contemporary Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 λοιπον, θελω να φτιαξω ταυτοτητα για την εταιρεια μου( διοργανωση συνεδριων,σεμιναριων κλπ). Θελω καρτα, επιστολοχαρτο, φακελο, ισως κανενα ντοσιε παρουσιασης και σάιτ. ξερετε τι τιμες παιζουν στην αγορα; να τα κανω ολα μαζι η ενα ενα θα μου βγει φτηνοτερα; ευχαριστω!
platongr Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Θα πρέπει να απευθυνθείς σε κάποιον γραφίστα. Είτε γραφείο, είτε ιδιώτη. Καλύτερα είναι να τα κάνεις όλα μαζί όσον αφορά τον σχεδιασμό και μικρές (στα όρια του τιράζ του τυπογραφείου) εκτυπώσεις. Για τιμές νομίζω θα βρεις πιο οικονομικά σε κάποιον ελεύθερο επαγγελματία γραφίστα ο οποίος θα σου κάνει και την επίβλεψη κατά την εκτύπωση.
rebel2000 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 freelance γραφίστας υπολόγιζε 400-500 για όλα αυτά, και σου προτείνω να τα κάνει ο ίδιος για να υπάρχει και κάποια συνοχή.
salamalekum Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 freelance γραφίστας υπολόγιζε 400-500 για όλα αυτά, και σου προτείνω να τα κάνει ο ίδιος για να υπάρχει και κάποια συνοχή. κάρτα- επιστολόχαρτο - φάκελος ντοσιέ παρουσίασης ΚΑΙ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ .. όλα 400 ευρώ? ξέρετε για τι δουλειά μιλάμε? 150 πάει η κάρτα σε freelancer 200 επιστολόχαρτο και φάκελος 600 μια ιστοσελιδα HTML μαζί με προσχέδια να επιλέξεις πάνω κάτω οι τιμές και βάλε και τα έξοδα εκτύπωσης και ναι καλό είναι να τα αναλάβει ένας όλα.. και μην πληρώσεις ντούκου. μόνο όταν δείς προσχέδια και επιλέξεις..
rebel2000 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 δεν πρόσεξα το σαιτ. εγώ μίλησα μόνο για την εταιρική ταυτότητα. Το σαιτ είναι εντελώς άλλο έξοδο και εξαρτάτε απο πολλούς παράγοντες το κόστος.
salamalekum Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 το θέμα είναι οτι σε μια εταιρία θα πάει πάνω απο 1200 . χωρίς το ΦΠΑ.. και θα διάλεγα εταιρία για αυτή τη δουλειά και οχι κάποιον άγνωστο freelancer.. έχουν καεί πολύ γνωστοί απο τέτοιους παλαιότερα.
rebel2000 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Όλα είναι θέμα γνωριμιών, υπάρχουν freelancer που θα σου κάνουν καλύτερη δουλειά και στα μισά χρήματα που θα έδινες σε μια εταιρία. απλά όταν δεν έχεις γνωριμίες στον χώρο δεν ξέρεις που θα πέσεις...
thanocaster Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Βρες κάποια σελίδα που να σου αρέσει πολύ, δες ποιο γραφείο την έφτιαξε και δες το πορτφόλιο τους. Στείλε τους mail και ζήτα πάνω κάτω τί θες, και (να επιμείνεις σε αυτό) πες τους να σου πούνε πάνω κάτω μια τάξη μεγέθους όσον αφορά την τιμή. Μόνο έτσι. Η γνώμη μου είναι να αποφύγεις τους freelancers, εκτός κι αν γνωρίζεις κάποιον που ξέρεις ότι είναι ok.
platongr Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Ζήτησε να δεις portfolio από τους freelancers και δεν πρόκειται να καείς. Πολλοί είναι αυτοί που δηλώνουν γραφίστες και δεν είναι τίποτα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.