Panosliaki Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Καλημέρα σε όλους paidia.apo εχθές το βραδυ ξαφνικά όταν πάω να πατήσω κάποιον φάκελο στην επιφάνεια εργασία η όταν πάω να πατήσω την έναρξη ξαφνικά σταματάει να λειτουργεί το explorer και το σύστημα ξανά κάνει μια γρηγορη φόρτωση τον windows πάλι....( όχι restart ) Παρακάτω έχω κάποιες εικόνες p ίσος σας βοηθήσουν. Uploaded with ImageShack.us Euxaristw:-D:-)
rafail1994 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Η κάποιος ιος είναι η έχει καταστραφεί ο explorer. Κατέβασε το malwarebytes κάντο update και βαλτό να τρεξει και το full scan και το small scan
Panosliaki Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Έκανα full scan με το AVG και δεν βρήκε tpt.....
rafail1994 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Έκανα full scan με το AVG και δεν βρήκε tpt..... Το avg ειναι antivirus δεν ειναι antimalware.Και το avg δεν είναι και το καλύτερο free antivirus
filip123go Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Μάλλον κάποιο bug είναι... Κάνε scan με malwarebytes (προφανώς αυτό εννοούσε ο rafail) και για antivirus θα σου πρότεινα το avira...!
rowan Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Κάνε ένα σκανάρισμα με το Advanced SystemCare εγώ αυτό χρησιμοποιώ και είμαι ευχαριστημένος.
timoboll Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 εκανες μονος σου καμια επανακκινηση του pc ;;; ---------- Προσθήκη στις 15:02 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:58 ---------- παντως στο παλιο μου pc μου ειχε βγει αυτο που εχει η τελευταια φωτογραφια και κλικαρα κλεισιμο προγραμ. και εκανα ενα restart και ολα ηταν κομπλε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.