Προς το περιεχόμενο

Νεα ΜΒ pro, πότε θα κυκλοφορήσουν;;

neosmacuser

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 396
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ρε παιδιά τι ώρα συνήθως κλείνουνε τα site όταν πρόκειται για ανανέωση;

Θα βάλω ξυπνητήρι :rolleyes:

Δημοσ.

Tο φάγαμε ήδη το άκυρο..... Το μόνο άξιο λόγου βλέπω το Light Peak. Τώρα για HD Front Camera ή για το Sandy Bridge δεν πρόκειται να ουρλιάξω από χαρά!!!! :X Το ρημάδι το super drive εκεί, δεν λέει να φύγει!!!! Απογοήτευση..... :mad:

Mbp13specs.jpeg

Δημοσ.

να ρωτήσω κατι, αυτή η κάρτα γραφικών που έχει πάνω τι λέει? είναι καλύτερη απο την 320Μ που είχαν τα παλιά?

Edit: Εντάξει το κοίταξα εδώ http://www.notebookcheck.net/Intel-HD-Graphics-3000.37948.0.html

λέει είναι 10% καλύτερη απο την 320Μ, το οτι έχει όμως shared μνήμη δεν είναι καπως?

Δημοσ.

Tο φάγαμε ήδη το άκυρο..... Το μόνο άξιο λόγου βλέπω το Light Peak. Τώρα για HD Front Camera ή για το Sandy Bridge δεν πρόκειται να ουρλιάξω από χαρά!!!! :X Το ρημάδι το super drive εκεί, δεν λέει να φύγει!!!! Απογοήτευση..... :mad:

ναι ρε γμτ... παμε για το air 2011

να ρωτήσω κατι, αυτή η κάρτα γραφικών που έχει πάνω τι λέει? είναι καλύτερη απο την 320Μ που είχαν τα παλιά?

Edit: Εντάξει το κοίταξα εδώ http://www.notebookcheck.net/Intel-HD-Graphics-3000.37948.0.html

λέει είναι 10% καλύτερη απο την 320Μ, το οτι έχει όμως shared μνήμη δεν είναι καπως?

και η 320Μ shared εχει ... εγω εχω ακομα πιο παλια την 9400 και παιζω full hd fps χωρις το παραμικρο κολλημα

Δημοσ.

στο 2010 μοντέλο shared είναι? αμα είναι ετσι εντάξει.. αντε να περασει η κωλομερα να δούμε. Θα τσιμπήσω ενα 13 σιγουρα ειδικά τωρα που μεγάλωσαν και την μπαταρία

Δημοσ.

ναι ρε γμτ... παμε για το air 2011

και η 320Μ shared εχει ... εγω εχω ακομα πιο παλια την 9400 και παιζω full hd fps χωρις το παραμικρο κολλημα

Να σου πω την αλήθεια, όντως περίμενα ότι θα γινόταν μια απλή αναβάθμιση του hardware χωρίς τίποτα το ιδιαίτερο... βέβαια δεν αρνούμαι ότι με τις φήμες που κυκλοφόρησαν τις τελευταίες μέρες για liquid metal και ssd φτιάχτηκα πολύ! Πιστεύω ότι το καλοκαίρι-φθινόπωρο θα δούμε το Lion να τρέχει σε νέα σειρά MBP (Air-like)!!!!!

Κι εγώ με την 9400 δεν συναντώ προβλήματα.... σπάνια το γυρνάω στην 9600!

Δημοσ.

Παιδια επειδη παλια δεν τα προσεχα ,συνηθιζεται σε παλιοτερα launch των Mac ,μεχρι και λιγες μερες πριν να κυκλοφορουν τοσα πολλα και εντυπωσιακα rumours ????

Πραγματικα τελικα πιστευω οτι το 90% των χρηστων καλυπτεται (και βολευεται και καλυτερα) με το air (μην σου πω με το ipad... ^_^ ).

Χθες διαβαζα οτι photoshop , aperture , imovie κλπ τρεχουν μια χαρα στο air.

Αν και 5 λεπτα που το παιξα σε applestore μου φανηκε λιγο αργο.

Υπαρχει κανα νεο για sandybridge στα air??

Δημοσ.

Δηλαδή δεν θα έχει SSD? ή μπορείς να διαλέξεις τι θες? :rolleyes: Πάντος το superdrive δεν το θέλω. αν ειναι ετσι οπως λεει στην φοτο θα περιμενω τα MBP του 2012.

Edit: θα υπάρχουν σε όλα τα μοντέλα 16GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου SSD για το λειτουργικό σύστημα με δυνατότητα αντικατάστασης του SuperDrive με δεύτερο SSD στα μοντέλα των 15″ και 17″

Δημοσ.

Παιδια επειδη παλια δεν τα προσεχα ,συνηθιζεται σε παλιοτερα launch των Mac ,μεχρι και λιγες μερες πριν να κυκλοφορουν τοσα πολλα και εντυπωσιακα rumours ????

Πραγματικα τελικα πιστευω οτι το 90% των χρηστων καλυπτεται (και βολευεται και καλυτερα) με το air (μην σου πω με το ipad... ^_^ ).

Χθες διαβαζα οτι photoshop , aperture , imovie κλπ τρεχουν μια χαρα στο air.

Αν και 5 λεπτα που το παιξα σε applestore μου φανηκε λιγο αργο.

Υπαρχει κανα νεο για sandybridge στα air??

Για ιουνιο λενε... αμα ειναι ετσι θα περιμενω...

Δηλαδή δεν θα έχει SSD? ή μπορείς να διαλέξεις τι θες? :rolleyes: Πάντος το superdrive δεν το θέλω. αν ειναι ετσι οπως λεει στην φοτο θα περιμενω τα MBP του 2012.

Edit: θα υπάρχουν σε όλα τα μοντέλα 16GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου SSD για το λειτουργικό σύστημα με δυνατότητα αντικατάστασης του SuperDrive με δεύτερο SSD στα μοντέλα των 15″ και 17″

Θα δουμε αυριο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...