα τα καλούδια, έναν ταχύτατο SSD και πολύ μεγάλο αποθηκευτικό χώρο. Σημαντικά πράγματα δηλαδή που απουσιάζουν από το νέο MBP.

Φίλε Πάνο περιγράφεις την ιδανική αναβάθμιση για μένα με τα προϊόντα που διαλέγεις..

Με τα Rumours παιδιά νομίζω φτάσαμε να σκιαγραφούμε τα MacBook Pro έτσι όπως θα ναι μετά από 2 χρόνια κ όχι σήμερα φυσικά...

Με το σταγονόμετρο τα upgrades λέμε...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...