Προς το περιεχόμενο

Full εταιρική ταυτότητα

contemporary

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λοιπον, θελω να φτιαξω ταυτοτητα για την εταιρεια μου( διοργανωση συνεδριων,σεμιναριων κλπ). Θελω καρτα, επιστολοχαρτο, φακελο, ισως κανενα ντοσιε παρουσιασης και σάιτ. ξερετε τι τιμες παιζουν στην αγορα; να τα κανω ολα μαζι η ενα ενα θα μου βγει φτηνοτερα;

ευχαριστω!

Δημοσ.

Θα πρέπει να απευθυνθείς σε κάποιον γραφίστα. Είτε γραφείο, είτε ιδιώτη.

Καλύτερα είναι να τα κάνεις όλα μαζί όσον αφορά τον σχεδιασμό και μικρές (στα όρια του τιράζ του τυπογραφείου) εκτυπώσεις.

Για τιμές νομίζω θα βρεις πιο οικονομικά σε κάποιον ελεύθερο επαγγελματία γραφίστα ο οποίος θα σου κάνει και την επίβλεψη κατά την εκτύπωση.

Δημοσ.

freelance γραφίστας υπολόγιζε 400-500 για όλα αυτά, και σου προτείνω να τα κάνει ο ίδιος για να υπάρχει και κάποια συνοχή.

Δημοσ.
freelance γραφίστας υπολόγιζε 400-500 για όλα αυτά, και σου προτείνω να τα κάνει ο ίδιος για να υπάρχει και κάποια συνοχή.

κάρτα- επιστολόχαρτο - φάκελος ντοσιέ παρουσίασης ΚΑΙ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ .. όλα 400 ευρώ? :lol: ξέρετε για τι δουλειά μιλάμε?

150 πάει η κάρτα σε freelancer

200 επιστολόχαρτο και φάκελος

600 μια ιστοσελιδα HTML μαζί με προσχέδια να επιλέξεις

πάνω κάτω οι τιμές και βάλε και τα έξοδα εκτύπωσης

και ναι καλό είναι να τα αναλάβει ένας όλα.. και μην πληρώσεις ντούκου. μόνο όταν δείς προσχέδια και επιλέξεις..

Δημοσ.

δεν πρόσεξα το σαιτ. εγώ μίλησα μόνο για την εταιρική ταυτότητα. Το σαιτ είναι εντελώς άλλο έξοδο και εξαρτάτε απο πολλούς παράγοντες το κόστος.

Δημοσ.

το θέμα είναι οτι σε μια εταιρία θα πάει πάνω απο 1200 . χωρίς το ΦΠΑ.. και θα διάλεγα εταιρία για αυτή τη δουλειά και οχι κάποιον άγνωστο freelancer.. έχουν καεί πολύ γνωστοί απο τέτοιους παλαιότερα.

Δημοσ.

Όλα είναι θέμα γνωριμιών, υπάρχουν freelancer που θα σου κάνουν καλύτερη δουλειά και στα μισά χρήματα που θα έδινες σε μια εταιρία. απλά όταν δεν έχεις γνωριμίες στον χώρο δεν ξέρεις που θα πέσεις...

Δημοσ.

Βρες κάποια σελίδα που να σου αρέσει πολύ, δες ποιο γραφείο την έφτιαξε και δες το πορτφόλιο τους. Στείλε τους mail και ζήτα πάνω κάτω τί θες, και (να επιμείνεις σε αυτό) πες τους να σου πούνε πάνω κάτω μια τάξη μεγέθους όσον αφορά την τιμή.

Μόνο έτσι. Η γνώμη μου είναι να αποφύγεις τους freelancers, εκτός κι αν γνωρίζεις κάποιον που ξέρεις ότι είναι ok.

Δημοσ.

Ζήτησε να δεις portfolio από τους freelancers και δεν πρόκειται να καείς.

Πολλοί είναι αυτοί που δηλώνουν γραφίστες και δεν είναι τίποτα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...