Προς το περιεχόμενο

TwinTech GT 240 SVGA (PCI-express, DDR3, HDMI, 1GB)59e

jabar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Το πλαίσιο έχει καταντήσει μεγάλη αΐδια τον τελευταίο καιρό.Και αυτό που με τρελαίνει είναι πως ακόμη άνθρωποι το προτιμούν και παν και αγοράζουν απο εκει .

ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΑΛΟ που εχει το Πλαισιο ειναι οτι ΕΑν σου χαλασει μεσα στο μηνα κατι στο αλλαζουν ΑΜΕΣΑ.Εαν περασει καιρος ομως την εβαψες. Τρεχα να βρεις το δικιο σου.

Ειδικα με κατι υπευθυνους που βαζουν...Ονοματα δεν λεμε !! χα χα!!!

Δημοσ.
1920x1080 η gts είναι καλυτερη?

Καμια δεν ειναι καλη απο αυτες τις 2.

Για 1080 τσιμπα μια 460 στα 150Ε και εισαι πρωτος μαγκας !

Δημοσ.
δεν είμαι να δλινω λεφτά τώρα... απλά αν άξιζε αυτή... καλά θα ήταν

Κρατα τα λεφτα σου.Ασε καλη ειναι και η 9600.

Μην τυχον και αγορασεις αυτη την καρτα !! ΜΑΚΡΙΑ !

Δημοσ.
αυτη που συγκρινεις ειναι με τα 512 mb... τουλαχιστον να συγκρινουμε ομοιες καρτες..

τι να συγκρινω ρε συ;

μεταχειρισμενο προιον με καινουριο;

οπως και να εχει δεν ασχολουμαι αλλο,δεν αξιζει.

Δημοσ.
εγώ που έχω την 9600gt αξίζει να προβώ στην αγορά της?> ή πάνω κάτω τα ίδια είναι περίπου?

παιδες το αλλαξαν τωρα σε

Εκθεσιακό κομμάτι!

@ jabar τι ασχολειστε!

ELEOC

Εμενα μαγκες ΕΞΑΡΧΗΣ δεν εγραφε ΤΙΠΟΤΑ!!!

Ουτε κουτακι εμφανιζοταν διπλα στον τιτλο<ελεος θα το εβλεπα..ποση ωρα το εψαχνα!>ουτε εγραφε κατι αλλο!!!

ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ την εβγαζε σε μενα...

Τωρα ναι γραφει ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΟΜΑΤΙ!!!

Ηθελα να δω αν αξιζει γιατι εμενα η δικια μου τα παιζει το ανεμιστηρακι της και μου κολαει ολο το pc<εφαγε ενα κρασαρισμα εχτες μου εβγαλε την παναγια να το φερω στα ισια!>και πρεπει να ψαξω να βρω μια καρτουλα για να την αντικαταστατησω!<δεν θελω πολυ καινουργια γιατι το pc ειναι παλιο και μετα θα θελει ολο αναβαθμιση και δεν ειναι περιοδος για τετοια πραγματα τωρα!αλλα με τοσο που ακουσα μακρυα και εγω...

Δημοσ.

η 9600GT είναι πιο δυνατή από την GT240 όχι όμως μεγάλες διαφορές. Η GT240 όμως απαιτεί λιγότερο ρεύμα και σχεδόν όλα τα μοντέλα έχουν HDMI που είναι πολύ καλό για HTPC κτλ.

Για gaming σε μεγάλες αναλύσεις δεν προτείνεται!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...