Προς το περιεχόμενο

Νεα ΜΒ pro, πότε θα κυκλοφορήσουν;;

neosmacuser

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν εβλεπες σε ενα τοπικ για τα νεα μοντελα φερραρι , εναν να μπαινει και να λεει ελπιζω τα νεα μοντελα της επιτελους να ειναι ομορφα και γρηγορα γιατι αυτο που εχω τωρα παει με 100km/h και ειναι κακασχημο , αλλα μεσα δεν μου αναβει κανα λαμπακι , οποτε τελικα αποφασισα να παω να παρω το καινουριο toyota που ειναι σκυλι , τι θα νομιζες και τι θα σκεφτοσουν γι αυτον τον τυπο??

Εμεις ουτε γινεται ουτε ειμαστε υποχρεωμενοι να γνωριζουμε την ιστορια του προβληματος σου και σε ποια φορα εχεις απευθυνθει. Ιδιως οταν αναφερεις ενα προβλημα που ειναι αν οχι προκλητικο , σπανιο για τα mac. Καταλαβαινεις λοιπον οτι χωρις εξηγησεις ειναι ευκολο με το αρχικο σου ποστ να σκεφτει κανεις για σενα , οτι και για τον τυπο με την φερραρι.

• Απαντ. 396
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αν εβλεπες σε ενα τοπικ για τα νεα μοντελα φερραρι , εναν να μπαινει και να λεει ελπιζω τα νεα μοντελα της επιτελους να ειναι ομορφα και γρηγορα γιατι αυτο που εχω τωρα παει με 100km/h και ειναι κακασχημο , αλλα μεσα δεν μου αναβει κανα λαμπακι , οποτε τελικα αποφασισα να παω να παρω το καινουριο toyota που ειναι σκυλι , τι θα νομιζες και τι θα σκεφτοσουν γι αυτον τον τυπο??

Εμεις ουτε γινεται ουτε ειμαστε υποχρεωμενοι να γνωριζουμε την ιστορια του προβληματος σου και σε ποια φορα εχεις απευθυνθει. Ιδιως οταν αναφερεις ενα προβλημα που ειναι αν οχι προκλητικο , σπανιο για τα mac. Καταλαβαινεις λοιπον οτι χωρις εξηγησεις ειναι ευκολο με το αρχικο σου ποστ να σκεφτει κανεις για σενα , οτι και για τον τυπο με την φερραρι.

πραγματικα καμμια σχεση

δεν εισαι υποχρεωμενος να ξερεις την ιστορια αλλα απο την στιγμη που γραφω κατι πριν απαντησεις αστοχα εισαι υποχρεωμενος να ριξεις μια στοιχειωδη ματια γιατι περιγραφω σαφεστατα τι εχω τραβηξει και με τι σκεπτικο αστειευομενος ειπα για win 7

ακομα και το παραδειγμα ειναι αθλιο δεν μιλαμε για κατι απλο οπως τα λαμπακια πχ σε ενα αμαξι και δεν ειναι η διαφορα φερραρι με τογιοτα

παντως παρατηρω οτι τα τελευταια χρονια οι τιμες μενουν ιδιες αλλα η ποιοτητα πεφτει

μακαρι να βγουν και σε μαυρο γιατι ειναι πραγματικα πολυ ομορφα επισης υπαρχει περιπτωση να δουμε 13αρι με καλυτερη οθονη και ματ; γιατι ειναι κριμα να εχεις ολη αυτη την αναμονη και να περιοριζεσαι λογω αντανακλασεων σε κλειστους χωρους.

Δημοσ.

παντως παρατηρω οτι τα τελευταια χρονια οι τιμες μενουν ιδιες αλλα η ποιοτητα πεφτει

μακαρι να βγουν και σε μαυρο γιατι ειναι πραγματικα πολυ ομορφα επισης υπαρχει περιπτωση να δουμε 13αρι με καλυτερη οθονη και ματ; γιατι ειναι κριμα να εχεις ολη αυτη την αναμονη και να περιοριζεσαι λογω αντανακλασεων σε κλειστους χωρους.

Ελα χριστε!Πέφτει η ποιότητα???Πως σου ήρθε αυτό?Έχεις το 13αρι το τελευταίο(το οποίο έχω μπροστά μου) και παρατήρησες πεσμένη ποιότητα?

Ρε παιδιά θα σταματήσω να μπαίνω εδώ γιατί θα τρελαθώ!Η ποιότητα είναι φοβερή σε σημείο να λέω τι άλλο καλύτερο μπορούν να βάλουν!?!

Όσον αφορά την οθόνη..Λογικά μιλάς για ανοιχτούς χώρους..που η φωτεινότητα του mbp μπορεί να λύσει το πρόβλημα των αντανακλάσεων..για μένα είναι απο τις καλύτερες στην κατηγορία και το glossy δε με ενοχλεί(αντιθέτως μ'αρεσει αλλα ειναι ΕΝΤΕΛΩΣ υποκειμενικό) οπότε θα θεωρούσα καλο να προσθέσουν την επιλογή της matte.

Το μαύρο χρώμα είναι ωραίο..Ειδικά αν είναι άλλο-καλύτερο υλικό θα είναι φοβερή επιλογή για τα new pros.

Δεν περιμένω τρελά πράγματα απο την apple αλλά σίγουρα θα εντυπωσιαστώ..όπως με όλα τα προιόντα της.Αντε με το καλό να βγεί!

Κάπου διάβασα για αύριο..λόγω τρίτης προφανώς!Επίσης παίζει να μην γίνει παρουσίαση και απλά να εμφανιστούν στο site της :ph34r:

Who knows? :-)

Δημοσ.

Ελα χριστε!Πέφτει η ποιότητα???Πως σου ήρθε αυτό?Έχεις το 13αρι το τελευταίο(το οποίο έχω μπροστά μου) και παρατήρησες πεσμένη ποιότητα?

Ρε παιδιά θα σταματήσω να μπαίνω εδώ γιατί θα τρελαθώ!Η ποιότητα είναι φοβερή σε σημείο να λέω τι άλλο καλύτερο μπορούν να βάλουν!?!

Όσον αφορά την οθόνη..Λογικά μιλάς για ανοιχτούς χώρους..που η φωτεινότητα του mbp μπορεί να λύσει το πρόβλημα των αντανακλάσεων..για μένα είναι απο τις καλύτερες στην κατηγορία και το glossy δε με ενοχλεί(αντιθέτως μ'αρεσει αλλα ειναι ΕΝΤΕΛΩΣ υποκειμενικό) οπότε θα θεωρούσα καλο να προσθέσουν την επιλογή της matte.

Το μαύρο χρώμα είναι ωραίο..Ειδικά αν είναι άλλο-καλύτερο υλικό θα είναι φοβερή επιλογή για τα new pros.

Δεν περιμένω τρελά πράγματα απο την apple αλλά σίγουρα θα εντυπωσιαστώ..όπως με όλα τα προιόντα της.Αντε με το καλό να βγεί!

Κάπου διάβασα για αύριο..λόγω τρίτης προφανώς!Επίσης παίζει να μην γίνει παρουσίαση και απλά να εμφανιστούν στο site της :ph34r:

Who knows? :-)

μιλαω για δισκους ραμ και τετοια το mac της κοπελας μου εχει ram hynix made in corea (καμμενες και αλλαγμενες με kingston) και δισκο fujitsu

και γω μπροστα μου το χω και (δεν το συζηταω οτι ειναι μακραν καλυτερο απο τα υπολοιπα λαπτοπ) αλλα το θεμα ειναι τι γινεται μεσα... και γιατι καμμια φορα τριζει οταν εχω τα χερια μου στα palmrest για ωρα.

μακαρι να ειναι αυριο γιατι εχει περασει ο καιρος

μακαρι να βγαινε και ενα 13αρι μαυρο με ματ οθονη Ι5 nvidia 425 και ssd...

Δημοσ.

Αποτι διαβασα στα 13αρια θα μπει η επιλογη για 1440x900 και για matte... και ειναι σχεδον σιγουρο οτι θα παρουσιαστουνε 24 του μηνος δλδ σε 3 (ατελειοτες) μερες!

Δημοσ.

αυτό με την ανάλυση αναμενόμενο (επιτέλους). Πάντως είναι θετικό που η apple άκουσε τις εκκλήσεις για επιλογή για matte...

Δημοσ.

Αποτι διαβασα στα 13αρια θα μπει η επιλογη για 1440x900 και για matte... και ειναι σχεδον σιγουρο οτι θα παρουσιαστουνε 24 του μηνος δλδ σε 3 (ατελειοτες) μερες!

πολυ καλα νεα αλλα για τα υπολοιπα χαρακτηριστικα ακουγεται κατι συγκεκριμενο; και σχετικα με το μαυρο χρωμα ειναι φημη η παιζει καποια σιγουρη πληροφορια;

Δημοσ.

πολυ καλα νεα αλλα για τα υπολοιπα χαρακτηριστικα ακουγεται κατι συγκεκριμενο;

διαβασε τα links που εχω ποσταρει

και σχετικα με το μαυρο χρωμα ειναι φημη η παιζει καποια σιγουρη πληροφορια;

ολα φημες ειναι

Δημοσ.

86227-Royalty-Free-RF-Clipart-Illustration-Of-A-Bored-Man-In-Prison-Counting-The-Days-With-Chalk-In-His-Cell.jpg

χαχαχαχαχα αυτο ακριβως. γιατι τοση μυστικοτητα να ξερουμε να μαζευουμε η να περιμενουμε για αργοτερα και συμβιβαστουμε με οτι εχουμε για φετο...

Δημοσ.

Bigger trackpad? Wtf?!

9to5mac.com/53012/bgr-new-macbooks-will-have-bigger-trackpad-os-on-ssd-half-pound-lighter?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+9To5Mac-MacAllDay+%289+to+5+Mac+-+Apple+Intelligence%29

Δημοσ.

Bigger trackpad? Wtf?!

9to5mac.com/53012/bgr-new-macbooks-will-have-bigger-trackpad-os-on-ssd-half-pound-lighter?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+9To5Mac-MacAllDay+%289+to+5+Mac+-+Apple+Intelligence%29

γιατι οχι; μια χαρα ειναι και οσο μεγαλυτερο τοσο το καλυτερο.

με το βαρος τι παιζει; οντως θα αλλαξουν υλικα; η απλα με μειωμενη καταναλωση θα μπορουν να μικρυνουν τις μπαταριες και να ειναι ελαφρυτερο;

Δημοσ.

hope not!!

# The lower-end models will have 8GB-16GB SSDs for Mac OS X, and will also come equipped with a regular hard drive. This will offer the benefits of SSDs — instant on and super fast performance — while also providing lots of room for power users’ files (video and Photoshop).

# The higher-end models will be SSD only, just like Apple’s new MacBook Air line.

Δημοσ.

# The higher-end models will be SSD only, just like Apple’s new MacBook Air line.

αν αληθεύει, νομίζω ότι πρέπει να αρχίσουμε να ξεχνάμε το dvd drive. Γενικά όμως δεν μου φαίνεται και πολύ σόι η είδηση, ειδικά για τα lower end μηχανήματα.

Προτείνω σε όλους να κρατάνε μικρό καλάθι......

Δημοσ.

MacGeneration (French) claims that a trusted source has leaked the specs of the new MacBook Pros. As summary of the new specs are provided:

- no more white MacBook (Apple goes back to two lines of 13" inchers)

- 16 GB SSD mSATA drives on all models to store the system

- Core i3 and third USB port on the 13" model

- Matte screen option on the higher-end 13"

- Option to replace the SuperDrive with a SSD on the 15 and 17" models

- HD screens on all models : 1440x900 on the 13", 1680x1050 on the 15"

- 200 to 300 grams lighter : 1.8 kg for the 13", 2.3 kg for the 15", 2.65 kg for the 17"

- Better battery life : 12 hours on the 13", 10 hours on the 15"

- 8 GB of RAM on the 17"

In addition to all these changes, MacGeneration cites another source who claims a "new technology" will make its way into the MacBook Pros. At this point, it seems likely that Light Peak will be introduced. Intel is reportedly holding an event on the same day (Thursday) to officially launch Light Peak.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...