Προς το περιεχόμενο

Format χωρίς να χαθούν τα αρχεία μου;

timoboll

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οταν λεω αρχεια εννοω ταινιεσ φωτο κι αυτα σοβαρα γινεται για πεσ καμια πληροφορια παραπανω ετσι θα ξαναβαλλω και το wmp σωστ<??

Δημοσ.

Τα αντιγραφεις σε:

1. cd

2. dvd

3. flash drive

4. εξωτερικο σκληρο δισκο

5. εσωτερικο σκληρο δισκο εκτος του c:

6. αλλο partition εκτος του c:

Δημοσ.

αν κανεις εγκατασταση τα 7, χωρις προηγουμενως να κανεις φορματ στο δισκο, τοτε δεν χανονται. πανε σε ενα φακελο που τα 7 ονομαζουν "windows.old".

αν ομως κανεις φορματ στο δισκο, θα χαθουν, οποτε κανεις back up!!

αλλα, ουτως η αλλως, back up πρεπει να εχεις. τι θα γινει αν καποια στιγμη χτυπησει ο δισκος? χτυπαω ξυλο...!!

Δημοσ.

Οταν κανεις format σε ενα partition, ασχετως για το ποια χρηση το προοριζεις μετα, χανονται ΟΛΑ τα δεδομενα απο αυτο.

Για να μην τα χασεις, τα μεταφερεις απλα καπου αλλου.

Δημοσ.

ναι παιδια ξερω οτι μπορω να τα μεταφερω αλλου το θεμα που ρωταω ειναι για να μην κανω αυτη την διαδικασια pc - σκληροσ και σκληροσ-pc ασε που δεν εχω και πολυ χωρο στον σκληρο και κατι αλλο ρε παιδια αναβαθμιση πωσ κανουμε ??και αν γινει μπαινουν ολα δηλαδη τα αρχεια απο την αρχη οπωσ wmplayer κλπ???? και το πσ μετα την αναβαθμιση θα ειναι οπωσ το αφησα πριν για π.χ ειχα μια pic στην επιφανεια εργασιασ θα ειναι παλι εκει??

Δημοσ.

1. Οταν κάνεις φορμάτ σβήνονται όλα στον σκληρό σου δίσκο.

2. Μπορείς να κανεις εγκατάσταση windows 7 σε δισκο που έχει ήδη περασμένα windows και όπως ειπε και ο cabdik η παλια εγκατάσταση θα μεταφερθει σε εναν φάκελο που εχει όνομα windows.old.

3. Τα προγράμματα που θα είναι περασμένα μετα το format θα είναι λίγα σε σχέση με αυτά που είχες πριν το format. Θα χρειαστεί να ξαναπεράσεις ενα ενα παλι τα προγραμματα. Ο windows media player όμως θα ειναι εγκατεστημενος.

4. Το ελληνικο ερωτηματικό ειναι αυτο: ";" και βρισκεται στο πληκτρο "q" όταν εχεις γυρισμένο το πληκτρολόγιο στα ελληνικά.

5. Ολες οι προτασεις ξεκινούν με κεφαλαίο γραμμα.

6. Στο τελος της λέξης βάζουμε παντα τελικό σίγμα, δηλαδή αυτο "ς"

Δημοσ.

εαν υπηρχε προβλημα στο forum για τα κεφαλαια , το σ και τισ τελειεσ δεν θα με αφηναν να γραψω αρα εσυ γιατι προβληματιζεσαι :rolleyes:

Δημοσ.
εαν υπηρχε προβλημα στο forum για τα κεφαλαια , το σ και τισ τελειεσ δεν θα με αφηναν να γραψω αρα εσυ γιατι προβληματιζεσαι :rolleyes:

1. Εκανες ερώτηση αλλά δεν έβαλες ερωτηματικο. Δηλαδη αυτό ";"

2. Προβληματίζομαι γιατί προσπαθώ να καταλάβω τι γράφεις για να σε βοηθήσω. Το οτι απαντάς με έναν τετοιο τρόπο μου επιβεβαιώνει οτι α) Έχασα τον χρονο μου που διάβασα το πρόβλημά σου και απάντησα, και β) Είσαι, τουλάχιστον, αγενής και αχάριστος.

Δημοσ.

σατανικο πραγματικα νομιζα οτι ειναι δουλευει στην microsoft μολισ το ακουσα :-D

---------- Προσθήκη στις 12:18 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:16 ----------

1. Εκανες ερώτηση αλλά δεν έβαλες ερωτηματικο. Δηλαδη αυτό ";"

2. Προβληματίζομαι γιατί προσπαθώ να καταλάβω τι γράφεις για να σε βοηθήσω. Το οτι απαντάς με έναν τετοιο τρόπο μου επιβεβαιώνει οτι α) Έχασα τον χρονο μου που διάβασα το πρόβλημά σου και απάντησα, και β) Είσαι, τουλάχιστον, αγενής και αχάριστος.

πλακα κανεισ τωρα ετσι????? εγω ειμαι αγενησ δεσ το post σου και θα καταλαβεισ ποιοσ ειναι αγενησ

---------- Προσθήκη στις 12:23 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:18 ----------

1. Οταν κάνεις φορμάτ σβήνονται όλα στον σκληρό σου δίσκο.

2. Μπορείς να κανεις εγκατάσταση windows 7 σε δισκο που έχει ήδη περασμένα windows και όπως ειπε και ο cabdik η παλια εγκατάσταση θα μεταφερθει σε εναν φάκελο που εχει όνομα windows.old.

3. Τα προγράμματα που θα είναι περασμένα μετα το format θα είναι λίγα σε σχέση με αυτά που είχες πριν το format. Θα χρειαστεί να ξαναπεράσεις ενα ενα παλι τα προγραμματα. Ο windows media player όμως θα ειναι εγκατεστημενος.

4. Το ελληνικο ερωτηματικό ειναι αυτο: ";" και βρισκεται στο πληκτρο "q" όταν εχεις γυρισμένο το πληκτρολόγιο στα ελληνικά.

5. Ολες οι προτασεις ξεκινούν με κεφαλαίο γραμμα.

6. Στο τελος της λέξης βάζουμε παντα τελικό σίγμα, δηλαδή αυτο "ς"

οριστε δεσ το και μονοσ σου σου απαντησε και ο elf απο κατω που μαλλον καταλαβε την ειρωνια σου

Δημοσ.
σατανικο πραγματικα νομιζα οτι ειναι δουλευει στην microsoft μολισ το ακουσα :-D

---------- Προσθήκη στις 12:18 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:16 ----------

πλακα κανεισ τωρα ετσι????? εγω ειμαι αγενησ δεσ το post σου και θα καταλαβεισ ποιοσ ειναι αγενησ

---------- Προσθήκη στις 12:23 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:18 ----------

οριστε δεσ το και μονοσ σου σου απαντησε και ο elf απο κατω που μαλλον καταλαβε την ειρωνια σου

Με το post μου εδειξα ξεκαθαρα τη διάθεσή μου να βοηθήσω, καθώς σου εγραψα με λεπτομέρειες τα λάθη σου και πως θα τα διορθώσεις. Σύμφωνα με τη λογική σου και ο δάσκαλός σου στο σχολείο είναι αγενής που σου μαθαίνει το σωστό. Μην μπεις στη διαδικασία να συνεχίσεις την κουβέντα, εγώ δεν είχα την διάθεση ούτε αυτή την απάντηση να γράψω αλλα ήθελα οπωσδήποτε να σου δώσω μια συμβουλή με άκρως φιλικό ύφος. Το να μην γνωρίζεις δεν το παρεξηγω, το να μη γνωρίζεις αλλά να μην θες να μάθεις το σωστό είναι λάθος σου. Βλέπω οτι συνέχισες να μας καρφώνεις τα μάτια με τον ίδιο τρόπο γραφής. Μάλλον κάνεις το βίτσιο σου και δεν σέβεσαι αυτούς που προσπαθούν να σε διαβάσουν και να σε βοηθήσουν. Μάθε ότι όταν απευθύνεσαι σε άλλους για βοήθεια τουλαχιστον θα πρέπει να τους σέβεσαι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...