JohnVani18 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Καλησπερα παιδια. Εδω και καποιες ημερες, εχω προβλημα με το router. Εκει που το ανοιξα μια μερα, ενω εβρησκε DSL κανονικα, δεν μπορουσε να συνδεθει στο internet. Εφερα εναν γνωστο μου και μου ειπε πως η γραμμη εχει πολυ θορυβο και δεν μπορει να συνδεθει (οντως, ισχυει, στο τηλεφωνο εχει τρελλες παρεμβολες). Ειπα σημερα να βαλω το modem που μου ειχαν δωσει οταν εκανα την αιτηση (ενα sagem f@st800), κανω εγκατασταση drivers κλπ, και μπαινει κανονικα... Η ερωτηση μου τωρα ειναι : ειναι το router για πεταμα ή παιζει κατι αλλο? Μηπως οντως δεν μπορει να συνδεθει λογω θορυβου? Σας ευχαριστω!
poulinos Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 δοκιμη firmware update.δοκιμη με Pppoe/llc και εναλλαξ με Pppoa/vcmux.και προσοχη στο Usernamekai password.τι εταιρεια εχεις?
JohnVani18 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Firmware εχει τελευταια εκδοση. Username/password τα τσεκαρα αρκετες φορες. connx εχω... Θα δοκιμασω και θα πω αποτελεσματα. Ευχαριστω! ---------- Προσθήκη στις 14:13 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:07 ---------- 1000 ευχαριστω!!! Δοκιμασα το Pppoa/vcmux και μπηκε κανονικα!! Να 'σαι καλα!!
poulinos Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 απλα οταν το ξαναγυρνας σε Pppoe απο Pppoa αλλαζει ο κωδικος οποτε ξανα πληκτολογησε τον.αν και παλι δεν μπαινει εκει αστο Pppoa/vcmux.ασυμβατοτητα.συμβαινουν αυτα.
JohnVani18 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Οκ, ευχαριστω για τις πληροφοριες! Αμα τυχει κατι αλλο θα το αναφερω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.