szaf Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 παιδιά για όσους δε δουλεύει, βάζετε κανονικά στο καλάθι και τη φωτογραφική μηχανή, και τη θήκη, και την κάρτα μνήμης (εκτός από την Α180 που δεν έχει δωρεάν μνήμη). Μόλις πάτε στο τελευταίο στάδιο (αφού καταχωρήσετε την πιστωτική), δηλαδή εκεί που λέει confirm, τότε σας εμφανίζει το τελικό ποσό με την έκπτωση. Μόλις πατήσετε "place your order" ολοκληρώνεται η παραγγελία. Η τιμή σε λίρες βγαίνει, την μετατροπή την έκανα εγώ μέσω του http://www.xe.com. Φορτιστή μόνο η kodak έχει, οι άλλες παίρνουν μπαταρίες. Αλλα και για την kodak με έναν αντάπτορα (1e) λύνεται το πρόβλημα. Εγώ πήρα την A180, αν έχει χρησιμοποιήσει κάποιος καμία από τις 3, ας μας πει εντυπώσεις!
val007 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 πολυ καλο.. Canon PowerShot A495 67 e http://www.amazon.co.uk/exec/obidos/ASIN/B0032JTPJ8/watersphotogr-21/ref=nosim Nikon L22 66e http://www.amazon.co.uk/exec/obidos/ASIN/B0036PCF54/watersphotogr-21/ref=nosim Fujifilm FinePix AX280 80e http://www.amazon.co.uk/exec/obidos/ASIN/B00342UTHU/watersphotogr-21/ref=nosim
Moderators matrixxx Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Παντως στην Α-180 που δοκιμαζω, αφαιρει 10 λιρες οσο δηλαδη κανει η θηκη και οχι 20 λιρες που αναφερει ο topic starter, τελικο ποσο βγαινει 50.78, προφανως διορθωσαν το λαθος;;; Items: GBP 52.32 Postage & Packing: GBP 0.00 Total: GBP 52.32 Promotion Applied: -GBP 10.46 Order Total: GBP 41.86 Payment Total: EUR 50,78**
szaf Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 ναι αφαιρεί μόνο 10 τώρα, μάλλον κατάλαβαν το λάθος και το διόρθωσαν..
Chemboy Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Να ρωτήσω κάτι άλλο εγώ αφού δεν έχω ξανακάνει αγορά από το Amazon....Παρείγγειλα την Α180 με την Case στα 38 Ευρώ και μου έχει γράψει ημερομηνία αποστολής 22/11. Πλήρωσα με Visa Αγροτική. Όταν την δήλωσα στο Amazon δεν ζήτησε τον τριψήφιο κωδικό και παρατηρώ μέσω Web Banking ότι μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει καμιά δέσμευση χρημάτων. Είναι φυσιολογικό αυτό ; Έχω συνηθίσει με αγορές από e-bay και πληρωμή μέσω Pay Pal που ξέρω τι μου γίνεται και με προβληματίζει ότι δεν έχει Paypal το Amazon.
Anubis13 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Να ρωτήσω κάτι άλλο εγώ αφού δεν έχω ξανακάνει αγορά από το Amazon....Παρείγγειλα την Α180 με την Case στα 38 Ευρώ και μου έχει γράψει ημερομηνία αποστολής 22/11. Πλήρωσα με Visa Αγροτική. Όταν την δήλωσα στο Amazon δεν ζήτησε τον τριψήφιο κωδικό και παρατηρώ μέσω Web Banking ότι μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει καμιά δέσμευση χρημάτων. Είναι φυσιολογικό αυτό ; Έχω συνηθίσει με αγορές από e-bay και πληρωμή μέσω Pay Pal που ξέρω τι μου γίνεται και με προβληματίζει ότι δεν έχει Paypal το Amazon. Δινεις μονο τον 4χ4 κωδικο και εισαι οκ. Φυσικα μαζι με το ονομα και την ημεορμηνια της ληξης. Αν ειχε θεμα δεν θα σε ειχε αφησει να πληρωσεις. Τα λεφτα δεν φαινονται επειδη δεν εχει ενημερωθει το συστημα της τραπεζας
lefta_yparxoun Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Το ΑΜΑΖΟΝ σε χρεώνει κάποιες φορές κατά την αποστολή, ή μια δυο μέρες πριν, όταν δεσμεύσει το είδος που αγόρασες. Είχα πάρει καμιά δεκαριά σκουλαρίκια και δεν τα είχε ετοιμοπαράδοτα και με χρέωνε όταν τα έστελνε. Μετά από δυο μήνες μου έστειλαν μήνυμα και μου είπαν πως ένα είδος (από τα σκουλαρίκια) δεν μπορούν να μου το στείλουν. Δεν με είχαν χρεώσει βέβαια για αυτό...
soulkeeper4 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 οντως εχουν διορθωσει το "λαθος" και αφαιρουν μονο 10λιρες(οσο κανει η θηκη δηλ.) μια αλλα ερωτηση... βλεπω την panasonic lx-5 στις 325λιρες..οταν την βαζω στο καλαθι γινεται 340λιρες...γιατι αυτη η αυξηση?
szaf Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2010 βλεπω την panasonic lx-5 στις 325λιρες..οταν την βαζω στο καλαθι γινεται 340λιρες...γιατι αυτη η αυξηση? γιατί μετά υπολογίζει το φπα με βάση τη χώρα που θα γίνει η αποστολή
Chemboy Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Αυτά συμβαίνουν αν δεν έχουν σύστημα πληρωμής Pay Pal. Μπροστά στο e-bay αυτοί είναι ερασιτέχνες ! Επίσης την χρέωση δυστυχώς δεν την κάνουν όταν αγοράζεις, ούτε τσεκάρουν την κάρτα τότε ! Και από ότι είδα δεν έχουν και ασφαλισμένες αγορές, όπως το e-bay. Διαβάστε e-mail: Regarding Order xxx-xxxxxxx-xxxxxxx from Amazon.co.uk 1 of Fujifilm FinePix A180 Digital Camera - Black (10MP, 3x Zoom, 2.7 inch LCD) 1 of AmazonBasics Digital Camera Case [Amazon Frustration-Free Packaging] Greetings from Amazon.co.uk, We're writing to let you know that we are having difficulty processing your Visa (exp. xxxx/xx) for the above transaction. We will try charging your credit card again shortly. It is not necessary to place a new order, but you may want to review the payment information for your order and make sure it is correct and current. To do this: 1. Go to our home page (http://www.amazon.co.uk'>http://www.amazon.co.uk) then click "Your Account" on the top right menu. 2. Click "Go" next to "Open and recently dispatched orders" in the "Where's My Stuff" box. 3. After you sign in, you will see all your current open orders. You can click the "View or change order" button beside any order and make changes. 4. Click "Change" button in the "Payment Information" box beside "Payment Method." At this point, you may review your current payment method, choose a different payment method, or enter a new one if the card number has been changed. Once you have entered your payment card details by editing the payment method on one of your open orders, the card will be registered with your account, but "not" associated to any other open order in your account; you will need to view each "open order" separately and update payment card of any other open order you wish to pay for with this card. Note that your credit/debit card number cannot be edited but the expiry date and/or cardholder name can be amended. If the credit/debit card number needs to be edited, enter it as a new one. Thank you for shopping at Amazon.co.uk. Sincerely, Amazon.co.uk Customer Service http://www.amazon.co.uk Please note: This e-mail was sent from a notification-only address that cannot accept incoming e-mail. Please do not reply to this message.
Moderators matrixxx Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Εχεις τα χρηματα που απαιτουνται στην καρτα; Διαβαζοντας το μειλ καταλαβαινω οτι δεν τα εχει. 'Η τελος παντων κατι δεν παει καλα με την καρτα. Γιατι αυτο δειχνει να ειναι το προβλημα. Παραθετεις ενα mail αλλα δεν μας λες λεπτομεριες που χρειαζονται για να καταλαβουμε ποιο ειναι το προβλημα. Paypal δεν δεχεται κανενα μεγαλο μαγαζι, απο οσο ξερω. Το ebay δεν ειναι καταστημα αλλα "τοπος" που βρισκεις πολλα μαγαζακια που εχουν καλες τιμες και χρησιμοποιουν το paypal λογω της μικρης τους αξιοπιστιας βασικα. Κανεις δεν θα εμπιστευοταν εναν πωλητη του ebay να πληρωσει απευθειας με πιστωτικη. Οσο για την χρεωση την κανουν οταν εχουν ηδη στειλει το προιον και αυτο ειναι το ιδανικο! Βοηθησε μας να καταλαβουμε τι παιζει. ΥΓ .. Όταν την δήλωσα στο Amazon δεν ζήτησε τον τριψήφιο κωδικό ... Δεν τον ζηταει τον τριψηφιο το amazon - δεν ειναι αυτο το προβλημα σιγουρα, εχω κανει αγορες και δεν τον ζητησε ουτε στην δηλωση της καρτας ουτε ποτε.
Chemboy Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Προφανώς είναι πρόβλημα με την κάρτα, η οποία είναι Visa της Αγροτικής. Έχει χρήματα ο λογαριασμός αλλά δεν την έχω χρησιμοποιήσει ποτέ ως Visa έως τώρα. Έχω καταχωρίσει σωστά την κάρτα στο Amazon και αυτό που λέω είναι ότι θα μπορούσαν να τσεκάρουν ότι η κάρτα ήταν οκ κατά την καταχώρηση της και όχι κατά τη χρέωση της. Το Paypal θα τα έλυνε όλα αυτά και δεν νομίζω ότι το χρησιμοποιούν μόνο μαγαζάκια με μικρή αξιοπιστία. Το Paypal είναι ταχύτητα, ασφάλεια και αξιοπιστία. Έτσι πλήρωνα μέχρι τώρα και σε συνδιασμό με προπληρωμένη Κύπρου νιώθω ασφαλής. Γαμώτο γιατί να μην έχει λεφτά αυτή τη στιγμή η προπληρωμένη !
val007 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 εχω προπληρωμένη απο αγροτικης. ειναι μια χαρα.
wizard2 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Φίλε και εγώ έχω μία προπληρωμένη κάρτα eurobank και έχω το ίδιο ακριβώς πρόβλημα με την αγορά ενός ipod από το amazon.co.uk.Οποιαδήποτε ιδέα για την λύση του προβλήματος είναι ευπρόσδεκτη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.