daniel's_saving_grace Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Αν επιβεβαιωθούν οι φήμες, πάμε καλά!
tr3quart1sta Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Ε ρε και να φάμε κανένα άκυρο αύριο και να μην δούμε τίποτα... το USB 3.0 θα φαει ακυρο αυριο!!
dimgav Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Ρε παιδιά τι ώρα συνήθως κλείνουνε τα site όταν πρόκειται για ανανέωση; Θα βάλω ξυπνητήρι
kpartsi Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Tο φάγαμε ήδη το άκυρο..... Το μόνο άξιο λόγου βλέπω το Light Peak. Τώρα για HD Front Camera ή για το Sandy Bridge δεν πρόκειται να ουρλιάξω από χαρά!!!! Το ρημάδι το super drive εκεί, δεν λέει να φύγει!!!! Απογοήτευση.....
gallaki Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 να ρωτήσω κατι, αυτή η κάρτα γραφικών που έχει πάνω τι λέει? είναι καλύτερη απο την 320Μ που είχαν τα παλιά? Edit: Εντάξει το κοίταξα εδώ http://www.notebookcheck.net/Intel-HD-Graphics-3000.37948.0.html λέει είναι 10% καλύτερη απο την 320Μ, το οτι έχει όμως shared μνήμη δεν είναι καπως?
tr3quart1sta Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Tο φάγαμε ήδη το άκυρο..... Το μόνο άξιο λόγου βλέπω το Light Peak. Τώρα για HD Front Camera ή για το Sandy Bridge δεν πρόκειται να ουρλιάξω από χαρά!!!! Το ρημάδι το super drive εκεί, δεν λέει να φύγει!!!! Απογοήτευση..... ναι ρε γμτ... παμε για το air 2011 να ρωτήσω κατι, αυτή η κάρτα γραφικών που έχει πάνω τι λέει? είναι καλύτερη απο την 320Μ που είχαν τα παλιά? Edit: Εντάξει το κοίταξα εδώ http://www.notebookcheck.net/Intel-HD-Graphics-3000.37948.0.html λέει είναι 10% καλύτερη απο την 320Μ, το οτι έχει όμως shared μνήμη δεν είναι καπως? και η 320Μ shared εχει ... εγω εχω ακομα πιο παλια την 9400 και παιζω full hd fps χωρις το παραμικρο κολλημα
gallaki Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 στο 2010 μοντέλο shared είναι? αμα είναι ετσι εντάξει.. αντε να περασει η κωλομερα να δούμε. Θα τσιμπήσω ενα 13 σιγουρα ειδικά τωρα που μεγάλωσαν και την μπαταρία
kpartsi Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 ναι ρε γμτ... παμε για το air 2011 και η 320Μ shared εχει ... εγω εχω ακομα πιο παλια την 9400 και παιζω full hd fps χωρις το παραμικρο κολλημα Να σου πω την αλήθεια, όντως περίμενα ότι θα γινόταν μια απλή αναβάθμιση του hardware χωρίς τίποτα το ιδιαίτερο... βέβαια δεν αρνούμαι ότι με τις φήμες που κυκλοφόρησαν τις τελευταίες μέρες για liquid metal και ssd φτιάχτηκα πολύ! Πιστεύω ότι το καλοκαίρι-φθινόπωρο θα δούμε το Lion να τρέχει σε νέα σειρά MBP (Air-like)!!!!! Κι εγώ με την 9400 δεν συναντώ προβλήματα.... σπάνια το γυρνάω στην 9600!
mdr21 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Παιδια επειδη παλια δεν τα προσεχα ,συνηθιζεται σε παλιοτερα launch των Mac ,μεχρι και λιγες μερες πριν να κυκλοφορουν τοσα πολλα και εντυπωσιακα rumours ???? Πραγματικα τελικα πιστευω οτι το 90% των χρηστων καλυπτεται (και βολευεται και καλυτερα) με το air (μην σου πω με το ipad... ). Χθες διαβαζα οτι photoshop , aperture , imovie κλπ τρεχουν μια χαρα στο air. Αν και 5 λεπτα που το παιξα σε applestore μου φανηκε λιγο αργο. Υπαρχει κανα νεο για sandybridge στα air??
basilis222 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Δηλαδή δεν θα έχει SSD? ή μπορείς να διαλέξεις τι θες? Πάντος το superdrive δεν το θέλω. αν ειναι ετσι οπως λεει στην φοτο θα περιμενω τα MBP του 2012. Edit: θα υπάρχουν σε όλα τα μοντέλα 16GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου SSD για το λειτουργικό σύστημα με δυνατότητα αντικατάστασης του SuperDrive με δεύτερο SSD στα μοντέλα των 15″ και 17″
gpapava Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Η ονομασία Thunderbolt μόνο εμένα μου φαίνεται fail;;;
tr3quart1sta Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Παιδια επειδη παλια δεν τα προσεχα ,συνηθιζεται σε παλιοτερα launch των Mac ,μεχρι και λιγες μερες πριν να κυκλοφορουν τοσα πολλα και εντυπωσιακα rumours ???? Πραγματικα τελικα πιστευω οτι το 90% των χρηστων καλυπτεται (και βολευεται και καλυτερα) με το air (μην σου πω με το ipad... ). Χθες διαβαζα οτι photoshop , aperture , imovie κλπ τρεχουν μια χαρα στο air. Αν και 5 λεπτα που το παιξα σε applestore μου φανηκε λιγο αργο. Υπαρχει κανα νεο για sandybridge στα air?? Για ιουνιο λενε... αμα ειναι ετσι θα περιμενω... Δηλαδή δεν θα έχει SSD? ή μπορείς να διαλέξεις τι θες? Πάντος το superdrive δεν το θέλω. αν ειναι ετσι οπως λεει στην φοτο θα περιμενω τα MBP του 2012. Edit: θα υπάρχουν σε όλα τα μοντέλα 16GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου SSD για το λειτουργικό σύστημα με δυνατότητα αντικατάστασης του SuperDrive με δεύτερο SSD στα μοντέλα των 15″ και 17″ Θα δουμε αυριο
gallaki Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Αυριο ή μεθαύριο, σε ώρα USA δεν γίνεται το release?
tr3quart1sta Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Αν βγουνε πρωι εδω ειναι απογευματακι... στην αναγκη ξενυχταμε κιολας...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.