Tablet Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 ξεχνα λιγο αριθμους και ονομασιες... πηρες το high-end mbp και δεν ηταν αρκετα δυνατο? Και ομως για την δουλεια μου (μηχανικός ηχου) δεν έμεινα ευχαριστημένος οσο αφορα την ταχυτητα.. Απλα πιστευω οτι θελουν να αρρωσταίνουν τον κοσμο καθε 6 μηνες με αναβαθμίσεις καθως ολοι θα τρεξουν να παρουν τα καινουργια μολις βγουν και μετα απο λιγο θα σκασουν τα quad και θα πουλαει ο κοσμος για να παρει τα καινουργια. H apple εχει ακομα χρονο να σπρωξει dual core γιατι αν βγουν τα quad σιγουρα ο κοσμος θα αργησει να αναβαθιστει... Καταλαβαινεις τι θελω να πω..
tr3quart1sta Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Και ομως για την δουλεια μου (μηχανικός ηχου) δεν έμεινα ευχαριστημένος οσο αφορα την ταχυτητα.. Απλα πιστευω οτι θελουν να αρρωσταίνουν τον κοσμο καθε 6 μηνες με αναβαθμίσεις καθως ολοι θα τρεξουν να παρουν τα καινουργια μολις βγουν και μετα απο λιγο θα σκασουν τα quad και θα πουλαει ο κοσμος για να παρει τα καινουργια. H apple εχει ακομα χρονο να σπρωξει dual core γιατι αν βγουν τα quad σιγουρα ο κοσμος θα αργησει να αναβαθιστει... Καταλαβαινεις τι θελω να πω.. ξαναρωταω πηρες το high-end (= [email protected], 8gb ram, ssd κλπ...) και δεν σου εκανε?
EyeofOne Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Και ομως για την δουλεια μου (μηχανικός ηχου) δεν έμεινα ευχαριστημένος οσο αφορα την ταχυτητα.. Απλα πιστευω οτι θελουν να αρρωσταίνουν τον κοσμο καθε 6 μηνες με αναβαθμίσεις καθως ολοι θα τρεξουν να παρουν τα καινουργια μολις βγουν και μετα απο λιγο θα σκασουν τα quad και θα πουλαει ο κοσμος για να παρει τα καινουργια. H apple εχει ακομα χρονο να σπρωξει dual core γιατι αν βγουν τα quad σιγουρα ο κοσμος θα αργησει να αναβαθιστει... Καταλαβαινεις τι θελω να πω.. φαντάζομαι σαν μηχανικός ήχου είχες και κάποια επαγγελματική κάρτα ήχου, σωστά; Αν όχι και απλά περίμενες η CPU να κάνει την όλη επεξεργασία τότε έκανες λάθος επιλογή. Αν ναι και ο i7, i5 δεν σου έκανε τότε.... Αν είναι δυνατό να φτάσουμε σε σημείο ένα μηχάνημα με ι7 4-8 GB μνήμης να μην επαρκούν.... Στην περίπτωση αυτή φταίνε οι εφαρμογές μας (ή ο τρόπος χρήσης τους) και όχι το hardware.....
Tablet Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 ειχα i7 17αρι χωρις ssd αλλα 500αρι / 7200 4gb ram με μια metric halo 2882 expanded. το mac κοστισε ~3000 ευρο. Ουκο λιγο το ποσο και δεν το μετανιωνω σε καμια περιπτωση.. Οταν το πηρα με τα περσινα δεδομενα δεν πολυ παιζανε quad mobile στην αγορα οποτε και ηξερα πολυ καλα τι αγοραζα.. Αλλα φετος που γινεται χαμος θα ηθελα να δω ενα Hi end Κομματι με quad επιλογη.. Δε λεω για ολα τα μοντελα αλλα μια επιλογη θα την ηθελα εστω σε ενα... Δεν νομιζω να χαλασει και κανεναν να βγει και ένα option για quad.. Και γιατί το λεω αυτο; Για τον εξης λογο..για να μπορέσουν κάποιοι ποιο απαιτητικοί χρηστες να τα σκασουν για εναν quad με ssd και μνήμες κλπ και να μην χρειάζεται να αναβαθμιζόμαστε καθε 6 μηνες.. Τωρα για καποιον που τρεχει απλες εφαρμογες τι dual τι quad δεν εχει και τοσο σημασια..
GoldenEye Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 ελπιζω να τα κανουν πιο αξιοπιστα και να μην θελουν καθε τρεις και λιγο format restore γιατι κολλανε μια τα update μια κρασαρουν τα αρχεια του λειτουρικο ελεος πια...
giorgos_k Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 ελπιζω να τα κανουν πιο αξιοπιστα και να μην θελουν καθε τρεις και λιγο format restore γιατι κολλανε μια τα update μια κρασαρουν τα αρχεια του λειτουρικο ελεος πια... Σε λιγο θα μας πεις οτι είδες και bsod..
GoldenEye Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Σε λιγο θα μας πεις οτι είδες και bsod.. καλη η πλακα αλλα μου χει σπασει τα νευρα αυτη η κατασταση καθε μηνα σχεδον και χωρις καμμια αιτια να χρειαζεται ξανα περασμα το λειτουργικο (εχω αρχισει να πιστευω μηπως φταιει ο δισκος αλλα φαινεται μια χαρα σε ολα τα διαγνωστικα - γιατι δεν μπορω να πιστεψω οτι ειναι τοσο αρπα κολλα το λειτουργικο που στα καλα καθουμενα με ενα απλο restart η update να μην δουλευει τιποτα και να μην μπορω να βρω λυση ουτε απο fora ουτε απο το επισημο support παρα μονο με format...) καλο το hype, ωραια μηχανηματα,καλη κατασκευη, αλλα αμα ειναι να χεις τετοια θεματα τι να τα κανεις.
mdr21 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 ελπιζω να τα κανουν πιο αξιοπιστα και να μην θελουν καθε τρεις και λιγο format restore γιατι κολλανε μια τα update μια κρασαρουν τα αρχεια του λειτουρικο ελεος πια... GoldenEye μαλλον μπερδευτηκες , εδω ειναι το φορουμ για mac. ΕΔΩ θα ηθελες να γραψεις.
giorgos_k Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 καλη η πλακα αλλα μου χει σπασει τα νευρα αυτη η κατασταση καθε μηνα σχεδον και χωρις καμμια αιτια να χρειαζεται ξανα περασμα το λειτουργικο (εχω αρχισει να πιστευω μηπως φταιει ο δισκος αλλα φαινεται μια χαρα σε ολα τα διαγνωστικα - γιατι δεν μπορω να πιστεψω οτι ειναι τοσο αρπα κολλα το λειτουργικο που στα καλα καθουμενα με ενα απλο restart η update να μην δουλευει τιποτα και να μην μπορω να βρω λυση ουτε απο fora ουτε απο το επισημο support παρα μονο με format...) καλο το hype, ωραια μηχανηματα,καλη κατασκευη, αλλα αμα ειναι να χεις τετοια θεματα τι να τα κανεις. Ok, σοβαρά αυτή τη φορά εφόσον όντως είναι έτσι όπως τα λες. Κατευθείαν service, είναι τραγικό αυτό που περιγράφεις. Εδώ και 5 χρόνια και 4 διαφορετικά μηχανήματα ποτέ δεν αντιμετώπισα κάτι παρόμοιο(προσωπική εμπειρία έτσι, δν αναφέρω απο φίλους που επίσης δν εχω ακούσει κατι). Μην ταλαιπωρήσαι άδικα, δν θα έπρεπε να συμβαίνει αυτό που λες.
GoldenEye Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 GoldenEye μαλλον μπερδευτηκες , εδω ειναι το φορουμ για mac. ΕΔΩ θα ηθελες να γραψεις. αληθεια θεωρεις την απαντηση σου σοβαρη; το ξερω τι ειναι εδω και τι ειναι το λινκ που ατυχεστατα παραθετεις χωρις κανενα νοημα. αναφερω οτι κατι δεν παει καλα και θα θελα μια λυση. και επαναλαμβανω οτι εχω τα προβληματα που αναφερω παραπανω και το μονο που διαβαζω για απαντησεις ειναι μπουρδες... το οτι δουλευει σε σας δεν μου λεει κατι γιατι εγω με το 13αρι εχω βρει τον μπελα μου (απ την αλλη η κοπελα μου ειναι απολυτα ευχαριστημενη) σε τετοιο βαθμο που θα επιστρεψω σε toshiba και win 7 και δεν το λεω για flame η αλλες τετοιες μπουρδες. το λεω γιατι ψαχνω μια λυση και το μονο που ακουω ειναι ανοητες απαντησεις οπαδικου χαρακτηρα σε διαφορα fora ή την λεξη format (γιατι ετσι ειναι τα mac η κλασσικη απαντηση ειτε φταιει το update ειτε κρασαρουν αρχεια στο δισκο και σου πεταει ενα ωραιοτατο invalid catalog record). και γι αυτο ελπιζω τα επομενα να ειναι καλυτερα σε αυτο τον τομεα
mdr21 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 GoldenEye εκανες καποιο θεμα που να αναφερεις τα προβληματα σου και να ζητας βοηθεια???? Αντιθετως γραφεις σε ενα τοπικ για τα επερχομενα νεα μοντελα mac: ελπιζω να τα κανουν πιο αξιοπιστα και να μην θελουν καθε τρεις και λιγο format restore γιατι κολλανε μια τα update μια κρασαρουν τα αρχεια του λειτουρικο ελεος πια... Δηλαδη αναφερεις ολα τα πλεονεκτηματα επιλογης ενος mac , σαν προβλημα. Και τελικα καταληγεις στο συμπερασμα οτι θα παρεις toshiba με win7. Αν ειναι μια φορα γενικευση οτι τα mac δεν κολλανε-χαλανε , το οτι το δικο σου εχει προβλημα , αρα ολα τα mac ειναι μουφα και οι κατοχοι τους οπαδοι ειναι 10 φορες γενικευση. Οι απαντησεις ειναι τοσο σοβαρες , οσο και οι ερωτησεις
vag3d Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 καλη η πλακα αλλα μου χει σπασει τα νευρα αυτη η κατασταση καθε μηνα σχεδον και χωρις καμμια αιτια να χρειαζεται ξανα περασμα το λειτουργικο (εχω αρχισει να πιστευω μηπως φταιει ο δισκος αλλα φαινεται μια χαρα σε ολα τα διαγνωστικα - γιατι δεν μπορω να πιστεψω οτι ειναι τοσο αρπα κολλα το λειτουργικο που στα καλα καθουμενα με ενα απλο restart η update να μην δουλευει τιποτα και να μην μπορω να βρω λυση ουτε απο fora ουτε απο το επισημο support παρα μονο με format...) καλο το hype, ωραια μηχανηματα,καλη κατασκευη, αλλα αμα ειναι να χεις τετοια θεματα τι να τα κανεις. GoldenEye, καταρχάς εδώ δεν είναι το σωστό thread για να αναφέρεις αυτό το πρόβλημα που έχεις και να αναζητήσεις την λύση του. Καλό θα ήταν να ανοίξεις ένα νέο θέμα στην κατηγορία των Mac, για να μην είμαστε εκτός θέματος και να ζητήσεις βοήθεια από τους χρήστες του insomnia στο νέο thread (δηλαδή να αναφέρεις τα προβλήματα που αντιμετωπίζεις με τον Mac σου και να απαντάνε σε ξεχωριστό thread οι users του insomnia στο πρόβλημά σου μήπως και βοηθηθείς και βρεις μία λύση). Οπότε παιδιά (σε όλους μας αναφέρομαι), ας μην βγούμε άλλο εκτός θέματος, δίνοντας λύσεις η συμβουλές για την επίλυση του προβλήματος του παιδιού σε αυτό εδώ το Thread. (να ανοιχθεί νέο thread αν είναι και να συμμετάσχουμε εκεί). Διάβασα το post σου και εξεπλάγην με το γεγονός οτι αντιμετωπίζεις ένα τέτοιου είδους πρόβλημα με τον mac σου, καθώς έχω κλείσει χρόνο με Mac (Mac Pro έχω εγώ) και ουδεμία σχέση έχει το λειτουργικό / computer/Feeling με τα προβλήματα που αναφέρεις (και εδώ θα ήθελα να προσθέσω και το άκουσμα εμπειριών φίλων μου που είχαν με τους Mac τους που είναι θετικότατες και δεν έχουν αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα παρόμοιο με αυτό που αναφέρεις ότι αντιμετωπίζεις εσύ - και σκέψου οτι μερικοί φίλοι μου έχουν παραπάνω χρόνο "εμπειρίας Mac" από εμένα). Ουσιαστικά δηλαδή αυτό που θέλω να τονίσω είναι οτι με την μετάβαση σε Mac βρήκαμε αρκετοί από εμάς την ηρεμία μας και οτι αυτό που λες έρχεται σε αντίθεση με την εμπειρία που έχουμε βιώσει με τους Mac μας (σε σύγκριση με άλλα λειτουργικά συστήματα και μηχανήματα). Κάτι θα έχει το μηχάνημά σου. Πρέπει να το κοιτάξεις. Σαν γρήγορο σχολιασμό λοιπόν σε αυτό που ανέφερες, έχω να πω το εξής: 1. Εξεπλάγην, πολύ περίεργα μου ακούγονται όλα αυτά τα προβλήματα που αναφέρεις, για Mac Computer. 2. Service οπωσδήποτε (δεν είναι φυσιολογικά αυτά τα προβλήματα που αναφέρεις για Mac Computer). 3. Το μυαλό μου πάει σε χαλασμένο HDD και/η σε χαλασμένες μνήμες σαν πρώτη σκέψη. (το service θα ξεδιαλύνει την κατάσταση / ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρότερο). ΥΓ1: τα παιδιά που απάντησαν για "BSOD" ("μήπως είδες και Blue Screen Of Death?") και για "Λάθος Κατηγορία" (οτι δηλαδή έπρεπε να πας στην κατηγορία των Windows και όχι εδώ στους Mac), προφανώς και δεν ήθελαν να ειρωνευτούν εσένα ή το πρόβλημά σου, αλλά να τονίσουν την έκπληξή τους στο πρόβλημα που αναφέρεις βάση της εμπειρίας τους με Mac συστήματα, μιας και Mac σημαίνει γενικώς το αντίθετο από αυτά που αναφέρεις. Οπότε μην τους παρεξηγείς. Άλλο ήταν το Point τους. (τουλάχιστον εγώ έτσι το αντιλαμβάνομαι). ΥΓ2: Να το πας στο Service οπωσδήποτε. Κάτι παίζει με το μηχάνημά σου. Δεν είναι φυσιολογικά αυτά που αναφέρεις. Η γενίκευση οτι τα Mac χρειάζονται Format κάθε μήνα κλπ, έρχεται σε αντίθεση με την έμπρακτη εμπειρία μας σαν Mac χρήστες. Αλλά αυτό δεν σημαίνει οτι το δικό σου μηχάνημα είναι οκ. Πολύ πιθανόν να έχεις κάποιο Hardware πρόβλημα. Δεν είναι φυσιολογική η συμπεριφορά του Μac σου. Service για έλεγχο ASAP (As Soon As Possible).
GoldenEye Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 GoldenEye εκανες καποιο θεμα που να αναφερεις τα προβληματα σου και να ζητας βοηθεια???? Αντιθετως γραφεις σε ενα τοπικ για τα επερχομενα νεα μοντελα mac: Δηλαδη αναφερεις ολα τα πλεονεκτηματα επιλογης ενος mac , σαν προβλημα. Και τελικα καταληγεις στο συμπερασμα οτι θα παρεις toshiba με win7. Αν ειναι μια φορα γενικευση οτι τα mac δεν κολλανε-χαλανε , το οτι το δικο σου εχει προβλημα , αρα ολα τα mac ειναι μουφα και οι κατοχοι τους οπαδοι ειναι 10 φορες γενικευση. Οι απαντησεις ειναι τοσο σοβαρες , οσο και οι ερωτησεις δεν κανω γενικευση απλα ειναι προκλητικο να μην υπαρχει λυση και υποστηριξη και σε ολα η απαντηση να ειναι format και time machine και να περναει ολα τα τεστ για το hardware και ολα τ smart test για τον δισκο και πουθενα σε fora εξω να μην υπαρχει λυση δεν ειπα πουθενα οτι ολα τα mac ειναι μουφα ανεφερα και οτι στις κοπελας μου με βανδαλη χρηση δεν εχει κανει το παραμικρο (δουλευω mac απο το 03 και δεν ειχα ποτε θεμα) τα υπολοιπα για win 7 τα αναφερω ειρωνικα σχετιζομενα με τα θεματα με τα bsod και τα υπολοιπα και γι αυτο οι απαντησεις ειναι σε αυτο το κλιμα γιατι ειναι να τρελαινεσαι με τετοια αντιμετωπιση GoldenEye, καταρχάς εδώ δεν είναι το σωστό thread για να αναφέρεις αυτό το πρόβλημα που έχεις και να αναζητήσεις την λύση του. Καλό θα ήταν να ανοίξεις ένα νέο θέμα στην κατηγορία των Mac, για να μην είμαστε εκτός θέματος και να ζητήσεις βοήθεια από τους χρήστες του insomnia στο νέο thread (δηλαδή να αναφέρεις τα προβλήματα που αντιμετωπίζεις με τον Mac σου και να απαντάνε σε ξεχωριστό thread οι users του insomnia στο πρόβλημά σου μήπως και βοηθηθείς και βρεις μία λύση). Οπότε παιδιά (σε όλους μας αναφέρομαι), ας μην βγούμε άλλο εκτός θέματος, δίνοντας λύσεις η συμβουλές για την επίλυση του προβλήματος του παιδιού σε αυτό εδώ το Thread. (να ανοιχθεί νέο thread αν είναι και να συμμετάσχουμε εκεί). Διάβασα το post σου και εξεπλάγην με το γεγονός οτι αντιμετωπίζεις ένα τέτοιου είδους πρόβλημα με τον mac σου, καθώς έχω κλείσει χρόνο με Mac (Mac Pro έχω εγώ) και ουδεμία σχέση έχει το λειτουργικό / computer/Feeling με τα προβλήματα που αναφέρεις (και εδώ θα ήθελα να προσθέσω και το άκουσμα εμπειριών φίλων μου που είχαν με τους Mac τους που είναι θετικότατες και δεν έχουν αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα παρόμοιο με αυτό που αναφέρεις ότι αντιμετωπίζεις εσύ - και σκέψου οτι μερικοί φίλοι μου έχουν παραπάνω χρόνο "εμπειρίας Mac" από εμένα). Ουσιαστικά δηλαδή αυτό που θέλω να τονίσω είναι οτι με την μετάβαση σε Mac βρήκαμε αρκετοί από εμάς την ηρεμία μας και οτι αυτό που λες έρχεται σε αντίθεση με την εμπειρία που έχουμε βιώσει με τους Mac μας (σε σύγκριση με άλλα λειτουργικά συστήματα και μηχανήματα). Κάτι θα έχει το μηχάνημά σου. Πρέπει να το κοιτάξεις. Σαν γρήγορο σχολιασμό λοιπόν σε αυτό που ανέφερες, έχω να πω το εξής: 1. Εξεπλάγην, πολύ περίεργα μου ακούγονται όλα αυτά τα προβλήματα που αναφέρεις, για Mac Computer. 2. Service οπωσδήποτε (δεν είναι φυσιολογικά αυτά τα προβλήματα που αναφέρεις για Mac Computer). 3. Το μυαλό μου πάει σε χαλασμένο HDD και/η σε χαλασμένες μνήμες σαν πρώτη σκέψη. (το service θα ξεδιαλύνει την κατάσταση / ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρότερο). ΥΓ1: τα παιδιά που απάντησαν για "BSOD" ("μήπως είδες και Blue Screen Of Death?") και για "Λάθος Κατηγορία" (οτι δηλαδή έπρεπε να πας στην κατηγορία των Windows και όχι εδώ στους Mac), προφανώς και δεν ήθελαν να ειρωνευτούν εσένα ή το πρόβλημά σου, αλλά να τονίσουν την έκπληξή τους στο πρόβλημα που αναφέρεις βάση της εμπειρίας τους με Mac συστήματα, μιας και Mac σημαίνει γενικώς το αντίθετο από αυτά που αναφέρεις. Οπότε μην τους παρεξηγείς. Άλλο ήταν το Point τους. (τουλάχιστον εγώ έτσι το αντιλαμβάνομαι). ΥΓ2: Να το πας στο Service οπωσδήποτε. Κάτι παίζει με το μηχάνημά σου. Δεν είναι φυσιολογικά αυτά που αναφέρεις. Η γενίκευση οτι τα Mac χρειάζονται Format κάθε μήνα κλπ, έρχεται σε αντίθεση με την έμπρακτη εμπειρία μας σαν Mac χρήστες. Αλλά αυτό δεν σημαίνει οτι το δικό σου μηχάνημα είναι οκ. Πολύ πιθανόν να έχεις κάποιο Hardware πρόβλημα. Δεν είναι φυσιολογική η συμπεριφορά του Μac σου. Service για έλεγχο ASAP (As Soon As Possible). εχεις απολυτο δικιο το αναφερω και παραπανω οτι υποψιαζομαι τον δισκο μνημες δεν νομιζω οτι ειναι ετρεξα πολλες φορες τα διαγνωστικα αλλα δεν εβγαλε τιποτα για κανενα απο τα δυο υποσυστηματα δεν διαφωνω για την εμπειρια χρησης με mac αλλα παραπαει να μην βγαζεις ακρη. (ειδικα την πρωτη φορα με το update που η μονη λυση ητα περασμα ξανα λειτουργικο και ειχε συμβει σε παρα πολλους χρηστες ολα τα fora εξω ηταν γεματα κραξιμο γιατι το προβλημα γιατι δεν επαιζε λυση και δεν υπηρχε πουθενα εστω καποια ιδεα για το τι εφταιγε) και τωρα ερχομαστε στο service; ποιο service; στην Ελλαδα; ειναι καλο; η θα φαμε κανενα εξωδικο;
mdr21 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 ΥΓ1: τα παιδιά που απάντησαν για "BSOD" ("μήπως είδες και Blue Screen Of Death?") και για "Λάθος Κατηγορία" (οτι δηλαδή έπρεπε να πας στην κατηγορία των Windows και όχι εδώ στους Mac), προφανώς και δεν ήθελαν να ειρωνευτούν εσένα ή το πρόβλημά σου, αλλά να τονίσουν την έκπληξή τους στο πρόβλημα που αναφέρεις βάση της εμπειρίας τους με Mac συστήματα, μιας και Mac σημαίνει γενικώς το αντίθετο από αυτά που αναφέρεις. Οπότε μην τους παρεξηγείς. Άλλο ήταν το Point τους. (τουλάχιστον εγώ έτσι το αντιλαμβάνομαι). +1
GoldenEye Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 +1 ναι αλλα απο την στιγμη που αναφερω συγκεκριμενο προβλημα δεν εχει κανενα νοημα τετοια απαντηση (το οποιο σε ξενα fora υπαρχει πολλες φορες δημοσιευμενο και χωρις καμμια λυση περα απο το format στα καλα καθουμενα)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.