Προς το περιεχόμενο

Καρτα γραφικων και απορίες

Ico13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας. Έχω ένα pc εδώ και τρία χρονια, και θέλω να αλλάξω κάρτα γραφικων. Επειδή είμαι άσχετος με pc, θέλω να μου πειτε αν το σύστημα μου ταιριάζει, και αν μπορει να σηκωσει σαν δυναμη, μια καινουργια καρτα γραφικων. Έχω intel core 2 duo Quad q6600 2,4 ghz, μνήμη corsair 4gb ddr2 dual channel, gpu nvidia geforce 8600gt, και μητρική Asus micro atx, με έξοδο hdmi. Παραπάνω χαρακτηριστικά για την μητρική δεν θυμάμαι τωρα... Τροφοδοτικό έχω ένα chieftec 650w. Επειδή παίζω σπάνια Παιχνίδια σε pc, καθώς είμαι φανατικός κονσολάς, δεν θέλω να πάρω κάτι σούπερ. Απλά να δυναμώσει λίγο το σύστημα. Δίνω Μέχρι 150 ευρω. Ευχαριστώ.

Sent from my iPhone using Insomnia.app

Δημοσ.

Παίζω αλλά σπάνια. Συν του ότι αυτή που έχω ψήνεται, πολυ γρήγορα. Με βίντεο YouTube πιάνει 68, 70 βαθμούς.

Δημοσ.

Ευχαριστώ. Απλώς δεν ξέρω και πολλα απο κάρτες γραφικων. Ο επεξεργαστης μου ειναι οκ;

Δημοσ.
Ευχαριστώ. Απλώς δεν ξέρω και πολλα απο κάρτες γραφικων. Ο επεξεργαστης μου ειναι οκ;

παραπανω απο οκ :-)

Δημοσ.
Ποια παιχνίδια παίζεις σπάνια και ποια είναι η οθόνη σου

βασικα οθονη και μπατζετ ενδιαφερει!! τα παιχνιδια πρεπει να τα ανεχεται ολα!!

πολυ καλη η προταση του vasilisga, κοιτα και αυτη http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=20856&cat=5&sub=undefined&pmanuf=undefined&sort=undefined&step=2

Δημοσ.
βασικα οθονη και μπατζετ ενδιαφερει!! τα παιχνιδια πρπει να τα ανεχεται ολα!!

Εντάξει τον ρωταω και για τα παιχνιδια γιατί μην παίζει κανένα wow και θέλει να πάρει κάρτα με 150Ε. :-)

Δημοσ.

Η οθονη μου ειναι μια lg 20αρα 1680 1050 ανάλυση. Βασικά αυτό που θέλω ειναι μια καρτα με αυτά τα λεφτά να παίζει στις αναλύσεις που προσφέρει η οθονη μου στις υψηλές ρυθμίσεις. Νομίζω πως και με μια gts 450 η μια and 5770 θα δω μεγάλες διάφορες μιας και η 8600 gt ειναι απαγορευτική για τα σημερινά δεδομένα.

Δημοσ.

Μια ATI Radeon HD 4850 δεν θα παιζει σχεδον ολα τα συγχρονα παιχνιδια στην συγκεκριμενη αναλυση; Οτι θα δεις διαφορες απο την καρτα γραφικων που εχεις τωρα ειναι σιγουρο.

Δημοσ.

Επειδή θέλω να την κράτησω για τουλάχιστον δυο χρονια, λέω να πάω σε κάποια δυνατότερη. Δεν έχω τρέλα με τις αναβαθμισεις κάθε χρόνο. Απλά αυτή που έχω ανεβάζει και ψηλές θερμοκρασίες. Επίσης αυτή που έχω δεν έχει ανεμιστηρα!!! Γιατί αυτο;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...